Online-kurs med Richard Moss og Kathy Fellows-Moss

Richard Moss og Kathy Fellows-Moss inviterer nå til et unikt nettkurs, med fokus på indre visdom, bevissthet og forvandling.  Kurset består av 5 samlinger á 90 minutter over 5 uker. Start 9. september.

I disse krisetider kan det være godt å ha kjennskap til forskjellige redskaper som kan hjelpe oss å finne en dypere forankring i oss selv, og en bedre kontakt med vår egen indre veiledning og visdom. Til høsten får du mulighet til å delta i et oppløftende kursforløp, der Richard Moss og hans partner Kathy formidler en rekke gode verktøy til indre forvandling og forankring.

Uavhengig av om du har arbeidet med Richard Moss tidligere, eller kjenner til hans undervisning, vil dette kursforløpet kunne gi deg en dyptgående innsikt og forståelse, som kan støtte deg på din vei – og berike din personlige utviklingsprosess. Hver økt består av ca. 1 times opplegg etterfulgt, av en halv times times spørsmål-og-svar. Det vil være meditasjoner, øvelser og opplevelsesprosesser – dermed er ikke dette bare et teoretisk kurs.

Visjon har tidligere arrangert kurs med Richard Moss og kan varmt anbefale dette kursopplegget. Du kan lese mer om kurset og innholdet, og melde deg i linken under – til early bird-pris, hvis du melder deg på innen 1. august:

https://richardmoss.com/events/one-consciousness-2/

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.