Horoskop for januar 2017

Her er hva astrologien sier om januar måned!

 

 

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Væren

I januar vil det meste dreie seg om jobb for deg. Eventuelle forpliktelser du har ovenfor de der hjemme bør du få unna før den 10. slik at du kan ha fullt fokus på de spennende muligheter som kan åpne seg opp for deg denne måneden. Du kan få det ansvaret du har ønsket deg, eller manøvrere deg inn i en posisjon du kan synes bedre i. Vær obs på hva som kommer din vei, spesielt i dagene rundt nymånen 28. januar. Argumentene og ideene dine du bærer på kan du klare å selge inn for de som du ønsker å komme i kontakt med.

Tyren

Hele måneden kan du oppleve at ditt livssyn og trosoppfatning blir testet og satt spørsmålstegn ved, enten av deg selv eller andre. Du kan oppleve det som en balansegang mellom hva som er rett og galt, og må forsvare dine meninger. En løsning kan være å se på det som at enhver har sin egen åndelig utvikling og selv kan få velge sine synspunkter. Muligheten for en økonomisk god avtale kan oppstå i perioden 10. – 14. Romantikk kan ligge i luften, spesielt hvis du er på reise.

Tvillingene

I januar vil det for det meste handle om økonomi, verdier og ressurser, både de du selv har og de du deler med andre. Første halvdel av måneden kan det være lurt og rydde i egen økonomi. Er du ikke fornøyd med den måten du tjener dine penger eller om du får brukt alle dine kreative talenter og ressurser kan tiden være inne for å finne alternativer. Men vent med konkrete handlinger til etter 10. januar siden Merkur da begynner å komme opp i normal hastighet igjen. Andre halvdel av januar bør fokuset flyttes over på de ressurser du deler med andre. Sjekk avtaler, lån, skatt og ikke la det ligge igjen noen løse tråder.

Krepsen

Stjernene setter fokus på dine nære relasjoner i Januar. Det forholdet du har til din partner, venner og samarbeidspartnere. Synes du at ting har skurret kan tiden være inne for å ta opp det som ikke fungerer og forsøke å korrigere kursen. Opplever du at dere ikke er på bølgelengde åndelig og mentalt kan en god samtale rydde eventuelle misforståelser og tvil av veien. Du kan bli positivt overrasket. Mulighet for romantikk og erotikk hele måneden, spesielt i dagene rundt fullmånen 12. januar. Siste uken i januar er gunstig for å planlegge noe med din partner eller dra i land en avtale.

Løven

Januar setter fokus på hva dine drømmer er, kontra de trivielle hverdagsplikter og rutiner du må utføre. Du kan ønske å drømme deg bort, men bør fokusere på hvordan du konkret kan få brukt mer av din kreativitet i hverdagen, men vent med å handle til etter 10. januar. Fra midten av januar kan du oppleve at oppgaver eller utfordringer du lenge har ønsket deg kan dukke opp, men du må argumentere for at de skal bli dine. Bruk tiden i januar til å selge inn dine ideer og fortell andre hva du ønsker. Ønsker du å endre livsvaner eller starte å trene er siste uken i januar en bra periode for å etablere nye langsiktige vaner.

Jomfruen

Det kan oppleves som tungt å komme i gang etter jula, men det er fordi herskeren over tegnet ditt, Merkur, ikke er i rett bane og oppe i normal hastighet før etter 10. Da går du inn i en sosial tid med mye aktivitet både blant venner, organisasjoner og grupper. Få med deg mest mulig. Behovet for å uttrykke din egen kreativitet overfor en partner vil bli større siste uken i januar. En ny hobby eller aktivitet som dere kan gjøre sammen kan styrke parforholdet. Et uventet møte eller en hendelse kan oppstå i dagene rundt nymånen 28. januar. Grip sjansen. Forelskelse og romantikk har gode vilkår indikerer stjernene.

Vekten

Januar er måneden der hjemmet, ditt fundament og dine røtter står i fokus, enten i ditt eget hjem eller ditt barndomshjem. Kanskje må du strekke ut en hjelpende hånd til familiemedlemmer som trenger det denne måneden eller du får hovedansvaret for at hjulene skal gå rundt. Ting du tidligere har undertrykt kan komme opp på overflaten og må håndteres. Uansett hva det er som kommer opp, håndter det på nytt og bli ferdig med det. Behovet for å markere din egen selvstendighet og bygge ditt eget fundament øker gjennom perioden. Siste uken i januar vil du føle deg mer i kontakt med dine egne visjoner og et engasjement i et trosfellesskap eller en organisasjon kan styrke selvtilliten din.

 

Skorpionen

De nære omgivelsene krever din oppmerksomhet i januar, enten det er venner, søsken, familie eller naboer. Du kan ha behov for å være i fred for å jobbe med din åndelige utvikling men kan bli dratt inn i andres trivielle diskusjoner og gjøremål. Ta det for det som det er og gled deg over at andre er interessert i hva du mener. Kan hende må du forsvare ditt livssyn og dine meninger i flere runder, spesielt i dagene rundt fullmånen 12. januar.

En reise kan påvirke deg og gjøre at ditt livssyn endrer seg. En heldig utvikling på hjemmefronten kan oppstå siste uken i januar.

Skytten

Dine egne verdier og ressurser, både åndelige og mentale vil være viktig for deg i januar. Er du ikke fornøyd med de tingene du gjør for å tjene til livets opphold kan tiden nå være inne for å se etter nye alternativer. Andres ressurser og verdier kan fra 10. være med på å påvirke din beslutning. Eventuell gjeld og andre utgifter du har pådratt deg vil påvirke hvor realistisk dine planer og drømmer er. Du har sterk utstråling hele måneden og kan ha mulighet til å tiltrekke deg de kontakter og ressurser du trenger – enten ved sjarm, fantasi eller sterke argumenter.

Steinbukken

Har du gått på akkord med dine egne meninger og standpunkter i et forhold kan det nå være på tide å legge om løpet og si i fra. Men reduser din naturlige autoritet, bombastiske forslag og legg til noen ”kanskje” og ”hva synes du” i uttalelsene dine så har du større muligheter for å få gjennomslag for dine tanker og ideer. Entusiasmen din bør du bruke konstruktivt på å nå målet og heller se litt på virkemidlene og hvilke veier som fører deg dit. Du kan få kreditt for et initiativ du tidligere har tatt, spesielt i dagene rundt nymånen 28. januar.

 

Vannmannen

De første dagene i januar må du håndtere de situasjoner som oppstår på hjemmebane som best du kan. Diplomati og tålmodighet er ingrediensene for å styrke samhold og familiebånd. Ting vil roe seg etter den 14., og du kan igjen få fokusere på hva som er ditt. På jobb eller skole kan det åpne seg nye muligheter og utfordringer som i første omgang kan virke trauste, men som det kan være lurt å henge seg på for et senere utbytte. Vent med å uttale deg eller legge deg opp en for bastant mening før etter 10. Romantiske møter kan oppstå i de omgivelser der du ferdes daglig, enten på jobb eller der dine daglige turer går. Er du etablert sats på hverdagslykke denne måneden.

Fiskene

Kjærlighetsplaneten Venus i ditt eget tegn det meste av måneden øker din utstråling og sympati, selv om du selv periodevis kan føle behov for å trekke deg tilbake og jobbe med din egen åndelige utvikling. Dine normer og verdier, både åndelige og materielle, kan komme til syne – og du kan måtte forsvare dine rutiner eller valg, i en arbeidssituasjon. Romantikk ligger i luften og planeten Mars oppholder seg også i tegnet ditt hele måneden. Det gir deg energi og egenvilje, noe som kan komme godt med. Ta initiativ etter den 10., overfor den du ønsker kontakt med.

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.