Seminar med Helge Hognestad i Italia, 1.-8. sept 2016

I september 2016 inviterer Helge Hognestad i samarbeid med Visjon til en ukes seminar i Umbria i Italia. Her bor vi i klosteret Abbezia del San Pietro, som har en unik god atmosfære.

Klosteret Abbezia del San Pietro ligger mellom Assisi og Spoleto i Umbria, Italias grønne hjerte, nord-øst for Roma. Et vakkert område med oliven, vin, god mat, historie og kultur. I motsetning til naboen Toscana, er Umbria mindre berørt av turisme og prisene er moderate. Klosteret ble etablert i 1158, men er nå kurssted med plass til 22 deltakere. Det er restaurert av norske Live Mørstad, som står for drift, mat og forpleining. Det gjør hun med mye omtanke og sjenerøsitet. Du vil føle deg velkommen og godt ivaretatt. Klosteret har mange rom, et lite olivenpresseri-museum, klosterganger, stor klosterhage med soloppvarmet svømmebasseng. Det er god plass både til å være sammen og for seg selv. Utenfor klostermurene er det litt villa-bebyggelse, olivenlunder, en lokal landhandel og fine turområder. Til nærmeste middelalderby Trevi, går du på ca. 25 min.

I flere år har Helge Hognestad holdt seminaret «Ny tid – ny åndelighet» på Hamar.

– Jeg har arbeidet med å finne fram til en ny forståelse av kristendommen, finne hva som ligger bak, finne den indre dimensjonen, hva den bibelske og kirkelige arven gir meg. Jeg ønsker å dele erfaring, kunnskap og innsikt. Sammen med mennesker som kjenner en åndelig lengsel vil jeg utforske hvordan vi med utgangspunkt i den kristne tradisjon bedre kan åpne
for å uttrykke opplevelsen
 av gudskraften i oss selv. 

Foredrag-samtaler-bevegelse-meditasjon-stillhet-naturvandringer-poesi

Utdrag fra programmet:
-Gud i mennesket.
-Om den bibelske erfaring. Paulus.
-Thomasevangeliet.
-Om bevissthetsevolusjonen.
-Lever vi i en overgangstid?
-Hvordan erfares gudskraften i vår tid?
-Hva skal vi med Bibelen?
-Morgenmeditasjoner.
-Dagstur til Assisi.

Påmelding
Se skjema nederst i saken.

Info og spørsmål
Johanne Woll
johanne@nullvisionworks.no
Tlf: 22338401 / 98110183

Pris
Per per i dobbeltrom: 13990,-
Tillegg for enkeltrom: 2000,-

Fullpensjon med vin og transport fra flyplassen i Roma er inkludert.
(Flybillett kommer i tillegg) 

Pris: Per per i dobbeltrom: 14.990,- Enkeltrom: 17.140,- Prisen inkluderer bussreisen tur-retur klosteret, seminaret, dagsutflukt til Assisi med guide, samt overnatting og alle måltider i klosteret. Flyreisen tur-retur Roma er ikke inkludert i prisen, og må bestilles av den enkelte kursdeltager. Ved påmelding vil du faktureres et depositum på 5000,- Resterende kursavgift har forfall 1. juli 2017.

Navn: (obligatorisk)

Adresse: (obligatorisk)

Poststed: (obligatorisk)

Postnummer: (obligatorisk)

Telefonnummer: (obligatorisk)

E-post: (obligatorisk)

Fødselsår: (obligatorisk)

Velg romtype:

Hvis dobbeltrom, navn på den du vil dele rom med:

**

Seminar med Helge Hognestad i Umbria i Italia

Vår tekniske samarbeidspartner Yogasenterets medlemskap i Reisegarantifondet RGF, sikrer deg og din innbetaling jfr. Reisegarantiordningen. Du er dermed sikret pengene tilbake dersom pakkereisen (en garantipliktig reise) kanselleres som følge av konkurs..

Vilkår: Påmeldingen er bindende. Vi vil bekrefter at du har plass i klosteret og at transport til og fra flyplassen er bestilt. Du blir møtt  på flyplassen av vår representant. Skulle du bli syk og ikke kan delta må du levere legeerklæring. Innbetalt beløp, fratrukket et administrasjonsgebyr på kr. 1950.- blir da tilbakebetalt. OBS; avbud med legeærklæring mindre enn 30 dager før avreisedag gir ikke rett til tilbakebetaling. Klosteret har da fått full betaling for din plass og din deltakelse kan ikke erstattes. Vi er kursarrangør på stedet, ikke reiseoperatør, men vi er godkjent medlem av Reisegarantifondet.RGF. Vi sørger for transport til flyplassen på avreisedagen, men om en force majeure-situasjon oppstår under transporten til flyplassen, dekker vi ikke tapt flybillett.Vi anbefaler en avtale med et forsikringsselskap om du ønsker reiseforsikrig, og forsikringsdekning ved eventuell sykdom og annet.

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.