Wellbeing Festival Lillestrøm 24.-26. november

Wellbeing Festival på Norges Varemesse er en av Europas største festivaler for helhetlig helse og bærekraftig livsstil. Velkommen 24.-26. november 2017! 

Velkommen til en helg full av spennende opplevelser og magiske møter! Opplev mer enn 300 foredrag og workshops med noen av Norges mest spennende lærere og inspiratorer – alt inkludert i inngangsbilletten!

Fullt program

Fredag 24. nov: 11.00 – 20.00
Lørdag 25. nov: 11.00 – 20.00
Søndag 26. nov: 11.00 – 19.00

Program som PDF

Utstilleroversikt

Kjøp billett på nett, då er du med i trekningen av to plasser til Diamond Detox-retreat med Trine Berge på herlige Mariagården!  Og i tillegg slipper du å stå i kø!

Opplevelser innen:

Personlig utvikling
-Mat og ernæring
-Yoga og movement
-Spiritualitet og mystikk

***

 

Her er noen få høydepunkter av hva du kan oppleve på Wellbeing Festival:

 

** Yoga & livsstil **

 

Vibeke Klemetsen
Hun er en av Norges mest profilerte yogainstruktører, og nå kan du også bli med på åpen klasse med dynamisk yoga med Vibeke Klemetsen. Hun har også vært med å starte Run & Relax, som mange kjenner som et supert trenings- og yogatøy-merke! Run & Relax kommer med stand, og gode festivaltilbud!

 

Trine Berge
Bli med på Kundalini Yoga med Trine Berge! Trine er hele Norges supermat-dronning, raw food-kokk, livsstilsveileder og forfatter, og deler med seg av sin kunnskap om Kundalini Yoga. (Foto: Hilde Brevig)

 


Maja Thune

Under Wellbeing Festival inviterer Maja Thune til mini-seminaret «Kjærlighet som medisin«, om psykisk helse og hvordan man kan bli møtt. Fantastiske musikere, erfaringsformidlere, og ikke minst Maja selv, skaper tid til ettertanke og å bli berørt. Se eget program! Dessuten har Maja herlige hjerte-yoga-klasser på festivalen!

 

Yin Yoga med Gunn Haglund
Gunn gir klasser hos Kundalini Yoga Oslo, samt som kursleder for workshops og retreats i England, Italia og Norge. Hun har spesialisert seg i å benytte yoga øvelser, pusteteknikker og meditasjon kombinert med massasje, til å berolige nervesystemet, flytte oppmerksomheten fra hodet inn i kroppen.

 


Jonathan Weber

Jonathan er mindfulness- og yoga-lærer. På Wellbeing Festival leder han egen klass på lørdagen!

 

 

Paul Terell: Inversion Therapy
Paul Terrell hjelper oss å roe ned hjernen, slik at vi blir mer bevisst ubalanser, blokkeringer og å gi slipp på disse. Gjennom fysiske øvelser.

 

 

 

Yoga med Kristiane Bryn
The Yin Journey er en oppdagelsesreise inn i de indre verdenene. Reisen blir holdt i et rom hvor også naturens utrolige kraft til å finne tilbake til sitt nullpunkt, sin balanse inviteres inn.

 

 

Meditasjon og indre øvelser
I Wellbeing Lounge er det fullt program med meditasjoner, ledede øvelser og smakebiter av mindfulness.

 

 

Qigong med Sebastian Bauer
Empowerment og healing med qigong. Første gang på Wellbeing festival! Sebastian leder flere klasser i løpet av helgen. velkommen!

 

 

Kundalini Yoga Oslo
Kundalini Yoga er en yogaform som er skapt for det moderne mennesket som søker et effektivt redskap for økt fysisk og mental helse i tillegg til personlig og spirituell utvikling. Erfar selv, på Wellbeing Festival!

 

Salila Gyanjot
Kundalini Yoga Lærer, Associate Teacher Trainer, grunnlegger og daglig leder ved Kundalini Yoga Skolen.

 

 

 

Inner and Outer Journeys
Inner & Outer Journeys er en turoperatør som formidler bærekraftige reiser for kropp, sjel og ånd. På Wellbeing Festival vil Inner Outer Journeys gi smakebiter på magedans, yoga og qigong, holde foredrag om greske gudinnemyter og indisk ashram-liv. «Kom. Bli med! Du har funnet din stamme.

 

 

Magedans
Tina Rasmussen Nyborg er en av landets mest erfarne magedansere. På Wellbeing Festival vil hun opptre i Open Space!

 

 

Anand Raj
Kundalini Yoga Lærer, Associate Teacher Trainer, Gong-lærer og grunnlegger av Kundalini Yoga Skolen.

 

 

 

Hjerteyoga
Hjerteyoga og levende musikk med Maja Thune og John de Kadt. – I denne timen gjør vi myk yoga med hjerteåpnere som vil bidra til å forløse innestengte følelser, og pusteøvelser som vil bidra til å roe nervesystemet.

… og mye mer!
Se her for fullt Yoga og Movement-program!

… og mye mer!

 

** Personlig utvikling **

Dan Brule
En verdensledende pionér innen pust og pustearbeid. «Dan Brulé trains the people of the world to use the power of breath and breathing to relax and energize their body, focus and expand their mind, calm and balance their emotions, and nourish and uplift their soul.»
Lørdag kl 18-20 leder han en workshop på Wellbeing Festival.

 

Vibeke C. Hammer
Mentaltrener og foredragsholder Vibeke C . Hammer har solid erfaring med endrings- prosesser. Hvordan få til livsendringer som varer!

 

Steffen Dahl: Tankemester
Han har gått på ski til Nord- og Sydpolen. Han oppfylte drømmen. Men etter hjemkomsten kom angsten. Steffen har holdt foredrag for tusenvis av mennesker, organisasjoner og bedrifter i hele landet. Han lærer oss hvordan å mestre tanker, følelser og atferd, tilpasse seg endringer og håndtere motgang.
Les mer


«Kjærlighet som medisin» med Maja Thune

Under Wellbeing Festival inviterer Maja Thune til mini-seminaret «Kjærlighet som medisin», om psykisk helse og hvordan man kan bli møtt. Fantastiske musikere, erfaringsformidlere, og ikke minst Maja selv, skaper tid til ettertanke og å bli berørt. Se eget program! Dessuten har Maja herlige hjerte-yoga-klasser på festivalen!

 

Jon Schau
Opplev de unike og opplevelsesrike foredragene til komiker og forfatter Jon Schau. Aldri like, alltid tankevekkende, alltid morsomme!

 

Shalini Lind
Om kjærlighet, tantrisk livsvisdom og InnerLife. Møt Shalini Lind fra Aruna-akademiet på Wellbeing Festival.

 

 

NLP & Coaching
Møt lærerne fra  Nordic Coach & NLP Academy! Gillian Godtfredsen er en av landets fremste lærere innen NLP og selvutvikling. Møt henne og teamet på Wellbeing Festival!

 

 

Stor bli ny-konkurranse!
Vinn en «Bli Ny»-opplevelse med designer Kjell Nordström (Baron von Bulldog) og den økologiske makeup-serien Green Spirit! Les her for info om konkurransen – og deltakelse!

 

Gestaltterapi og stemmebruk
Har du lyst å lære mer om stemmen din? Av og til kan stemmen virke hemmende og pusten låse seg når vi skal opptre eller snakke med andre. Stemmeterapeut Gro Siri Ognøy Johansen leder workshop!

 

Osiris Montenegro
Han har ledet workshops og retreats over hele verden, og har mange tiårs erfaring som veileder. Osiris Montenegro holder foredrag og leder øvelser i «Love Lounge» under Wellbeing Festival.

 

 

Therese Clemetsen: TRE
Bli med på en session i Tension releasing Exercises! Forløse stress og traumer som har satt seg i kroppen. Ledes av Therese Clemetsen.

 


Mindfulness & Biodanza

Kevin Reeder and Ida Wadel inviterer til workshop hvor de kombinerer mindfulness og biodanza! Kevin er mindfulness-lærer og Ida er instruktør i biodanza. Velkommen til en spennende opplevelse.

 

Kunstterapi
Med Unni Elisabeth Ørbeck. Finn deg selv gjennom lek, farger og drømmer. i Workshop Space på Wellbeing Festival.

 

 

Love Lounge
I Love Lounge er hovedtema relasjoner, hvordan vi forholder oss til hverandre – og oss selv! Workshops og foredrag om hvordan å skape skape enda bedre relasjoner til menneskene vi har i livet vårt.

 

… og mye mer!

**Sjel og sinn**

 

Lilli Bendriss
Møt Lilli Bendriss, kjent fra Åndenes Makt, og delta når hun holder seanser på Wellbeing Festival.

 

 

 

Gro Helen Tørum
Kjent fra Åndenes Makt og en rekke andre medie-opptredener. På Wellbeing Festival. Her vil hun snakke om utfordringene og mulighetene som «de nye frekvensene» skaper.

 

Rometris Davis-Wright
Internasjonal intuitiv inspirator og veileder Rometris Davis-Wright, gir livsveiledning, englereadings, healing og hjelp i alle livets områder.

 

 

Henning Hai Lee Yang
Den kjente kinesiske spåmannen kommer til Wellbeing Festival. I sine foredrag vil han snakke om sine nær-døden-opplevelser.

 

 

Norsk Spiritualist Forening
Norges største sammenslutning av personer som arbeider med mediumskap og «kontakt med den andre siden». Mange demonstrasjoner og foredrag hele helgen!

 

 

Rainbow Reiki
Ranbow Reiki er system for healing og spirituell utvikling med et lisensieringsprogram som skaper kvalitet hos utøvere! Kom og prøv på Wellbeing Festival!

 

 

… og mye mer!

** Helse og velvære **

 

Move kiropraktorklinikk
Move kiropraktorklinikk tilbyr moderne kiropraktisk behandling for akutte og langvarige plager knyttet til ryggraden. I tillegg benytter våre kiropraktorer sin utvidede kompetanse til behandling av svimmelhet.

 

 

Floating Oslo
«Floating» for alle aldersgrupper, i trygge og gode omgivelser. Opplevelsen av å ligge i en flytetank, omgitt av varmt vann, må bare oppleves.

 

 

Vel & Være
Massasje og osteopati. Vel & Være tilbyr et bredt spekter av massasjeformer. På Wellbeing Festival kan du møter behandlerne og prøve selv!

 

Ayurvedisk helse
Bli bedre kjent med ayurvedisk behandling og helse. På Wellbeing Festival kommer eksperter på den flere tusenår gamle behandlingstradisjonen.

 

 

Musikk og lyd
Delta i lydmeditasjoner, trommesirkler og utforsk egen stemme! På Wellbeing Festival får du smakebiter på mange ulike former for lydterapi.

 

 

Mark Wentworth
Internasjonal fargespesialist, som besøker Norge i samarbeid med International Light Association. Han har utviklet Colour PsychoDynamics. Mark har også skrevet boken «Add a Little Colour to Your Life».

 

 

Lys-opplevelse!
Opplev «Pure Light Experience». Med sensorer som måler din tilstand trigges et lysbad tilpasset akkurat deg! Med vibrasjon og lys kan du erfare en helt egen form for integrert terapi.

 

… og mye mer!

** Mat & drikke **

 

Yngve Ekern
Forfatter og matskribent i Aftenposten, inviterer til panelsamtale om mat og livsglede . «Hva i all verden er det riktig av oss å spise nå?» Yngve har en humoristisk og folkelig innfallsvinkel til mat, mennesker og miljø.

 

Veggie Food Court!
På Wellbeing Festival får du et bredt utvalg av vegetariske matopplevelser. Velkommen til veggie Foodcourt – hele helgen!

 

 

Anne på landet
Deilige økologiske varer fra den sjarmerende food truck-en!

 

 

Blended
Deilig rawfood – kaker, sunn snacks og andre herlige matopplevelser. Velbekomme!

 

 

… og mye mer!

 

***

 

Stort bokutvalg!
Norges ledende utgivere av litteratur innen selvutvikling, spiritualitet og helhetlig helse.

 

 

 

Panelsamtale: Åndelighet og miljø
Vi inviterer aktører fra ulike trosretninger til en panelsamtale om sammenhengen mellom religiøsitet og klima- og miljøsaken. Hvor er de sterke stemmene? Skaper et åndelig verdensbilde en sterkere globalbevissthet?
I samarbeid med Areopagos.

 

Film!
På Wellbeing Festival viser vi film hele søndagen. Se egen program!

 

 

 

… og mye annet! Velkommen!

 

 

***

 

Kjøp billett på nett, då er du med i trekningen av to plasser til Diamond Detox-retreat med Trine Berge på herlige Mariagården!  Og i tillegg slipper du å stå i kø!

Fullt program

Fredag 24. nov: 11.00 – 20.00
Lørdag 25. nov: 11.00 – 20.00
Søndag 26. nov: 11.00 – 19.00

Program som PDF

Utstilleroversikt

 

Inngangspriser
Dagsbillett: 200,-
Helgepass: 450,-
Ungdom 13-17 år: 140,-
Barn til og med 12 år: Gratis
Studenter og trygdede: 140,- (kun fredag)

Utstiller? Klikk her for informasjon og påmelding til Oslo.

Praktisk informasjon:
Wellbeing Festival finner du 10 minutter med tog fra Oslo Sentralstasjon og Oslo Lufthavn Gardermoen, i Norges Varemesse på Lillestrøm. Hallen ligger rett over veien fra togstasjonen på Lillestrøm, og der er rikelig med parkeringsplasser.

Kontakt:

Therese Stordahl
messe@nullmagasinetvisjon.no
Tlf: 22 33 84 0o
Mob: 997 08 158

For presse:
Eirik S. Solum
eirik@nullmagasinetvisjon.no
Tlf: 22 33 84 00
Mob: 93 46 03 08

**
Rometris Davis-Wright til Wellbeing Festival på Lillestrøm 24.-26. november:

Yngve Ekern leder panelsamtale om kosthold, verdier og livskvalitet – på Wellbeing Festival på Lillestrøm 2017:

Maja Thune leder Kjerlighet som medisin-seminar på Wellbeing Festival på Lillestrøm 24.-26. november! Her forteller hun sin personlige historie:

MOVE kiropraktorklinikk ønsker velkommen til Wellbeing Festival på Lillestrøm 24.-26. november:

messe2016-4

img_9298

14915438_1906643379570464_8713144396130289268_n

 

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.