Horoskop for august 2018

Her er hva astrologien sier om august måned!

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Bli abonnent på Visjon – 4. utg i året –og få bladet rett hjem i posten! Nå får du også med Don Miguel Ruiz bok “De fire leveregler”, fritt tilsendt! Klikk her!

Væren

I august vil du kommunisere godt i nære forhold. Du kan legge gode argumenter bak det du vil ha fram. Solformørkelsen 11. august og dagene deromkring vil påvirke reise- og informasjonslysten din. Enten du reiser på ferie eller i kurssammenheng vil du få et nytt perspektiv og gjøre nye bekjentskaper. Det være at du utvikler en dypere relasjon til noen på turen, men det betinger at du er åpen for nye kulturer. Det kan være at en med utenlandske aner erobrer ditt hjerte. Hvordan du kommuniserer er avgjørende for utfallet. Rett ord på rett sted blir månedens utfordring, spesielt mer Merkur retrograd frem til 19. august.

Tyren

Det kan være lett å fokusere på det negative i eksisterende forhold og la håpløsheten ta overhånd, men husk at Merkur er retrograd og at ting kan fremstå annerledes enn hva de er frem til 20. august. Legger du derimot litt mer energi i forholdet til dem som står ditt hjerte aller nærmest vil du kunne bygge opp en positiv forventing om hva fremtiden kan bringe. Det er viktig å ta vare på egen helse. Fokuser på å holde deg i fysisk form og ta deg tid til å hvile ut. Gå en tur, alene eller sammen med noen som du har lys til å utdype bekjentskapet med. Du kan også regne ned en økonomisk opptur, men det er viktig å holde beina på jorda.

 

Tvillingene

I de første dagene av august blir du mer klar over din egen verdi og er mer synlig for omgivelsene dine. Det er et godt utgangspunkt for nye bekjentskaper, for allerede i begynnelsen av måneden begynner hjertet ditt å banke. Det er viktig at du ikke tenker for mye i den innledende fasen, men bare nyter tilværelsen og følelsene dine. Er du allerede etablert kan tid i tosomhet tilføre ny energi til forholdet deres, helt på begynnelsen av måneden. Oppgaver som skal gjøres både hjemme og på jobb vil du ha pågangsmot til å sette i gang med, kanskje vil du påta deg oppgaver du kanskje ville nølt med tidligere, men du kan også være utålmodig og mindre diplomatisk enn ellers.

Krepsen

Du kan ha behov for å sette ord på dine innerste følelser i nære forhold, ikke minst overfor partner. Å sette ord på hvordan de er, deres gode og dårlige sider kan slå ut begge veier avhengig av hvor godt forholdet deres er og hvor diplomatisk du er. Du kan tendere til å bli vel subjektiv og overdriver du det, kan du bygge opp motstand mot deg selv. Er du singel kan arbeid i en organisasjon eller frivillig gruppe være stedet hvor du møter noen du ønsker å utvide kontakten med. Siste uken i måneden vil være bra for meditasjon eller andre former for selvutvikling, der du vender deg innover og søker de skjulte ressursene dine.

Løven

Selvutvikling blir viktigere, og her kan du få en ny impuls, som kanskje fører deg i en ny retning om du ikke avfeier den. Det kan være en fordel om dere er flere som setter i gang med det samme. Det gir deg en diskusjonspartner og en mulighet for dere å oppnå større intimitet. Fra tredje uken i august kan du måtte forholde deg til en annen på vedkommende sine premisser. Er du åpen og positiv kan dere muligens møtes på halvveien. På jobben eller skolen kan det være nødvendig å vurdere noe på nytt og kanskje forandre litt på kursen før du går videre, spesielt i dagene rundt solformørkelsen 11. august i eget tegn vil du få signaler om retningen. Det er viktig at du er åpen og ærlig i denne prosessen, også mot deg selv.

Jomfruen

Balansen mellom de ytre krav som blir stilt til deg og familien kan ende i en konflikt hvis dere ikke samkjører. Det kan være at engasjementet ditt i en organisasjon eller gruppesammenheng kan være nødvendig revurdere, spesielt frem til 20. august. Solformørkelsen 11. august og dagene rundt vil sette deres verdier og visjoner på spissen, så tenk nøye igjennom hva du ønsker å prioritere. Planlegging av ferie gjør du best i de første fjorten dagene. En romanse kan oppstå og du får vist deg fra din beste side. Mest sannsynlig skjer det på korte reiser, jobb eller en form for opplæring som kurs eller skole.

Vekten

Du kan møte tanker eller en argumentasjon som får deg til å sette spørsmål ved noe du tok som en selvfølge, spesielt i dagene rundt solformørkelsen 11. august. Det kan ha forbindelse med en reise, eller noe annet som trekker deg ut av de faste rammene. Det sosiale vil ta seg opp, og spontan kontakt med folk oppstår lettere, selv om du nå generelt kan være mer reservert enn ellers. Disse energiene kan også bety et lite eventyr, om du ikke tar tingene for alvorlig. I forbindelse med fullmånen 26. august og i dagene rundt den kan temperamentet ditt ligge litt over pari. Vær obs på at du ikke tar det ut på dem du har nær deg.

 

Skorpionen

Vennekretsen eller en organisasjon kan kreve mer av tiden din, og her kan du få en konstruktiv tilbakemelding. Du forelsker deg lett denne måneden, men magien tenderer til å forsvinne når dere blir bedre kjent. Det kan ha sammenheng med at Merkur går bakover på stjernehimmelen frem til 19. august så vent med å legge deg opp en endelig mening til etter 23. august. Du vil ta pliktene dine mer alvorlig i forhold til de du står nær. Det kan bety at du legger mer i det og får positive resultater, og får positive resultater, eller det motsatte, at du ikke fyller forpliktelsene dine og møter deg selv i døren, slik at det blir alvor. Du har valget selv. Her kan en positiv mulighet til å redde æren dukke opp siste uken i august.

 

Skytten

I romantikken kan det gå bra, om du ikke blir for krevende, men lar den andre få komme til. Energien bobler i deg, og du trenger noen som både kan beundre deg og gi deg motstand. Får du ikke feedback, kan du finne på å gjøre noe aktivt for å oppnå det, som for eksempel å provosere, spesielt i dagene rund solformørkelsen 11. august. Siste ti dagene i måneden kan en konflikt eller spenning løse seg opp, og du kan lære noen bedre å kjenne. Det kan overraske både deg selv og andre hvor godt du liker vedkommende når dere finner tonen. Det er ikke alltid så lett å få tid til alt mulig, men nå er du så smart i sommerdagene at du lar romantikk og kjærlighet få god plass i livet ditt.

 

Steinbukken

Hvis du i lengre tid har tatt romantikk og nære forhold for alvorlig, kan du nå se frem til en periode med skikkelig oppsving. Du vil kommunisere godt på tomannshånd og få fram det du har på hjertet og mer til, men det vil være lettere å se seg bakover og henge seg opp i det som har vært enn å se framover. Kanskje er det tid for regnskap. Avslutt kontoene og åpne opp for et nytt regnskapsår, spesielt fra 19. august når Merkur går direkte igjen. Å starte på ny frisk med fulle kontoer og null på kreditt siden er en god avslutning på sommeren. Mot slutten av måneden kan det toppe seg i logistikk og rutiner du har ansvaret for, men du kan få hjelp og inspirasjon fra uventet hold. Er det noe som irriterer, ta det opp og få det vekk.

 

Vannmannen

Nå er det viktig at du fokuserer og konsentrerer deg om en ting av gangen. I nære forhold kan de små tingene og detaljene kreve sitt. Antakelig vil det føles riktigere for deg å gå grundig i dybden, samle gamle tråder og finne årsaken enn å bare gå videre. Men det er faktisk det du skal gjøre denne gangen. La gammelt rusk ligge og gå videre. Solformørkelsen 11. august indikerer en ny start. Nye dører åpnes opp for spennende opplevelser du kan dele med andre både på skole og jobb. Siste uke i måneden vil kreativiteten din ta seg opp, og mot august av mai kan du få en tilbakemelding som setter følelsene i kok og muligens inspirerer. Kanskje blir det alvor der det tidligere har vært flørt?

 

Fiskene

På det romantiske området kan det være litt fram og tilbake, og et gammelt tema kan bli aktuelt igjen siden Merkur er retrograd. Generelt kan det lønne seg å stoppe opp og tenke seg om i stedet for å reagere på impulsen. Det kan være at du gikk for hardt og bombastisk ut i forhold til hva du tenkte deg. Vent til etter 20. august med å konkludere. I møte med nye romantiske bekjentskaper kan du legge mer alvor i kommunikasjonen enn strengt tatt nødvendig. Det gjelder også i kommunikasjon med de nærmeste omgivelsene. Litt humor, latter og en god middag kan løse opp stemningen i sommerkveldene. Få perspektiv på det så er halve jobben gjort.

 

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.