Om VisionWorks - Magasinet Visjon

 

Vi ønsker å stimulere til informasjon, debatt og aktivitet, innen personlig og spirituell utvikling, helhetlig helse, økologi, global bevissthet, holistisk livssyn og et mer helhetlig verdensbilde. Dette gjør vi gjennom våre events, kurs, retreats og foredrag.

Vårt mål er å synliggjøre det som finnes i Norge av organisasjoner, foreninger og enkeltpersoner som, hver på sin måte, arbeider med ulike veier til helhetlig helse og livssstil, personlig og samfunnsmessig utvikling, økt miljøbevissthet og holistiske livssyn.

Kontakt oss gjerne på:
E-post: eirik@nullvisionworks.no

Tlf.: (+) 47 934 60 308

Post- og besøksadresse:
VisionWorks AS
Røedalleen 26
1519 Moss

**

Personvern

Vi i VisionWorks er opptatt av at informasjon om våre brukere ikke skal lagres unødig og vi deler aldri informasjon om våre brukere med noen annan part. Vi samler inn følgende informasjon fra våre abonnenter og nettbrukere:

VisionWorks bruker Squarespace som leverandør av nyhetsbrev. Her lagres epost-adressen som oppgis ved registrering, samt for- og etternavn om man oppgir dette (ikke obligatorisk). Man kan når som helst slette seg fra denne listen ved å benytte seg av unsubscribe-lenken som finnes i hvert nyhetsbrev som sendes ut av Visjon.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Har du spørsmål rundt vår personvernpolicy så er du velkommen til å sende oss en mail på eirik@nullvisionworks.no