Horoskop for april!

Her er hva astrologien sier om april måned!

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Væren

Solen har vært i tegnet ditt noen uker nå. Det kan føre til at du kan se livssituasjonen din i et annet perspektiv. Der du tidligere har sett utfordringer kan du få øynene opp for at det ligger noe som kan benyttes til noe mer positivt. I begynnelsen av måneden kan et initiativ i vennekretsen eller i en gruppe gi uttelling. Men blir du for ivrig kan du satse for mye ressurser uten å ha oversikt over konsekvensene. Argumentene dine har gjennomslagskraft andre uke i april men tenk samarbeid før du kjører et eventuelt sololøp.

Tyren

Kjærlighetsplaneten Venus i den delen av horoskopet ditt som forteller noe om din rolle i grupper gir deg en vennlig utstråling som gjør at du kommer lett i kontakt med andre. Det kan gjelde både for vennskap for romantikk. Tiden kan være inne til å bli nærmere kjent med den du har hatt et godt øye til. Spesielt de to første ukene i måneden kan du oppnå noe lettere enn vanlig. Jobben din blir viktigere mot slutten av måneden. Du kan bruke for mye energi på noe som kunne vært bedre fundamentert. Tenk deg om.

Tvillingene

I begynnelsen av april kan drømmen om å sprenge mentale og fysiske grenser møte snusfornuft. Det som binder deg til det vante og trygge kan bremse utviklingen. Har du en god ide, kan det nå for eksempel lønne seg å la den vokse seg sterk. Vent med å lufte den for andre før du har tenkt gjennom det. På jobben eller i en gruppe kan de gode ideene dukke opp fra intet. Du kan få gjennomslagskraft for dem hvis du forbereder deg godt. Muligens har du noe å komme med som kan vekke oppsikt.

Krepsen

Har du latt det materielle seile sin egen sjø kan det nå komme et krav om å rydde opp i økonomien eller ressursene. Eventuelt kan du på det personlige planet oppleve at forventninger og realiteter spriker. I andre halvdel av april kan du i sterkere grad føle deg moden for å ta ansvar. Det kan falle sammen med at nye aktiviteter melder seg. Hvis du kan unngå større beslutninger 9. – 15. april. Vær sikker i ditt valg. Mot slutten av måneden kan ideen til en lengre reise slå rot.

Løven

I begynnelsen av måneden kan du føle det nødvendig å markere deg med verdiene dine. Kanskje blir du utfordret til å stå for det du mener ovenfor noen som tenker annerledes. Det kan både irritere og fascinere deg. Er det en fremmed som utløser dette ta deg tid til å bli bedre kjent. Slik kan du også lære deg selv bedre å kjenne. I andre halvdel av april kan du bli provosert av oppførsel som ikke svarer til forventningene dine. Det kan være at du misforstår situasjonen. Legg godviljen til.

Jomfruen

Nå vil du kommunisere lett, spesielt på tomannshånd. Du kan muligens bli for kategorisk og ikke åpne deg for den andres synspunkter. Prøv å se helheten. Det kan være lett å plumpe ut med ting du kan angre på senere. Du kan måtte håndtere en situasjon der rammene er uklare. Det kan være så enkelt at forventninger og realiteter ikke stemmer overens. Se helheten og ikke still ultimatum. I andre del av april kan du oppleve et uventet og kanskje noe spesielt møte.

Vekten

Horoskopet ditt indikerer at måneden blir sosial med elementer av både romantikk og erotikk. Noe uoppgjort fra forrige måned kan virke forstyrrende første uken i april. Det kan være at en rekke spørsmål henger igjen i luften. Prøv å håndtere de så snart du kan for forhold til andre er viktigere enn ellers nå. Du kan fiske etter positiv tilbakemelding i omgivelsene dine for å styrke selvtilliten. Det betyr også at du er svakere enn ellers for smiger, så det skader ikke å være litt kritisk til de som stryker deg med hårene.

Skorpionen

Nære relasjoner kan spille en større rolle. Du kan legge mer vekt enn ellers på å gjøre andre mennesker til lags. Muligens prioriterer du harmoni framfor å ta en diskusjon. Det kan være lurt denne måneden. Ord som blir sagt når Merkur er retrograd vil følge deg. Andre halvdel av måneden blir travel. Mindre oppgaver kan dukke opp og kreve oppmerksomhet. Bruk tid på litt ekstra planlegging. Da slipper du å måtte ta tingene på hælen. Bevar roen.

Skytten

Du har en kreativ måned foran deg og vil ha større behov enn ellers for positiv tilbakemelding på deg selv. Det kan du få ved å skape noe, eller ved å være aktiv overfor nye mennesker. Det siste kan resultere i nye bekjentskaper og romantikk. Men du kan være vel kjapp i replikken og rote det til fordi du snakker før du får tenkt deg om. Unngå å plumpe ut med ting før du har tenkt. Spesielt 9. – 15. april. På jobben kan du tenke mer på det sosiale enn på oppgavene dine. Få unna rutinearbeidet først.

Steinbukken

I begynnelsen av måneden kan ressursene eller økonomien komme under press. Tenk deg om før du investerer i noe som kan virke smart ved første øyekast. Spesielt 9. – 15. april. Kanskje er forutsetningene annerledes enn du hadde tenkt. Mot slutten av april kan det bli mye prat og tanker. Her kan noe nytt og spennende se dagens lys. Men det kan være vanskelig å skille det kreative fra tørrprat og dagdrømmeri. En god venn kan hjelpe deg å sette ting i perspektiv. Et romantisk øyeblikk styrker selvtilliten din.

Vannmannen

Midt i måneden vil det være lett å hisse seg opp og bli provosert over feil ting. Du vil ha mye energi. Utfordringen er å bruke den konstruktivt og få den ut i de riktige kanalene. Det er bedre å bagatellisere i stedet for å hisse deg opp nå. Det kan bli rabalder hvis du ikke tenker deg om. Mot slutten av april kan det dukke opp en overraskelse på det økonomiske området. Men du kan bli for spontan og kanskje handle før du finner den beste måten å takle det på. Løft blikket.

Fiskene

I begynnelsen av måneden kan noe komme opp som du har glemt eller fortrengt til fordel for virkeligheten. Det kan dreie seg om jobb eller plikter. Griper du fatt i det i begynnelsen av april vil det være lettere å få det ut av verden. Midt i måneden kan andre la seg irritere og det kan ta noe av. Mot slutten av april kan du oppleve et nytt og uventet bekjentskap. Vent med å plasser vedkommende i en bås før dere har blitt nærmere kjent. Vær åpen.

 

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.