Horoskop for juni 2015

Her er hva astrologien sier om juni måned!

Væren
Kommunikasjonsproblemer du har hatt de siste ukene kan begynne å gå mot en løsning fra 11. juni, men vent med å binde deg til noe konkret før i midten av juni. Når Merkur beveger seg fremover igjen vil det åpne opp for informasjon som har vært skjult for deg, og gi deg mulighet for å inngå en bedre avtale enn hva du forventet i utgangspunktet. Romantikk kan oppstå på jobb eller der du ferdes til daglig når kjærlighetsplaneten Venus skifter tegn 5. juni. Er du singel kan et tilfeldig møte gjøre inntrykk. Det kan føles som skjebnebestemt. Pass på at du får med deg hvordan du kan kontakte vedkommende igjen. Vær oppmerksom på dine egne verdier kontra andres, i møte med det nye. Tenk framover.

Tyren
Romantikken vil ta seg opp igjen, selv om misforståelser oppstår lettere enn normalt fram til 11. juni. Fra midten av måneden, når Merkur er opp i normal hastighet, avklares noe du har ventet på i lengre tid. Utfallet ser ut til å bli positivt for deg siden Venus er på din side. Det er tid for langvarige romantiske beslutninger. Det dere blir enige om nå, vil bestå lenge. Er du på vei til å etablere et nytt forhold, vent til andre halvdel av juni om du er usikker. Da går Merkur direkte igjen og du lærer vedkommende bedre å kjenne. I mellomtiden kommer du lengst med å være smidig, uten å direkte røpe hva du føler.

Tvillingene
Fundamentet eller hjemmet ditt blir viktigere for deg nå. Enten det er oppussing, flytting, selskaper eller annet, ønsker du at ting skal skje fort og på din måte. Du kan lett havne i konflikt hvis du ikke tar andre med på råd. Vær forsiktig med å dele noen nye ideer du får, spesielt fram til midten av måneden til Merkur beveger seg framover på stjernehimmelen igjen. Du kan oppleve at andre snapper dem og bruker dem som sine egne hvis du er ubetenksom. Skap en god struktur før du deler. Romantikken tar seg opp i andre halvdel av måneden, og en flørt ligger i luften. Det er i nærområdet og på korte turer at du mest sannsynlig møter kjærligheten nå.

Krepsen
Vent med å presse fram konkrete avtaler i nære forhold til Merkur går direkte igjen fra midten av juni. Det kan kreve mye tålmodighet av deg, og du kan kjenne temperamentet komme. Bruk heller disse dagene konstruktivt til å rydde opp og avslutte ting som har blitt liggende. Energi- og erotikkplaneten Mars kommer inn i tegnet ditt 24. juni, to dager etter nymånen, og både energien og tiltrekningskraften din er økende. Behovet for å få ting unna, kan føre til at du presser på og overkjører andre i viktige beslutningsprosesser. Det er viktig at du beveger deg sakte framover til du er sikker på at dere er to om det. Du kan falle pladask for et nytt bekjentskap siste uken i juni.

Løven
Merkur beveger seg baklengs på stjernehimmelen til midten av juni, og det er tid for å gripe fått i eventuelle løse tråder du måtte ha i finansielle transaksjoner. Du kan føle deg fristet til å investere i noe stort, men vent til andre halvdel av juni før du tar noen beslutninger. Da beveger Merkur seg framover og du får bedre oversikt, og kan oppnå bedre avtaler. Dette er spesielt viktig hvis du skal investere med andre, og især med en du har romantisk tilknytning til. Innhent informasjon og stol på egen magefølelse. Andre halvdel av juni tar romantikken seg opp noe og du begynner å ane konturene av hva du har i vente i sommer.

Jomfruen
Humøret og selvtilliten stiger fra midten av måneden når Merkur begynner å bevege seg framover på stjernehimmelen igjen. Du vil i de neste ukene ha en fantastisk mulighet til å fornye deg selv og tiltrekke deg den du ønsker. Bruk første halvdel av juni aktivt med å planlegge, men vent med å handle siden herskeren over tegnet ditt fortsatt beveger seg baklengs til midten av juni. Det hjertet ditt begjærer nå i begynnelsen av måneden, kan du endre oppfatning av når du kommer til tredje uke i juni. Så det beste du kan gjøre, er å se det hele an til den tid. Det skal to til for å danse tango, og det er viktig at dine behov også kommer fram i et forhold.

Vekten
Det som kjennetegner kjærlighetslivet ditt er likevekt, men tankeplaneten beveger seg bakover på stjernehimmelen, så det er tid for ettertanke og refleksjon. Lever du i tråd med dine verdier eller går du på akkord med deg selv, er en av de tingene du fram til midten av juni bør ta stilling til. Lytter du til ditt indre jeg i stedet for å diskutere med andre, finner du svarene. Vent med å handle til andre halvdel av juni, på konkrete følelser du får. Lytt til drømmene dine uten å dele dem med alle og enhver.  Et romantisk møte kan oppstå i forbindelse med nymånen 16. juni og dagene der omkring. Lytt til intuisjonen din før du tar neste skritt.

Skorpionen
Behovet for kontroll kan føre til at du handler uten å tenke gjennom konsekvensene. Vær forsiktig med bastante uttalelser der du forlanger ja/nei svar. Går du for hardt ut, spesielt fram til midten av måneden, kan du lage mye uro som kan toppe seg i et utbrudd, og en uønsket konsekvens. Det er ikke sikkert at det går i din favør hvis du presser for hardt på. Forsøk å gi slipp på behovet for kontroll og gled deg over de små ting. Du vet selv hva du bør gjøre hvis du er ærlig mot deg selv. Samtidig kan det være at tankegangen din endrer seg og det som før var viktig for deg i nære forhold, kan få mindre betydning nå, siden du står sterkere på egne bein.

Skytten
Både privat og på jobben kan det oppstå mindre misforståelser i første halvdel av juni, så dobbeltsjekk at mail og sms har riktig mottaker før du trykker på send knappen. Unngå å si mer enn det som er nødvendig og positivt. Kommunikasjonsplaneten Merkur beveger seg bakover på stjernehimmelen til midten av måneden, og ting kan bli oppfattet annerledes enn tenkt hvis du fleiper. Det er ikke sikkert at andre forstår din humor. Romantikk kan oppstå i forbindelse med jobb, eller jobbrelaterte aktiviteter. Nymånen 16. juni oppstår i den delen av horoskopet ditt som står for langvarige forpliktelser i nære forhold. Det er tid for å etablere seg, eller ta eksisterende forhold til et høyere nivå. Du kommer lettest i kontakt med en som har de samme verdier som deg om du framstår som engasjert og saklig, men uten å ri prinsipper.

Steinbukken
Noen du har vært nært knyttet til eller har jobbet sammen med tidligere, kan komme tilbake i livet ditt i siste halvdel av mai eller i første halvdel av juni når kjærlighetsplaneten Venus oppholder seg i partnerdelen av horoskopet ditt. Mest sannsynlig har det noe med utlandet å gjøre. Du kan bli inspirert til å revurdere kursen i livet ditt som følge av dette. Vent likevel med å handle til Merkur er oppe i normal fart fra midten av juni. I forbindelse med nymånen 16. juni vil du erkjenne noe viktig som vil ha betydning for deg videre. La deg inspirere til å leve mer i tråd med den du har utviklet deg til å bli.

Vannmannen
Har du følt at du ikke har hatt helt grepet på tingene i det siste, vil du fra midten av juni merke hvordan ting flyter lettere, og du er på rett sted til rett tid. Du kan sikre deg en gunstig kontrakt eller avtale som vil gagne deg i framtiden i forbindelse med nymånen 16. juni og dagene rundt. De mål du har jobbet for vil åpne opp nye dører for deg. Vennskap og kontakter knyttes. En av dem kan komme med en romantisk undertone, hvis du er åpen for det. Du er selv skaper av framtiden din og romantikken kommer til deg, hvis du holder døren oppe.

Fiskene
Du klarer deg bedre alene enn sammen med andre nå. Men siden kommunikasjonsplaneten Merkur går baklengs på stjernehimmelen til 11. Juni, bør du bruke tiden til å få unna oppgaver som har blitt liggende både privat og på jobben. Fra midten av måneden er det tid for å sette i gang med nye prosjekter, og du kan ta en beslutning i henhold til en bestemt sak. En flørt som du ikke vet helt konkret hvilken retning vil ta ennå, gjør livet spennende. By på deg selv, og vis følelser. Rydd vei for nye erfaringer, men vent med å ta en endelig beslutning til etter 15. juni når tankeplaneten er i riktig gjenge på stjernehimmelen igjen.

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.