Lederkurs – påfyll i helhetlig ramme, 9.-10. juni

Velkommen til en helg med faglig utvikling, refleksjon, god og sunn mat, meditasjon og turer – alt i vakre, landlige omgivelser nær Oslo. 9.-10. juni.

Er du leder med personalansvar?
Her kan du få næring og påfyll!

Sted: Sem i Asker, NaKuHel, Essa
Dato: 9.-10. juni 2018 (kl. 10.00- 17.00)
Pris: 5000 kr – kun 12 plasser

Det er mulig å overnatte på Sem Gjestegård. Pris: kr. 1255,- enkeltrom m /frokost (1595,- dbl. rom) (Bookes av deltakeren selv)

Registrering og mer info her

Ønsker du en helhetlig ramme rundt utvikling av din egen lederrolle?
Står du i krevende situasjoner som leder?
Dette kurset vil kunne gi økt trygghet i møte med dine medarbeidere, og ikke minst, en bedre arbeidshverdag for deg selv. Kurset har kun 12 deltakere, så hver deltaker vil få god oppfølging underveis.

Helgen ledes av erfarne lederutviklere, pedagoger og instruktører (se nederst).

Om kurset

Lederrollen er i stadig utvikling, og det kan være utfordrende åvære leder i dag. God forankring i egen tilstedeværelse kan åpne for nye muligheter og økt handlingsrom, både på jobb og privat. Gjennom refleksjon, faglig påfyll, meditasjon og mindfulness vil vi i løpet av to dager jobbe med følgende temaer:

– Hva kjennetegner deg som leder? Hvor vil du?

– Stress og mestring i lederrollen

– Ta utgangspunkt i dine styrker

– Hvordan kan du som leder bidra til et godt arbeidsmiljø?

– Relevant leder- og organisasjonsteori

Gjennomføring

– Du vil få et arbeidshefte som brukes som en rød tråd gjennom helgen. Heftet kan også være nyttig til eget

bruk i etterkant av kurset

– Individuelle og gruppebaserte metoder som kan bidra til din utvikling som leder

– Faglig påfyll

– Øke tilstedeværelse og resiliens gjennom meditative øvelser

– Individuell veiledning fra kursholderne

Som deltaker får du mulighet til å jobbe med utfordringer du står i gjennom faglig påfyll, dialog og refleksjon. Deltakergruppen vil være redskap for læring og utvikling.

I etterkant av kurset gis det tilbud om individuell veiledning
– 2 veiledningstimer x 45 minutter er inkludert i kursprisen.

Målgruppe

Kurset egner seg for alle ledere med personalansvar.

**

Om kurslederne

Cambio består av Line Ramdahl Nielsen, Marianne Delmark Solem og Elisabeth Petersen, og tilbyr lederutvikling i hele landet.  I samarbeid med VisionWorks / Magasinet Visjon.

Hvem er kurslederne?

Line Ramdahl Nielsen har en bachelor- og master i arbeids- og organisasjonspsykologi, med spesialisering i helsepsykologi. Line utvikler og holder kurs i arbeid og psykisk helse, stressmestring, jobbengasjement, samtalen og arbeidsmiljøets betydning for helse og nærvær. Line har jobber til daglig med arbeidsmiljøprosesser for grupper av ansatte, og lederveiledning.

 

Marianne Delmark Solem er pedagog med videreutdanning i organisasjon og ledelse.  Marianne har bred erfaring fra fagutvikling, lederstøtte og prosjektledelse. Hun har spesielt kompetanse innen gruppeprosesser i personalgruppe og endringsledelse. I dag jobber hun prosessbasert, med lederveiledning og utvikler og holder kurs innenfor flere ulike temaer, blant annet flerkulturelt arbeidsmiljø, kommunikasjon og konfliktforebygging.

Elisabeth Petersen har en helsefagligutdannelse -bachelor i radiografi og en master i helsevitenskap. Elisabeth har erfaring med å både arrangere og drive kurs, hun har også i flere år jobbet med arbeidsmiljøkartlegginger i både store og små virksomheter.  Elisabeth jobber på lik linje med de andre med arbeidsmiljøprosesser, og utvikler og holder kurs innen arbeidsmiljøets betydning for helse og nærvær, psykisk helse og arbeid og konfliktforebygging.

 

Therese Stordahl har 20 års erfaring med meditasjon og nærværstrening. Hun har en cand.mag. i psykologi og litteraturvitenskap fra NTNU, og er utdannet skuespiller. Til daglig jobber hun med utvikling og gjennomføring av arrangementer innen personlig utvikling og helhetlig helse, samt driver egen praksis som spirituell veileder.

Velkommen!

Registrering og mer info her

 

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.