Horoskop for februar

Her er hva astrologien sier om januar måned. Riktig godt nytt år!

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Væren

Økonomisk kan du måtte gå en ny runde med noe du trodde var ferdig, og helt nye momenter kan komme på bordet. Du kan nå ha en tendens til å ta ting for alvorlig, så unn deg litt moro. En ide eller filosofi kan fange deg og gi deg følelsen av å ha funnet en ny retning, men du bør stikke fingeren i jorda og vurdere innholdet nøkternt før du svelger budskapet med hud og hår.

Motto: Åpen, men kritisk.

Tyren

Du er inne i en periode med muligheter til å få orden på hverdagen, men du må kunne underkaste deg vekslende oppgaver og rutinearbeid. Tiden er gunstig for å starte trening eller selvutvikling. På jobben eller skolen kan du oppleve starten på en ny giv, der nye åpninger vil begynne å vise seg. Foreløpig er det lett å se seg blind på trærne og ikke oppdage skogen.

Motto: Fugleperspektiv.

Tvillingene

Økonomisk kan du oppleve et lite oppsving, men et krav eller en sak du trodde var over kan også komme opp igjen og kreve at du tenker i nye baner. Hverdagslivets små trivialiteter kan hope seg opp. Mange gjøremål og hyppige nye oppgaver kan nå gjøre at du løper rundt deg selv, og spesielt nå i starten på året har du en anledning til å strukturere hverdagen og legge opp rutiner.

Motto: I nytt lys.

Krepsen

Du er inne i en periode der du kan stifte bekjentskap med nye ideer som kan føre til at du må tenke gjennom verdiene dine og kvitte deg med tanker du har vokst fra.

Penger eller ressurser kan være et tema du er tvunget til å tenke gjennom, kanskje fordi det kreves av deg eller fordi du må gjøre et kompromiss i forhold til en annen. Kanskje kan du på sikt oppnå mer om du har et langsiktig perspektiv.

Motto: Riktig ressursbruk.

Løven

Tiden kan være inne til å ta opp på nytt noe du er misfornøyd med, men det kan være vanskelig å finne balansen mellom å provosere og å være for diplomatisk. Karrieren din og kanskje også selve målet i livet kan gjennomgå endringer gjennom året, og du kan stadig oppleve impulser til å bryte eller ekspandere. Det kan resultere i tilbud på jobbfronten, og du har nå den nødvendige selvtilliten for å ta initiativ og ansvar.

Motto: Være beredt.

Jomfruen

Du vil kunne snakke lett med folk, men det kan bli på overflaten om du ikke jobber med å vise innlevelse og legger litt av deg selv i kommunikasjonen. De mange små gjøremålene og detaljene kan være kjedelige, men er nødvendige for at alt i livet skal fungere som det skal. Ikke minst gjelder dette i forhold til skole og jobb, der du bør få rutinearbeidet unna, for at det ikke skal komme i veien for videre framgang.

Motto: Rydd plass til det som teller.

Vekten

I forhold kan du nå være krevende eller møte krav fra andre som kan føles urimelige. Eventuelt dreier det seg om å dele ressurser å en måte som begge parter kan akseptere.

Du kan nå engasjere deg mange steder samtidig og ha mange jern i ilden, men med fare for å spre deg så mye at du ikke får skikkelig fokus på noe. Prioritering av oppgavene er viktig.

Motto: Stø kurs

Skorpionen

Du kan gjøre deg opp meningene dine for kjapt, uten å undersøke grundig nok, noe som også kan gjelde oppfatningen om folk du treffer. Generelt kan dette være en hektisk måned med mange gjøremål, der du går fra en sak til den andre, eller fra en person til den andre, uten å legge for mye i det. Sosial omgang ligger i kortene, og du kan få anledning til å utvide vennekretsen din og treffe folk som kan få betydning for deg senere.

Motto: Bygge nettverk.

Skytten

Du trenger å kjøre ditt eget løp og kan irritere deg om du må gå på andres premisser, noe som særlig kan vise seg i situasjoner der du må ha andre nært innpå deg. Slapp heller av og smil til verden. Ressursene dine, både det du ønsker deg og har kontroll over, får nå større plass i livet ditt. Nå vil du ha bedre innsikt i penger og tings verdi enn ellers, og du kan tenke strategisk for å oppnå det du vil.

Motto: Se stort på det.

Steinbukken

Samvær med venner og et anerkjennende nikk fra noen du setter pris på betyr en del for deg nå. Et engasjement i en forening eller organisasjon kan gi uttelling i form av et verv eller muligheter til å utvide bekjentskapskretsen og nettverket. Selv om du ikke er direkte aggressiv, vil du nok ikke gå noen omvei om du blir provosert, og absolutt ikke finne deg i å bli tatt på nesen. Et smil kan spare deg fra å bruke energi på småkrangler.

Motto: En god latter.

Vannmannen

For tiden kan det være både lett og fristende å henge seg opp i maktkamp, sjalusi eller intriger, men vær oppmerksom på at det ikke behøver å være noe i det. Tvert imot kan det være ødeleggende i et vennskap. Samspillet med en annen kan kreve at du både gir litt og tar litt. Det kan også gjelde i forholdet til det offentlige. Kanskje må du gi etter på noen punkter for på sikt å kunne velge på øverste hylle.

Motto: Kunne trekke i snora.

Fiskene

Nå vil du lett kunne fleipe, ta lett på ting og la det skure, men kanskje kan du selv bli provosert av en fleip eller to. Krangling og irritasjon kan ligge i kortene, men tar du ikke deg selv så høytidelig, går det bra. Du kommer lett i den rette stemningen for å kunne slå ut håret, glemme formalitetene og invitere ut den du har hatt et godt øye til i det siste. Er du av den litt eldre garde, ligger det også til rette for både festligheter og å kunne gjøre noe kreativt.

Motto: Bagatellisere.

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.