Deepak Chopra 8. juni 2015

Deepak Chopra er en av verdens ledende forfattere, foredragsholdere og lærere innen helhetlig helse, bevissthet og selvutvikling. 8. juni inviterer VISJON til en kveld med verdensstjernen på Folketeateret i Oslo.

Deepak Chopra eropprinnelig lege og ayurvedisk lege. Denne kvelden inviterer Deepak oss med i å skape et løfte i vår forståelse av helse og velvære, basert på både konvensjonell og komplementær medisin.

Klikk her for billetter

* Er vi midt i et større skifte i vitenskapen?
* Finnes den ultimate virkelighet?
* Har vi evnen til å påvirke universets evolusjon?
* Er neste trinn i menneskets utvikling bevisst evolusjon?
* Hvordan påvirker vår forståelse av bevissthet også vår evne til fullstendig velvære (fysisk, emosjonell, sosial, samfunnsmessig, økonomisk og økologisk)? Kan bevisstheten som potensial forsterke vår evne til intuisjon, til å gjøre valg, healing, og oppvåkningen av egenskaper som ikke-lokalkommunikasjon og ikke-lokale san- seerfaringer.

Deepak Chopra vil også dele praktiske redskaper for å erfare høyere bevissthet, transformasjon og healing. Samt innsikter fra sin aktuelle bok Kampen om Gud, som kommer på norsk i juni. Deepak Chopra er forfatter av mer enn 80 bøker, hvorav mange er New York Time bestsellers. Han er også grunnlegger av The Chopra Foundation og Chopra Center for Wellbeing i California.

Han er en fast bidragsyter hos bl.a. Oprah.com, i Washington Post og San Francisco Chronicle.

Etter foredraget vil det være boksignering med Deepak Chopra!

Billetter i salg nå!

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.