Kurs med Richard Moss i Oslo

Richard Moss

«Loving love, the path of the third consciousness» – 9.-10. februar 2019

 

Velkommen til en todagers-workhsop med Richard Moss i Oslo:

«Loving love, the path of the third consciousness».

9.-10. februar
Norsk Taiji-senter,
Kirkegata 1-3, Oslo
(For påmelding, fyll ut skjema nederst)

Kurset er opplevelsesorientert og inneholder ulike aspekter av Richards arbeid: Meditasjon, energiarbeid, kroppsbevissthet og dialog. Det er aldri to kurs med Richard Moss som forløper på samme måte.

Et seminar med Richard Moss er en invitasjon til å erfare konkret hvordan du kan begynne livet i sentrum av ethvert øyeblikk. Du innser hvilken enorm kraft du har til å påvirke kvaliteten ved ditt nærvær. Du opplever i kroppen hvordan du kan være tilstede med deg selv og andre mennesker, med mer sensitivitet enn du har i din daglige møter. Du lærer å «tilby» din oppmerksomhet, fra øyeblikk til øyeblikk, med en ekstraordinært myk og mottakende kvalitet. Dermed skapes en følelse av levende nærvær, når som helst, uansett omtendigheter. Richard Moss kalller dette «radical aliveness» – en vitalitet og intelligens som kommer fra din dypeste væren. Her er flyt og fred på samme tid, stillhet og sitrende glede, og her er en grenseløs skapende kraft. Slikt nærvær virker helbredende, både for deg selv og andre rundt deg.

Dette arbeidet beveger seg langt utover enhver form for selvopptatthet. Det handler dypest sett om hva du dedikerer deg til å skape i livet. Du lærer å fornemme bevissthetens mange dimensjoner. Du lærer også hvordan du kan fri deg fra begrensende trossystemer og nærme deg truende følelser med oppmerksomhet. Disse mørkere rommene, særlig frykt i alle dens forkledninger, får du oppmuntring til å møte på kreative og frigjørende måter, istedet for å flykte fra dem, fortape deg i dem eller skape historier som gjør dem mindre truende, men som fører deg nedover i en spiral av «sekundære emosjoner».Richard Moss’ arbeid er en dynamisk kunstform, levende og i utvikling. Ordene og nærværet hans kommer fra et tidløst og universelt sted. Han har en sjelden evne til å bringe deltakerne inn i den bevissthetstilstanden han selv snakker fra. Praksisen og verktøyene hans er designet spesielt med tanke på å være fleksible, pragmatiske og lette å tilpasse til det daglige livet. Alle seminarene hans er opplevelsesorienterte døråpnere til kjærlighetens og helhetens bevissthetsfelt. De henvender seg til hemle ditt vesen: kropp, sinn, følelser og det uutsigelige mysteriet som er din essens.

Velkommen til en inspirerende helg! Ta gjerne med spørsmål om temaer som er viktige i livet ditt akkurat nå.

Richard Moss er amerikansk. I 1977, som 30 år gammel praktiserende lege, opplevde han en dyptgripende bevissthetsutvidelse. I sammenheng med at han selv gjennomlevde en radikal transformasjon, utviklet han noen av de verktøyene han fremdeles bruker idag (beskrevet i boka The Black Butterfly) Han forlot sin praksis, og begynte å undervise i og vie sitt liv til utforskning av bevissthet. Han har skrevet flere bøker, hvorav de siste er: The Mandala of Being og Inside-Out Healing – Transforming Your Life Through the Power of Presence. Se Richard Moss’ nettside her

Intevju –
Richard Moss: Levende nærvær

Les hele intervjuet fra Visjon her

Info:

Tid: Lørdag 09. feb. Kl 10.00 – 17.30 og søndag 10.feb. kl 10-16.00.

Sted: Norsk Taiji-senter, Kirkegata 1-3 i Kvadraturen i Oslo sentrum.

Det vil begge dager være lunsjpause på ca én time og kortere pauser formiddag og ettermiddag. Man kan selv ta med matpakke eller velge å gå på et spisested i nærheten.

Sted: Norsk Taiji-senter, Kirkegata 1-3, Oslo

Pris: 2300,-

Påmelding:

Richard Moss-kurs
9.-10. februar
Norsk Taiji-senter i Oslo
Pris: 2300,-
NB! Påmelding er bindende.
Faktura sendes, med 14 dagers betalingsfrist.

Navn: (obligatorisk)

Adresse: (obligatorisk)

Poststed: (obligatorisk)

Postnummer: (obligatorisk)

Telefonnummer: (obligatorisk)

E-post: (obligatorisk)

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.