Kurs med Morten Eriksen i Umbria i Italia juni 2017

Vi inviterer til en ukes kurs i Italia med Morten Eriksen, 22. – 29. juni! Her bor vi i klosteret Abbazia di San Pietro, med sin helt unike atmosfære! 

Ukeskurs med Morten Eriksen i Umbria i Italia

“Møte med egen sjel”

22. – 29. juni 2017

Klosteret Abbazia di San Pietro ligger mellom Assisi og Spoleto i Umbria, Italias grønne hjerte, nord-øst for Roma. Et vakkert område med oliven, god mat, historie og kultur. I motsetning til naboen Toscana, er Umbria mindre berørt av turisme og prisene er moderate. Klosteret ble etablert i 1158, men er nå kurssted med plass til 22 deltakere. Det er restaurert av norske Live Mørstad, som står for drift, mat og forpleining. Det gjør hun med mye omtanke og sjenerøsitet. Du vil føle deg velkommen og godt ivaretatt. Klosteret har mange rom, et lite olivenpresseri-museum, klosterganger, stor klosterhage med soloppvarmet svømmebasseng. Det er god plass både til å være sammen og for seg selv. Utenfor klostermurene er det litt villa-bebyggelse, olivenlunder, en lokal landhandel og fine turområder. Til nærmeste middelalderby Trevi, går du på ca. 25 min

10576898_848529871826914_4644615076074528531_nOm kurset: “Møte med egen sjel”

7 dagers kurs hvor indre stillhet og møte med sjelen står i fokus.
Når vi berører essensen i oss selv så berører vi selve livet, og mirakler kan skje.
Denne uken vil vi gå innover og åpne oss for sjelsaspektet. 
Vi vil se på aspekter i oss selv og hverandre som trenger healing, og møte det med den reneste kjærligheten vi er. Da oppstår den dypeste healing, og du som sjel tar den form du egentlig er ment til. Jeg vil lære fra meg  det å heale med bevisstheten / sjelen, og deltagerne vil selv kunne ta det i bruk i etterkant på seg selv og andre. 

Det blir Crystal Harp lyd-healing, undervisning i bevissthetsarbeid, sjel til sjel kommunikasjon, dype meditasjoner og tid for indre stillhet. 
Det blir også satt av en dag til å besøke Assisi og gå i Frans av Assisis fotspor.
Kurset er for de som vil fordype seg i sin indre bevissthet, og ta den i bruk til healing og transformasjon.

– En magisk uke ligger framfor oss. Jeg gleder meg, sier Morten Eriksen.

Skjermbilde 2016-11-18 kl. 14.26.12Utdrag fra programmet:

– Undervisning i bevissthetsarbeid
– Crystal Harp lyd-healing
– Dype meditasjoner
– Tid for indre stillhet
– Fordypning i indre bevissthet
– Healing og transformasjon
-Dagstur til Assisi.

(Påmelding nederst i saken.)

**

Klosteret i Umbria

2c439c_5dca48e28d084437ad0add9821cc959eI hjertet av Italia ligger Umbria. Vakkert, grønt og frodig, med oliven, historie og kultur. Her er ligger klosteret Abbazia di San Pietro, omgitt av olivenlunder, store løvtrær og et lite lokalsamfunn.I det vakre, gamle klosteret, er det en atmosfære som gir en helt unik ramme for våre kurs. Du merker det straks du kommer inn porten.Klosteret er omgjort til studie og feriested. Rommene er enkle, men rene, og maten god. I klosteret er det et lite olivenpresseri-museum, klosterganger, og stor klosterhage med soloppvarmet svømmebasseng.

Det er god plass både til å være sammen og for seg selv. Utenfor klostermurene er det litt villabebyggelse, landhandel og fine turområder. Til nærmeste middelalderby Trevi, går du på 25 minutter.Deler av klosteret er over 800 år gammelt og bygningene egner seg ikke for bevegelseshemmede. Du går i de samme trappene som munkene gikk…

Les mer om klosterets historie her.

2c439c_edfbf83243344d5b9475235539a42121Rommene
I klosteret er det er syv enkeltrom, seks dobbeltrom med separate senger og et rom med plass til tre eller fire personer som reiser sammen. Sengene er, som ofte i Italia, ikke av de mykeste, men det venner man seg fort til. Alle rom har egne bad med dusj, toalett og bidet. Det er håndklær, såpe, hårføner. Stikkontakter er som i Norge.

Rommene er ikke store, men har god atmosfære. Alle rom har vindu. Dobbeltrommene har normalt separate senger.

 

2c439c_4a9c08f0929a4f3eb37b105c510806b9Det går greit å dele et dobbeltrom. Klosteret og rommene er ikke preget av luksus, men god standard, og det er rent og ordentlig.
Du får nøkkel til ditt rom og klosterporten, og går og kommer som du vil. Klosteret er lukket og låst for utenforstående, kun åpent for oss som er der.

 

 

 

Mat

2c439c_3ab7fcfe46c248a8a86e034dd70bfe1dMaten er tradisjonelle retter fra Umbria, laget fra bunnen av i klosterets kjøkken og basert på lokale, kortreiste råvarer. Kokkene er dyktige lokale husmødre. Frokosten er mer norsk enn italiensk.

Lunsj er to retter inkl. salat. Det er tre retters middag + salat. Kaffe, te og frukt står fremme hele dagen.

Vannet i klosteret er godt og kan drikkes fra springen.
 Har du noen form for matintoleranse må du melde fra i god tid før avreise. I begrenset omfang kan kjøkkenet lage egne retter, må du regne med noe tillegg i prisen.

Aktiviteter og utflukter

IMG_3848På egen hånd:
Klosteret er stort og det er lett å finne et rolig sted for seg selv hvor man kan lukke øynene, lese, eller bare være. Ute er det hyggelige sittegrupper under løvtrærne eller i klostergangene.Det er to sykler ved klosterporten eller du kan bruke bena til utforske nærområdene;f.eks. et romersk tempel, eller middelalderbyen Trevi. Eller vandre i vakker natur blant oliventrær i åssidene ovenfor klosteret.I den lokale landhandelen får du håndskåret skinke, oster og herlige pølser. Mer smak og halv pris av hva du betaler i taxfree på flyplassen i Roma. Middelalderbyen Trevi ligger på en topp ca. 25 min. spasertur fra klosteret. Her er apotek, mini-bank, dagligvare, olivenolje, kirker, hotell, kafeer og museum. Det arrangeres i blant konserter i en av kirkene. I taxi-avstand fra klosteret er det et større kjøpesenter med ulike forretninger; sport, klær, sko, mat etc.

Skjermbilde 2016-11-18 kl. 13.54.57Arrangert utflukt: Assissi
Umbria har mange hyggelige og sjarmerende byer og severdigheter. Vi inviterer til dagstur til Assissi, hvor vi besøker sentrale steder i Frans av Assisis liv. Vi ser på lokal arkitektur og besøker sjarmerende landsbyer.
De fleste nærliggende småsteder har etruskisk eller romerske opprinnelse og dessuten tydelig preg av middelalder. Det er mye flott kunst, både i kirkene og i museer.

Hva kursprisen dekker

Transport:
Du blir møtt ved bagasjebåndet på flyplassen i Roma, og fulgt til vår buss. Prisen inkluderer bussreisen fra flyplassen til klosterdøren, og buss til flyplassen etter endt kurs. Alle transporter til utfluktene er også inkludert.

11205562_440173346148361_487159117281847125_nOpphold:
7 netter i enkelt, eller dobbeltrom, med eget wc og dusj på et gammelt kloster med unik atmosfære, vakker klosterhage med soloppvarmet svømmebasseng.

Mat:
Alle måltider; solid frokost, to varmretters lunsj med salat, tre retters middag med salat og dessert. Frukt, kaffe/te, juice står fremme hele dagen.

Utflukt:
Utflukt med guide til middelalderbyen Assisi.

Fly er ikke inkludert:
Det har vist seg at de aller fleste ønsker å ordne reise selv.

13332912_599480963550931_6392502862629994089_nReisen
Reisedag er torsdag. Norwegian og SAS flyr hver morgen fra Oslo Gardermoen til Romas hovedflyplass Fiumicino.

Norwegian og SAS har tidlige morgenavganger til Roma fra Bergen, Trondheim og Stavanger via Oslo.

Flyprisene er rimeligst ved tidlig bestilling. På flyplassen Fiumicino i Roma, blir du møtt inne ved bagasjebåndet.

NB! Vi møtes på flyplassen i Roma kl 12.00, torsdag 22. juni, for reisen videre til klosteret. Dermed må ditt fly lande i god tid før dette.

Når alle deltakerne er kommet, reiser vi i egen buss direkte til klosteret. Turen tar 2 – 2,5 time.

Avreise fra klosteret er tidlig påfølgende torsdag morgen, i god tid for Norwegian og SAS formiddagsavganger til Oslo Gardermoen. Bussen kjører direkte til innsjekkingsterminalen uten stopp.

Betaling
Du får faktura på epost. Betaling i norske kroner. Ved påmelding faktureres 5000,- av totalbeløp. Det resterende faktureres med frist 15. mai 2017. Refusjon ved sykdom etc. fremgår av faktura.
Vi er medlem av Reisegarantifondet RGF, gjennom vår tekniske samarbeidspartner Yogasenteret i Oslo. Påmeldingen er bindende og du er garantert plass når du har fått reisebekreftelse.

**

For spørsmål: Therese Stordahl, therese@nullvisionworks.no eller telefon 99 51 28 51.

**

Påmeldingsskjema

Påmelding til seminar i Italia 22. – 29. juni 2017.

Priser for dette nye kurset er justert ift 2017-priser. Mens det fullbookede kurset i august hadde noe lavere 2016-priser, da uken alt var reservert.

NB! Ikke bestill fly før vi bekrefter din påmelding.

Pris: Per per i dobbeltrom: 13.490,-. Enkeltrom: 15.990,-. Prisen inkluderer bussreisen tur-retur klosteret, seminaret, dagsutflukt til Assisi med guide, samt overnatting og alle måltider i klosteret. Flyreisen tur-retur Roma er ikke inkludert i prisen, og må bestilles av den enkelte kursdeltager. Ved påmelding vil du faktureres et forskudd på 5000,- Resterende kursavgift har forfall 15. mai 2017.

Navn: (obligatorisk)

Adresse: (obligatorisk)

Poststed: (obligatorisk)

Postnummer: (obligatorisk)

Telefonnummer: (obligatorisk)

E-post: (obligatorisk)

Fødselsår: (obligatorisk)

Velg romtype:

Hvis dobbeltrom, navn på den du vil dele rom med:

For spørsmål: Therese Stordahl, therese@nullvisionworks.no eller telefon 99 51 28 51.

Vår tekniske samarbeidspartner Yogasenterets medlemskap i Reisegarantifondet RGF, sikrer deg og din innbetaling jfr. Reisegarantiordningen. Du er dermed sikret pengene tilbake dersom pakkereisen (en garantipliktig reise) kanselleres som følge av konkurs.

NB! Ikke bestill fly før vi bekrefter din påmelding.

Vilkår: Påmeldingen er bindende. Vi vil bekrefter at du har plass i klosteret og at transport til og fra flyplassen er bestilt. Du blir møtt  på flyplassen av vår representant. Skulle du bli syk og ikke kan delta må du levere legeerklæring. Innbetalt beløp, fratrukket et administrasjonsgebyr på kr. 1950.- blir da tilbakebetalt. OBS; avbud med legeærklæring mindre enn 30 dager før avreisedag gir ikke rett til tilbakebetaling. Klosteret har da fått full betaling for din plass og din deltakelse kan ikke erstattes. Vi er kursarrangør på stedet, ikke reiseoperatør, men vi er godkjent medlem av Reisegarantifondet.RGF. Vi sørger for transport til flyplassen på avreisedagen, men om en force majeure-situasjon oppstår under transporten til flyplassen, dekker vi ikke tapt flybillett.Vi anbefaler en avtale med et forsikringsselskap om du ønsker reiseforsikrig, og forsikringsdekning ved eventuell sykdom og annet.

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.