Horoskop for juli


Her er hva astrologien sier om juli måned. Fortsatt riktig god sommer!

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Væren

Tålmodigheten din vil være mindre enn vanlig nå overfor dem som ikke er like raske i avtrekkeren som deg. Unngå å ta det ut på dem der hjemme eller på jobben. Konsentrer deg heller om drømmene dine. Sett av tid til å vurdere om du har riktig kurs i livet, eller ønsker å gjøre mer interessante eller spennende ting. Kanskje er tiden inne for å realisere en drøm. Romantikken tar seg opp i andre halvdel av juli. Er du singel, kan en flørt som oppstår bli til noe mer hvis du er klar for å gå inn i en dypere relasjon.

Tyren

Stikk i strid med ditt vante jeg ønsker du nå kanskje å komme bort fra hverdagens plikter og mas. Er du på ferie, prøv noe forfriskende og nytt. Kanskje er det noe du lenge har ønsket å gjøre som du ikke har hatt tid til i hverdagen. Eksperimenter med fatning. Vær deg selv og gjør noe som er utfordrende for deg. Ikke hva andre mener er utfordrende. Nymånen 23. juli og i dagene rundt forsterker det som er positivt, og gir grunn til hygge og harmoni i nære forhold. Er du singel, kan et møte med en som er verbalt fengende være fristende å utdype.

Tvillingene

Dagene rundt fullmånen 9. juli blir lekne og romantiske hvis du velger å tilbringe tiden med dem du bryr deg om. Du får større energi og økt behov for å bruke mer av dine kreative talenter. Kanskje kan en tidligere hobby sette deg på sporet av en lekenhet som har druknet i hverdagen. Bruk sommerukene til å gjenfinne den. Romantikken har gode kår. Er du på reise, kan uventede og overraskende endringer gjøre at du må forandre kurs. Er du singel kan et møte være det som gjør at du legger om planene, spesielt i dagene rundt nymånen 23. juli.

Krepsen

Månedens møte mellom Solen, Merkur og Uranus kan føre til overraskende endringer i noe som du trodde var opplest og vedtatt. Er du på en lengre reise, kan uforutsette hendelser føre til at du må forandre dine reiseplaner. Eller du selv blir så rastløs og føler behov for mer spenning. Er du singel, kan et møte enten i utlandet eller med en som har utenlandske aner få hjertet ditt til å hoppe over et slag. Er du etablert kan behovet for spenning i hverdagen få deg til å bryte med konvensjonene og finne på noe nytt. Vær fleksibel for å kunne utnytte mulighetene.

Løven

Dine tanker og ideer vil bli klarere og tydeligere for deg selv og andre når kommunikasjonsplaneten Merkur går inn i tegnet ditt 6. juli. Det vil i de neste ukene bli lettere å få satt ord på hva du vil og i hvilken retning du ønsker å gå. Benytt tiden godt selv om du eventuelt har ferie. Et uventet forslag fra en som står deg nær kan gjøre august til en spennende måned. Er du etablert, kan dagene rundt nymånen 23. juli føre til romantikk og de gode samtaler. Er du singel, kan en du møter tenke og kommunisere likedan som deg, men vent med å gjøre deg opp en endelig mening før i august.

Jomfruen

Du kan være ivrig etter å diskutere dine tanker og ideer med andre når Solen, Merkur og Uranus. Vanligvis er du opptatt av regler og at ting er riktig, men nå kan du føle fristelsen til å gå på tvers av disse. Tenk nøye gjennom det. Kreative forandringer nå kan bli et gode i framtiden. Men ser det ut som det på sikt blir mer arbeidskrevende for deg, bør du vurdere om det virkelig er dette du vil. Romantikk i nære forhold tar seg opp i andre halvdel av juli. Er du singel kan tilfeldigheter føre til et spennende bekjentskap. Spesielt i dagene rundt nymånen 23. juli kan drømmer bli sanne, men tenk langsiktig.

Vekten

Nye løsninger på gamle problemer kan komme til deg i et intuitivt glimt i andre halvdel av juli når Merkur møter Uranus. En situasjon som har vært fastlåst kan løse seg opp hvis du ser det fra en annen vinkel. Du kan dra i land en liten seier om du ikke blir for utålmodig og kjører over andre som mener det godt. Det gjelder også i nære relasjoner. Har dere vært uenig om noe, vil ting gå seg til med tålmodighet og toleranse. Er du singel, kan et møte ut av det blå sette fart på hverdagen din, men bruk intuisjonen din. Mest sannsynlig skjer det i nærområdet.

Skorpionen

Behovet for kontroll kan bli utfordret når Solen, Merkur og Uranus møtes midt i måneden. Uventede hendelser blant vennekretsen eller på jobben kan føre til at du blir satt ut og må tenke gjennom tingene på nytt. Kanskje må du gå en runde eller to med deg selv. Dagene rundt nymånen 23. juli kan bli romantiske. Du kan se en i nærmiljøet med nye øyne. Etablerte bør sette av tid til å gjøre noe utenom det vanlige sammen med partner. Er du singel, kan et møte med en som snakker samme språk som deg inspirere til nye planer.

Skytten

Månedens møte mellom Sol, Merkur og Uranus kan føre til uventet inspirasjon og endring i livet ditt. I de to midterste ukene i juli kan du oppleve at informasjon du lenge har søkt etter endelig er lett å oppdrive. Det kan komme fra noen i nærområdet eller nær familie. Impulsen til å reagere kjapt på det du hører er der, men la det synke inn før du tar en beslutning. Dagene rundt nymånen 23. juli blir romantiske dersom du tar deg tid til å gjøre noe ut av det. Er du singel, oppstår møter mest sannsynlig på reise hvis du velger annerledes enn du pleier.

Steinbukken

Du kan oppleve at du endelig får aksept for dine tanker og verdier når Solen, Merkur og Uranus møtes midt i måneden. Innspillet kan komme fra uventet hold. Det kan få positive konsekvenser for deg i hverdagens plikter og rutiner. Antagelig må du være kreativ for å få dette til å gå sammen, men i sammenhengen mellom å være leder eller bli ledet vil du finne en løsning for alle parter. Er du singel, kan en tilfeldig prat utvikle seg til en forståelse av noe mer. Etablerte kan høste fordeler av en plutselig innsikt.

Vannmannen

Behovet for å gjøre det på din måte vil være ekstra sterkt når Solen, Merkur og Jupiter møtes midt i måneden. Vær obs på at du ikke forfekter dine standpunkter og verdier som den eneste rette sannhet. Da kan du erte på deg andre. Vær åpen for andres meninger og synspunkter. En livlig debatt med en du møter kan få følelsene dine til å flamme opp. Spesielt hvis du er singel kan en intens tiltrekning oppstå hvis du er søkende. Etablerte kan oppleve at en frisk debatt styrker samholdet hvis dere ikke går over streken i språkbruken.

Fiskene

Ditt kreative talent kan bli utfordret midt i måneden når Solen, Merkur og Uranus møtes. En idé, eller et innspill fra noen som kan virke ubetydelig, kan komme tilbake til deg i rette øyeblikk. Finn en ny måte å gjøre tingene på. Det vil lønne seg på sikt. Tilbyr noen deg hjelp, takk ja, selv om du i utgangspunktet ønsker å gjøre det selv. Etablerte kan oppleve en vitamininnsprøytning nå. Spesielt hvis dere er på ferie. Er du singel, kan et tilfeldig møte være starten på noe vakkert hvis du bruker intuisjonen din.

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.