Horoskop for februar

Her er hva astrologien sier om januar måned!

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Væren

To eklipser forstyrrer stjernehimmelen denne måneden, men du er en av dem som ikke vil bli hardest rammet av dem. Hvis ditt forhold blir påvirket ikke ta noen raske avgjørelser. Vent til neste måned til støvet har lagt seg. Kjærlighetsplaneten Venus går inn i ditt eget tegn 3. februar og vil øke din sosiale krets. Du føler deg mer attraktiv. Dette er en flott periode for å fornye garderoben og din smak vil gjenspeile seg i dine valg.

Tyren

Eventuelle endringer som oppstår i februar, spesielt i dagene rundt måneformørkelsen 11. februar, kan vise seg å bli en fordel for deg med den rette innstillingen. Det er viktig å finne en balanse mellom entusiasme og initiativ og ikke å overkjøre andre. Det kan kreve tålmodighet. Samtidig vil du ha behov for å reflektere over drømmene dine og hva du vil oppnå. Ta en realitetsjekk på om de er gjennomførbare eller om det er på tide med en justering av kursen. Spesielt i dagene rundt nymånen 26. februar kan en impuls være viktig å følge opp.

Tvillingene

To eklipser i februar kan ha effekt på to områder i livet for deg. Den første vil utfordre deg på hjemmefronten. Familiemedlemmer kan møte overraskende utfordringer og trenge din hjelp, eller du selv må håndtere situasjoner på strak arm. I andre halvdel av februar vil ditt fokus på jobb eller studier øke og uventede hendelser og muligheter kan oppstå. Du har behov for å realisere deg selv og kan bli utålmodig hvis du ikke får den anerkjennelsen du føler du fortjener. Tenk langsiktig før du tar noen forhastede beslutninger, spesielt i dagene rundt måneformørkelsen 26. februar.

Krepsen

Månedens to eklipser vil i første halvdel av februar påvirke deg til å søke nye alternativer for selvutvikling og selvrealisering. Du har behov for nye impulser og kan velge å se i en ny retning eller se på dagens situasjon med andre øyne. I andre halvdel av februar kan konkrete muligheter dukke opp som du føler faller inn i din åndelige retning, men tenk deg om før du hopper på toget. Perioden maner til langsiktig tenkning og veloverveide beslutninger. En ukonvensjonell person kan komme inn i livet ditt og være den som inspirerer og gir deg nye åndelige impulser.

 

Løven

Månedens to eklipser vil sette fokus på dine egne ressurser og ressurser du deler med andre. Bruk første halvdel av februar til å rydde opp i egen økonomi og andre halvdel til å gå over avtaler der andre parter er involvert som skatt, forsikring og eventuell partners økonomi. Da kan du unngå overraskelser det neste året. Selv om det kan være vanskelig å sette av tid til dette med det trøkket du har på jobben om dagen vil det på lang sikt lønne seg. Fjern alle løse tråder. En ny filosofi eller et nytt livssyn kan inspirere deg til å utvikle deg i en ny retning i slutten av måneden.

Jomfruen

To eklipser som shaker stjernehimmelen vil påvirke deg direkte. Du har i lengre tid blitt testet og utfordret på hvem du er og i ditt forhold til andre. Denne måneden vil fokuset fortsatt være rettet mot det. Du kan for eksempel måtte gå på andres premisser for å oppnå noe eller være avhengig av en annen for å få gjennomført ting du ønsker å oppnå. Hektisk aktivitet vil prege hele februar, men er du åpen for andres følelser og emosjoner kan du opprettholde magien, og romantikken kan blomstre. En forhold som starter siste uken i februar kan ha potensiale for å vare lange.

Vekten

Månedens to eklipser setter fokus på din åndelige side, selvrealisering og de daglige rutinene og pliktene som må gjøres. Din kreativitet og fighting spirit trekker deg mot åndelige impulser, men du kan oppleve at andres forventninger eller alvor hindrer deg i å leve det ut det siste stykket. Meditasjon kan være et hjelpemiddel til å finne en balansegang. Spesielt i dagene rundt måneformørkelsen 11. februar. Behovet for å oppnå anerkjennelse og å gjøre dine egne ting, kan inspirere deg til å søke nye impulser eller en ny retning. Spesielt gjelder dette den siste uken i februar. En liten romanse eller et eventyr kan komme inn og inspirere deg.

Skorpionen

Behovet for å realisere seg selv og få tilbakemelding på din kreativitet eller positive egenskaper, vil telle mer for deg denne måneden. To eklipser setter fokus på dette og effekten av disse vil holde seg opptil et halvt år. Kanskje lever du kreativiteten din ut ved å slå ut håret og søke romantikk og nye venner, eller du kan leve deg ut gjennom barna dine. Hele perioden vil jobben eller skolen kreve mer oppmerksomhet, og du må muligens ta igjen noe du har utsatt eller oversett. Spesielt i dagene rundt måneformørkelsen 11. februar kan et intenst og langvarig prosjekt kreve mye av din tid.

Skytten

Månedens to eklipser forsterker fokuset på det åndelige, på selvrealisering og de daglige rutinene og plikter i livet. Din kreativitet og innsatsvilje trekker deg mot åndelige impulser, men du kan oppleve at andres forventninger eller alvor hindrer deg i å leve det ut det siste stykket. Meditasjon kan være et hjelpemiddel til å finne balansen.

Behovet for å oppnå anerkjennelse kan inspirere deg til å søke nye impulser eller en ny retning, spesielt i dagene rundt solformørkelsen 26. februar. En liten romanse eller et eventyr kan komme inn og inspirere deg.

Steinbukken

Du vil ha et økt behov for å få klarhet i de langsiktige planer og prosjekter denne måneden, selv om du periodevis vil oppleve at de nære tingene kan kreve mer oppmerksomhet og energi og trekke fokuset ditt bort fra det. Spesielt i dagene rundt måneformørkelsen 11. februar. Hvis du planlegger fornuftig og styrer unna bagateller kan du oppnå mye. Du vil ha mye energi og en økende nysgjerrighet, som kan føre deg inn i pussige situasjoner. Nå er det viktig å uttrykke seg diplomatisk og unngå å provosere andre. En kortere reise kan komme brått på siste uken februar, eller du må forholde deg til søsken eller naboer i en uventet situasjon.

Vannmannen

To eklipser lyser opp stjernehimmelen, og solformørkelsen treffer i tegnet ditt. Fokuset ditt vil bli rettet mot ressurser du deler med andre og dine egne, i forbindelse med måneformørkelsen 12. og dagene rundt der. I begynnelsen av måneden vil ressurser du deler med en partner og andre – som skatt, forsikring og det offentlige – være noe uklart. Dette er ikke perioden for å gjøre kjappe investeringer, men å skaffe seg oversikt og legge langsiktige planer. Det kan bli stilt krav til deg som krever at du engasjerer deg og markerer hva som er dine ressurser og hvor grensene går.

Fiskene

To eklipser som ryster stjernehimmelen denne måneden vil påvirke deg direkte. Du har i en lengre periode blitt testet og utfordret på ditt forhold til andre og hvem du er i relasjonen. Du kan ha hatt problemer med å sette grenser og har mange ganger ofret deg selv for å skape harmoni. Det kan kanskje være på sin plass å ta skjeen i en annen hånd og vise andre hva du ønsker deg. Gå inn i deg selv og fin din egen åndelig plattform og bruk den aktivt. Du vil ha en sosial utstråling som åpner for å treffe nye mennesker, og som også kan være gunstig for romantikken.

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.