Horoskop for juli 2018

Her er hva astrologien sier om juli måned!

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Bli abonnent på Visjon – 4. utg i året –og få bladet rett hjem i posten! Nå får du også med Don Miguel Ruiz bok “De fire leveregler”, fritt tilsendt! Klikk her!

Væren

Nå kan du ha behov for å markere deg i nære forhold. Det kan være lett å gjøre det på den andres bekostning. Ta hensyn om du ønsker at harmonien skal råde. Det gjelder også andre nære forhold du har, både vennskap og jobb. Tenk langsiktig, forholdet skal vare i mange år. Det kan hende at du må gjøre noen kompromisser av og til for å få andre med deg. Eller rett og slett at du av og til må innordne deg. Velg dine slag, spesielt i dagene rundt formørkelsen 13. juli og 27. juli. I familien eller hjemme kan du bli irritert om ikke alle har samme synspunkt på hvordan pengene skal disponeres denne måneden. Tenk deg om før du slipper irritasjonen løs.

Tyren

Du har mange jern i ilden både profesjonell og privat. Du er nå i starten på en ny syklus, spesielt i dagene rundt solformørkelsen 13. juli. Energien tar seg opp og du kan kjenne rastløsheten stige. I nære forhold har du mye du ønsker å sette i gang med, men får du ikke partneren din med deg på første forsøk kan du bli utålmodig og miste interessen. Det sosiale tar seg opp og du kan lett tilpasse deg andre og komme på bølgelengde med dem, men praten kan forbli på det overflatiske stadiet om du ikke er bevisst på å gjøre noe mer ut av det. Ønsker du å bli nærmere kjent med en spesiell, er det opp til deg å ta initiativ.

 

Tvillingene

Juli kan for mange tvillinger oppleves som en brytningstid. I tillegg er du inne i en forandringstid som strekker seg over tid. Dine verdier står overfor massive endringer det neste halvåret. Vær klar over at det er en prosess som starter innenfra deg og går utover, og at problemer i nære forhold kan skyldes at du endrer deg, og ikke partneren din som endrer seg. Praktiske gjøremål i hjemmet eller familien kan kreve mer energi og tid av deg enn ellers, men det kan lønne seg på sikt. Du vil være sosial og utadvendt og spesielt i de tre første ukene av juli vil du stifte nye bekjentskaper. Det kan være snakk om et lite eventyr. Utnytte mulighetene som kommer til deg.

Krepsen

I nære forhold kan du argumentere godt og til din egen fordel. Litt diplomati kan nok likevel være en ubetinget fordel, fordi du nå kan være kompromissløs. Du kan hevde deg godt, men kan kreve mer av omgivelsene dine enn vanlig og komme i konflikter, spesielt i dagene rundt sol- og måneformørkelsen, henholdsvis 13. og 27. juli. I nye forhold eller i forhold til nye bekjentskaper kan du og gi feil inntrykk hvis du buser ut med saker og ting uten å tenke deg om. Midt i måneden kan familien eller hjemmet ditt kreve mer oppmerksomhet og spille en viktigere rolle i forbindelse med noe du ønsker å oppnå. Husk å respektere de andres grenser. Å møte andre på halvveien blir viktigere nå.

Løven

Når solen kommer inn i tegnet ditt får du en ny giv av entusiasme og overskudd til å legge det gamle bak deg og se framover, men måneformørkelse i tegnet ditt som angår deg og dine partnerforhold kan sette deg ut av balanse i dagene rundt 27. juli. Spesielt du som er født tidlig i tegnet vil merke det ekstra godt. Formørkelsene er positiv i den forstand at du nå har den nødvendige styrke til å stå frem og ta ansvar. Det er en periode som er som skapt for å sprenge personlige grenser. Det du tidligere ikke har turt å involvere deg i kommer nå frem som en besettende trang til å flytte grenser. Ta ansvar. Du blir mer optimistisk og entusiastisk og vil ha det overskuddet som skal til for å sette i gang noe nytt. Mot slutten av måneden kan noe utvikle seg i det skjulte, kanskje fordi du ikke har satt klare grenser i forhold til en annen. Forsøk å skille mellom hvilke plikter som er uunngåelige og hvilke du kan avfeie.

Jomfruen

Nå er rammer og stabilitet viktig i nære forhold, spesielt for dere som er født tidlig i tegnet. Enten rammene du legger rundt tilværelsen din, eller begrensningene du føler andre legger på deg. Det kan bli for mye av det gode, og du kan ta deg selv og forhold til andre litt for alvorlig. Derfor vil det være viktig å myke opp og smile litt, kanskje til og med le litt av deg selv. En romanse kan oppstå de tre første ukene i juli. Du kan se muligheter for en framtid sammen, men det er fare for å ta beslutninger før du får tenkt deg nok om, spesielt i dagene rundt sol- og måneformørkelsen 13. og 27. juli. Senk tempoet i disse dager.

Vekten

I eksisterende forhold kommuniserer du antakelig lett og utvungent, men det er en fare for å trekke for raske konklusjoner, spesielt siste uken i juli. Det vil være fristende å provosere med meningene dine eller du kan bli provosert av andres. Sett av tid i tosomhet og gjør noe hyggelig sammen. Du er inne i en travel og kanskje rastløs tid med mye bevegelse, men alt det ytre kan oppfattes som noe slitsomt fordi du nå trenger tid med deg selv, spesielt i dagene rundt sol- og måneformørkelsen 13. og 27. juli. Med noen minutter for deg selv vil du få ladet batteriene. Det kan også være det som får deg til å tenke i nye baner om en bestemt person. Mest sannsynlig er det en som du har mer til felles med enn du er klar over.

 

Skorpionen

Du kan legge ned mye tid og energi i nære forhold for tiden. Det kan føre til at du ser deg selv i et nytt perspektiv, fordi du får en ny type tilbakemelding fra omgivelsene. Generelt er det viktig at du skiller mellom hva som er den faktiske situasjonen og hvordan du ønsker den ideelt sett burde være, spesielt i dagene rundt sol- og måneformørkelsen 13. og 27 juli. I gryende bekjentskaper vil du kommunisere godt og kreativt, men kan lett bli distrahert av den fysiske tiltrekningen mellom dere. En siste innspurt før ferien ligger foran deg. Planlegg godt og få unna småoppgaver som ligger over deg, fordi det går treigere fra 23. juli. Spesielt også fordi stjernehimmelen indikerer at uvedkommende ting eller uforutsette oppgaver er i anmarsj.

 

Skytten

I nære forhold enten de du har etablert selv, eller er blitt pådyttet kan du føle at kravene vokser, men ved å ta dem alvorlig kan du vokse på dem og ta mer ansvar. Det er viktig å ikke utsette eller overse noe, spesielt i dagene rundt sol- og måneformørkelsen 13. og 27. juli. I møte med nye bekjentskaper kan du få uttelling for en type kunnskaper eller utdannelse du har investert i, eller du kan få et nytt bekjentskap i forbindelse med en form for personlig utvikling. Her kan det være mye flørt og romantikk med i spillet. Tenk felleskap når du utfolder deg.

 

Steinbukken

I møte med nye bekjentskaper kan du føle at kunnskap er viktig for å bli bedre kjent. Du kan møte konkurranse fra andre og kan i mange tilfelle ikke godta at du ikke får det som du vil. Men har du derimot vært beskjeden tidligere, kan dette være tiden for å banke i bordet om du føler deg urettferdig behandlet, spesielt i dagene rundt solformørkelsen 13. juli. Er du pågående i utgangspunktet, kan det lønne seg å bremse i svingene, spesielt fra 25. juli. Du vil være mer impulsiv i forhold til å ta kontakt eller hevde deg selv. Ta initiativ til å etablere kontakt i møte med andre. Du vil få mange muligheter til å vise hva du er god for.

 

Vannmannen

Romantikk ligger i luften, så hvorfor ikke invitere partner eller den utvalgte på noe hyggelig? Nå har du goodwill og møter folk på en måte som får dem til å føle seg vel i ditt selskap. Du vil i nære forhold ha mer initiativ og trøkk, men kan bli utålmodig om du i for stor grad må gå på andres premisser, spesielt i dagene rundt solformørkelsen 13. juli. Ting kan skje “fort og gæli”, noe som kan bety fysiske skader, så dette er ikke tiden for å ta unødige sjanser, spesielt i dagene rundt måneformørkelsen 27. juli i tegnet ditt. Du kan se frem til en måned med hyggelige møter, både gamle og nye bekjentskaper krysser dine stier. I møte med det nye er det viktig at du vet hva du verdsetter og hva du ikke vil ha. Kast ikke bort tiden din på noe som du vet ikke vil fungere på sikt.

 

Fiskene

I nære forhold og samarbeid kan det krever mer energi og arbeid av deg en tenkt og påregnet. Det vil være viktig for deg å holde rene linjer og ikke henge deg opp i detaljer hvis dere skal få tid til å nye sommerkveldene. Det kan føles som en utfordring å skille mellom hva som er viktig og hva som er ubetydelig. I juli vil du være kreativ og kan få utført mye, om du får de riktige utfordringene og kanskje en følelse av at det er konkurranse med i bildet. Et nytt bekjentskap kan overaske deg og uventete muligheter kan vise seg, spesielt i dagene rundt sol- og måneformørkelsen henholdsvis 13. og 27. juli.

 

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.