Horoskop for desember

Her er hva astrologien sier om desember måned!

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Væren

En reise i første halvdel av desember kan utvikle seg bedre enn tenkt og er du i den situasjon at du søker kjærligheten kan nye bekjentskaper gi deg en god følelse. En bekreftelse på den personen du har utviklet deg til ligger i luften og du kan begynne å riste av deg hammen fra det gamle. Du går en travel tid i møte i første halvdel av desember. Få unna viktige saker før 15. desember siden handels- og kommunikasjonsplaneten, Merkur beveger seg bakover på stjernehimmelen i andre halvdel. En endring på jobben i slutten av desember kan virke oppløftende men helheten og konsekvensene ser du ikke helt før i midten av januar.

Tyren

Om du ikke traff den rette i november vil du få flere muligheter i desember til å møte noen som du ønsker å utvide bekjentskapet med. Spesielt i midten av måneden vil en sosial anledning bringe med seg spennende møter. I andre halvdel av desember vil en du tidligere hadde et godt øye til eller var romantisk involvert med komme tilbake i livet ditt. Spesielt i nyttårshelgen kan følelsene dine bli utfordret signaliserer stjernehimmelen. Om det er en ny start eller en avslutning vet du andre uken i januar. Mest sannsynlig oppstår møter når du minst venter det så være forberedt på det uventede.

Tvillingene

Du går en travel måned i møte. Av og til kan det ikke virke som det tar ende på alt det du skal huske på å rekke over av sosiale arrangementer. Vær ikke redd for å be om hjelp hvis det topper seg. Spesielt i dagene rundt fullmånen 14. desember. Fullmånen skinner i tegnet ditt og gir deg både glede og travelhet. Er du en av de heldige som møte en spesiell venn i forrige måned er det viktig at du finner balansen mellom det nye og det gamle. Det kan være lurt å gjøre ting på samme måte som i fjor på en del område siden Merkur er retrograd i juletiden. Neste år åpner opp for nytekning.

Krepsen

Det er lenge siden du har hatt så gode muligheter for å oppnå det du ønsker deg. Du glitrer av en indre energi og glede som tiltrekker deg mange muligheter nå. Har du det travelt i det daglige, vær frempå og hent inn ressurser der du trenger det for å få ting unna til jul. Du skal også få anledning til å bruke dagene på romantikk og glede i disse ukene. Magiske møter vil oppstå i desember men møter du en i andre halvdel av måneden se tiden an før du bestemmer deg. Unngå å stupe inn i noe forpliktende forhold før dere har blitt godt kjent siden kommunikasjonsplaneten, Merkur beveger seg bakover på stjernehimmelen.

Løven

Økende behov for å uttrykke deg kreativt kan skape spennende møter og magiske øyeblikk. Du har nå muligheten til å knytte en kontakt som kan bli viktig for deg i fremtiden. Velger du å leve ut kreativiteten din i form av en hobby er oppstart av en ny hobby gunstig i første halvdel av desember og børste støvet av en gammel i andre halvdel. Kreativiteten kan også tas ut i form av flørt og romantikk. Stjernehimmelen signaliserer at du står overfor en periode fylt av glede og romantikk. Et møte kan føles som skjebnebestemt, spesielt siste uken i desember. Ta finskoene på og nyt!

Jomfruen

Stod du på i forrige måned med alle praktiske gjøremål så er mye gjort, hvis ikke bør du sette inn ekstragiret i de to første ukene i desember. Tempoet vil bli redusert når herskeren over tegnet ditt begynner å bevege seg bakover på stjernehimmelen fra midten av desember. Det vil fortere enn vanlig oppstå forsinkelser og misforståelser, så hold tunga rett i munnen. Legg godviljen til i forhold til en du står nær. Stjernehimmelen indikerer at du står overfor en flott juletid der mye av de samme tradisjonene som var i fjor blir i år og men nymånen 29. desember gir deg signaler om nye tider. Du har mye å glede deg til.

Vekten

Det kan være at du må strekke ut en hjelpende hånd til søsken, venner eller en i nærområdet i løpet av de første dagene i desember. Det vil føre noe godt med seg. Du kommuniserer bedre enn vanlig fram til midten av måneden. En noe uvanlig eller original person kan komme inn i livet ditt og inspirere deg til å utforske en ny retning. Gled deg over din egen kreativitet. Vent med å blande romantikk og vennskap i andre halvdel av desember. Det kan hende du ombestemmer deg andre uken i januar. Jule- og nyttårshelgen kan du se frem til med mange hyggelige anledninger.

Skorpionen

Økonomien din vil fortsette å oppta deg i desember. Nymånen 29. november er todelt i den forstand at den indikerer en endring i inntekt men for noen skorpioner vil det også bety en endring i verdier og holdninger. Er du lei av ikke å blir hørt på når det kommer til dine holdninger og meninger er tiden inne for å hevde seg selv i første halvdel av desember. I andre halvdel av desember har du mest å tjene å la ting gå sin vante gang siden kommunikasjonsplaneten, Merkur beveger seg bakover på stjernehimmelen. Nyttårshelgen blir flott og du får tid til dine interesser.

Skytten

Forrige måneds gleder og utfordringer ser ut til å roe seg nå i denne søte førjulstid, men vei dine ord i andre halvdel av desember. Da går kommunikasjonsplaneten, Merkur baklengs på stjernehimmelen og en fjær kan bli til fem høns hvis du sier noe som kan misforstås. Romantikk oppstår i møte med en som har de samme verdier som deg i første og siste uken av desember. I de midterste tre ukene av måneden er det i nærmiljøet og blant søsken eller søskenbarn at du mest sannsynlig møter noen som du kan oppleve en vibrasjon med. Vis deg fra din beste side og du får en flott julemåned.

Steinbukken

Stjernehimmelen indikerer at du kan smelte det kaldeste hjerte hvis du går inn for det nå. Har du en spesiell person i sikte kan det å ta et initiativ til noe sosialt og hyggelig skape en intimitet mellom dere. Om dere forblir venner vil du først vite mer om i januar. Prøv å få unna viktige ting på jobben i første halvdel av desember for hjemmet ditt, eller nære familiemedlemmer vil kreve mer av deg eller spørre deg om hjelp i andre halvdel av desember. Nymånen 5. juledag indikerer en ny start på flere områder for deg. Vær sosial denne dagen og åpne opp for nye bekjentskaper du møter.

Vannmannen

Trenden fra forrige måned og nymånen nå gir deg en flying start på noe som du har ønsket deg lenge. Få unna det viktigste frem til midten av måneden for Merkur beveger seg bakover på stjernehimmelen og misforståelser og utsettelser oppstår. I andre halvdel av desember kan det oppstå et tilfeldig møte med en du tidligere var involvert med, enten i kjærlighet eller profesjonelt. Det vil glede deg og samtidig inspirere deg til å ta tak i noe du lenge har forsømt. Romantikken tar seg kraftig opp når kjærlighetsplaneten, Venus kommer inn i tegnet ditt 7. desember. Du vil merke hvordan interessen for din person øker og holder du hjertedøren åpen kan din sosiale status endre seg.

Fiskene

Få unna mest mulig i første halvdel av desember, også når det gjelder løfter du har gitt til andre, spesielt i nære forhold. I andre halvdel av desember vil handels- og kommunikasjonsplaneten, Merkur bevege seg bakover på stjernehimmelen og det er viktig at du rydder opp i misforståelser og oppnår større enighet, både profesjonelt og i intime forhold. Det er viktig å gi tydelige beskjeder, for den som tier kan gi inntrykk av å samtykke. Når julefreden senker seg kan du få noen rolige øyeblikk mens nymånen 5. juledag og i dagene rundt kan bringe en hyggelig sosial anledning. Mest sannsynlig med barndomsvenner.

 

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.