Her er hva du kan lese om i nyeste Visjon!

Her er noe av det du kan lese om i den nyeste utgaven av magasinet Visjon, nr 1-2018. Riktig god lesning!

I denne utgaven av Visjon møter du Vigdis Garbarek, som forteller hvordan hun har hatt “lyset som læremester” gjennom livet!

Møt NRK-profilen Christian Borch, som forteller hvordan intuisjonen har vært et viktig arbeidsredskap, i sitt journalistiske med internasjonal utenrikspolitikk.

I denne utgaven av Visjon får du også gode meditasjoner for mørketiden, egne mindfulness-øvelser, basert på tilstedeværelse i naturen – og for fine morgenstunder!

Lær mer om tankefeltterapi! Kan lett fingerbanking og spesielle spørreteknikker aktivere kroppens egen evne til å lege seg selv? Tankefeltterapien hevdes å kombinere Østens og vestens kunnskap på en måte som kan bedre helsemessige lidelser og plager.

Få deilige oppskrifter på vegansk mat, som er bra for tarmhelsen! Eva Fjeldstad forteller hvordan vi kan ta vare på de gode bakteriene og dermed forbedre vår helse.

TAO – go with the flow! Å bevege seg naturlig mellom wu wei og ziran handler om å kunne være spontan, og å bevege seg i samsvar med energien i tilværelsen. og mindre om å manipulere og kontrollere den. tao handler om å «go with the flow», skriver Ulrik Heger.

Få ditt horoskop for januar, februar og mars!

Dette og mye mer i Visjon 1-2018, som er i salg i Narvesen. Bli abonnent!

Riktig god lesning!

**


Bli abonnent og få med Eckhart Tolles bok “Lev her og nå”!

Kun 390,- for 4 utgaver, inkl boken!

Riktig god lesning!

visjon-egenan-stor

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.