UTSATT: Ukeskurs med Morten Eriksen i Italia august 2022

UTSATT TIL 2022: Magasinet Visjon inviterer til ukeskurs i Italia med Morten Eriksen august 2022! Her bor vi i klosteret Abbazia di San Pietro, med sin helt unike atmosfære.
Hjertelig velkommen!

 

Ukeskurs med Morten Eriksen i Italia 2022: 

Klosteret Abbazia di San Pietro ligger mellom Assisi og Spoleto i Umbria, Italias grønne hjerte, nord-øst for Roma. Et vakkert område med oliven, god mat, historie og kultur. I motsetning til naboen Toscana, er Umbria mindre berørt av turisme, og prisene er moderate. Klosteret ble etablert i 1158, og er nå kurssted med plass til 22 deltakere. Det er restaurert av norske Live Mørstad, som står for drift, mat og forpleining. Det gjør hun med mye omtanke og sjenerøsitet! Du vil føle deg velkommen og godt ivaretatt. Klosteret har mange rom, et lite olivenpresseri-museum, klosterganger, stor klosterhage med soloppvarmet svømmebasseng. Det er god plass både til å være sammen og for seg selv. Utenfor klostermurene er det litt villa-bebyggelse, olivenlunder, en lokal landhandel og fine turområder. Nærmeste middelalderby, Trevi, ligger cirka 25 minutters gange unna klosteret.

NB! Venteliste for deltakelse. Ved påmelding registrerer du deg i ventelisten. (Ledig for mann i dobbeltrom)

 

 Utdrag fra programmet:

– Undervisning i bevissthetsarbeid
– Dype meditasjoner
– Dagstur til La Verna i Toscana
– Tid for indre stillhet
– Healing og transformasjon
– God italiensk mat
– Fellesskap

(Påmelding nederst i saken.)

Overnatting

Rommene
I klosteret er det er syv enkeltrom, seks dobbeltrom med separate senger, og et rom med plass til tre eller fire personer. Sengene er, som ofte i Italia, ikke av de mykeste, men det venner man seg fort til. Alle rom har egne bad med dusj, toalett og bidet. Det er håndklær, såpe, hårføner. Stikkontakter er som i Norge. Rommene er ikke store, men har god atmosfære. Alle rom har vindu. Det går greit å dele et dobbeltrom. Klosteret og rommene er ikke preget av luksus, men god standard, og det er rent og ordentlig.
 Du får nøkkel til ditt rom og klosterporten. Klosteret er lukket og låst for utenforstående, kun åpent for oss som er der.

Mat
Hver dag til lunsj og middag får vi tradisjonelle retter fra Umbria, laget fra bunnen av i klosterets kjøkken og basert på lokale, kortreiste råvarer. Kokkene er dyktige lokale husmødre. Frokosten er mer norsk enn italiensk. Lunsj er to retter inkl. salat. Det er tre retters middag + salat. Kaffe, te og frukt står fremme hele dagen. Vannet i klosteret er godt og kan drikkes fra springen. Har du noen form for matintoleranse må du melde fra ved påmelding. I svært begrenset omfang kan kjøkkenet lage egne retter, og her må du regne med noe tillegg i prisen. Kjøkkenet kan dessverre ikke lage forskjellige dietter utover at de kan ta noen få intoleranse-hensyn. Det serveres tallerkenretter, og er ingen buffet, samt kun en kokke ved hvert måltid. Maten er velsmakende og nydelig, men kan altså ikke tilpasses enhver diett. Vegetarkost kan for eksempel ikke kombineres med laktosefritt. Vegansk, cøliaki eller matallergier kan de dessverre ikke legge til rette for. Glutenintoleranse kan gå, da må man ha med eget brød/knekkebrød. Send oss en e-post på tst@nullmesse.no og hør mtp dine behov før du planlegger reisen.

Aktiviteter og utflukter

På egen hånd:
Kursene med Morten pleier å være fylt av undervisning, og det vil være begrenset med egentid. Klosteret er stort og det er lett å finne et rolig sted for seg selv hvor man kan lukke øynene, lese, eller bare være. Ute er det hyggelige sittegrupper under løvtrærne eller i klostergangene. Det er to sykler ved klosterporten eller du kan bruke bena til utforske nærområdene; f.eks. et romersk tempel, eller middelalderbyen Trevi. Eller vandre i vakker natur blant oliventrær i åssidene ovenfor klosteret. I den lokale landhandelen får du håndskåret skinke, oster og herlige pølser. Mer smak og halv pris av hva du betaler i taxfree på flyplassen i Roma.

Arrangert utflukt: Assisi og Eremo delle Carcere. Samt til La Verna i Toscana.
Umbria har mange hyggelige og sjarmerende byer og severdigheter. Vi inviterer til heldagstur til Assisi og Eremo delle Carcere, hvor vi besøker sentrale steder i Frans av Assisis liv. Vi besøker steder som har vært sentrale i hans liv.

Det kan også hende at vi tar en felles utflukt til Trevi, middelalderbyen som ligger på en topp ca. 25 min. spasertur fra klosteret. Her er apotek, mini-bank, dagligvare, olivenolje, kirker, hotell, kafeer og museum, og de har den gode, italienske iskremen 🙂

Hva kursprisen dekker

Transport:
Du blir møtt ved bagasjebåndet på flyplassen i Roma, og fulgt til vår buss. Prisen inkluderer bussreisen fra flyplassen til klosterdøren, og buss til flyplassen etter endt kurs. Transport til og fra Assisi er også inkludert.

Opphold:
7 netter i enkelt- eller dobbeltrom, med eget wc og dusj i et gammelt kloster med unik atmosfære. Vakker klosterhage med soloppvarmet svømmebasseng.

Mat:
Alle måltider; solid frokost, to varmretters lunsj med salat, tre retters middag med salat og dessert. Frukt, kaffe/te, juice står fremme hele dagen.

Utflukter:
Utflukt til middelalderbyen Assisi og Eremo delle Carcere. Og dagstur med lunsj til La Verna i Toscana.

Fly er ikke inkludert:
Bestilles på egen hånd av deltakerne. Legg merke til hvilke avgangstider som anbefales; dette informeres om når påmelding er sendt inn. 

Reisen

Reisedag er torsdag. Norwegian og SAS flyr hver morgen fra Oslo Gardermoen til Romas hovedflyplass Fiumicino, Leonardo Da Vinci.

Norwegian og SAS har tidlige morgenavganger til Roma fra Bergen, Trondheim og Stavanger via Oslo.

Flyprisene er rimeligst ved tidlig bestilling. På flyplassen Fiumicino i Roma, blir du møtt inne ved bagasjebåndet.

Når alle deltakerne er kommet, reiser vi i egen buss direkte til klosteret. Turen tar 2 – 2,5 time.

Avreise fra klosteret er (svært) tidlig påfølgende torsdag morgen, i god tid for Norwegian og SAS sine formiddagsavganger til N. Bussen kjører direkte til innsjekkingsterminalen uten stopp.

Betaling

Du får faktura på epost. Betaling i norske kroner. Ved påmelding faktureres 5000,- av totalbeløp. Det resterende faktureres med frist 15. mai 2020.
Vi er medlem av Reisegarantifondet RGF, gjennom vår tekniske samarbeidspartner Yogasenteret i Oslo. Påmeldingen er bindende og du er garantert plass når du har fått reisebekreftelse.

**

For spørsmål: Therese Stordahl, thestordahl@nullgmail.com eller telefon 99 70 81 58.

**

Påmeldingsskjema

Påmelding til seminar i Italia 19.-26. august 2021

Pris: Per pers i dobbeltrom: 16.900,-. Enkeltrom: 18.900,-. Prisen inkluderer bussreise tur-retur klosteret/flyplassen, all undervisning, dagsutflukt til Assisi med guide, samt overnatting og alle måltider i klosteret. Flyreisen tur-retur Roma er ikke inkludert i prisen, og må bestilles av den enkelte kursdeltager. Ikke bestill flybillett før du har fått epost med bekreftelse på at du har fått plass. Ved påmelding vil du faktureres et forskudd på 5000,- Resterende kursavgift har forfall 15. mai 2021.

Navn: (obligatorisk)

Adresse: (obligatorisk)

Poststed: (obligatorisk)

Postnummer: (obligatorisk)

Telefonnummer: (obligatorisk)

E-post: (obligatorisk)

Fødselsår: (obligatorisk)

NB! Venteliste for deltakelse. Ved påmelding registrerer du deg i ventelisten. (Ledig for mann i dobbeltrom)

Velg romtype:

Hvis du vet hvem du evt. vil dele rom med, oppgi navn her:

For spørsmål: Therese Stordahl, thestordahl@nullgmail.com eller telefon 99 70 81 58.

Vår tekniske samarbeidspartner Yogasenterets medlemskap i Reisegarantifondet RGF, sikrer deg og din innbetaling jfr. Reisegarantiordningen. Du er dermed sikret pengene tilbake dersom pakkereisen (en garantipliktig reise) kanselleres som følge av konkurs.

NB! Ikke bestill fly før vi bekrefter din påmelding.

Vilkår: Påmeldingen er bindende. Vi vil bekrefter at du har plass i klosteret og at transport til og fra flyplassen er bestilt. Du blir møtt på flyplassen av vår representant. Skulle du bli syk og ikke kan delta må du levere legeerklæring. Innbetalt beløp, fratrukket et administrasjonsgebyr på kr. 1950.- blir da tilbakebetalt. OBS; avbud med legeærklæring mindre enn 30 dager før avreisedag gir ikke rett til tilbakebetaling. Klosteret har da fått full betaling for din plass og din deltakelse kan ikke erstattes. Vi er kursarrangør på stedet, ikke reiseoperatør, men vi er godkjent medlem av Reisegarantifondet.RGF. Vi sørger for transport til flyplassen på avreisedagen, men om en force majeure-situasjon oppstår under transporten til flyplassen, dekker vi ikke tapt flybillett. Vi anbefaler en avtale med et forsikringsselskap om du ønsker reiseforsikring og forsikringsdekning ved eventuell sykdom og annet.

Hjertelig velkommen til en uforglemmelig uke! <3

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.