Horoskop for mai

Her er hva astrologien sier om mai måned!

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Bli abonnent på Visjon – 4. utg i året –og få bladet rett hjem i posten! Nå får du også med Don Miguel Ruiz bok “De fire leveregler”, fritt tilsendt! Klikk her!

Væren

Venus og Uranus sitt møte denne måneden vil bringe tilbake gleden og moroa du har gått glipp av den siste tiden hvis du har brukt for mye av tiden din på jobb. Sett av tid til fritid og hygge sammen med venner og familie. Har du neglisjert partneren din for andre aktiviteter kan du med hell rette opp det hvis du legger deg i selen. Inviter ut på noe romantisk og koselig. Er du singel kan lykken smile til deg allerede i første halvdel av mai, men går du for fort frem kan du snuble i din egen iver. Prøv å ta igjen det tapte uten å forsere løpet. Det er tid for forandring og kjærligheten kan dukke opp som lyn fra klar himmelen med kontakt mellom Venus og Uranus.

Tyren

Du og en god venn kommer bedre overens enn vanlig denne måneden. Gjør mest mulig ut av det. Kanskje kan dere starte noe nytt sammen hvis dere bruker energien deres positivt. Sammen er dere et godt team. Er det romantikk involvert er nymånen 15. mai og dagene rundt noen av månedens beste dager til å stille en person de viktige spørsmålene du lurer på. Det kan bringe forholdet et hakk dypere når herskeren over tegnet ditt møter Pluto, planeten for forvandling og konkrete løfter. Grip sjansen hvis situasjonen legger seg til rette.

Tvillingene

Med Solen inn i tegnet ditt fra 21. mai av vil du merke hvordan energien og tiltakslysten tar seg opp igjen der det tidligere har stoppet opp siste måneden. Men allerede fra midten av måneden kan du merke den første glimt av det du har i vente. Avtaler du gjør da kan oppstå uventet siden Merkur, herskeren over tegnet ditt møter Uranus Du kan komme veldig godt ut av det. Romantikken vil ha gode kår, men første halvdel kan bli mest romantisk hvis du tar initiativ. Ta grep om tilværelsen.

Krepsen

Etter en relativt hektisk periode går du nå inn i den siste måneden før du igjen skal starte på en ny syklus når fødselsdagen din kommer. Bevisst eller ubevisst vil du trekke deg noe tilbake og reflektere over hva du har oppnådd det siste året og hvor veien skal gå videre. Det kan være at behovet er der, men at aktivitetsnivået rundt deg er for stort. Stjernene indikerer at det er mange som krever at du deltar i det sosiale liv. Skjær igjennom hvis det er behov for det.

Løven

Ny giv i grupper og organisasjoner vil markere starten på en ny syklus for deg. Det kan være snakk om et lederverv som frister deg. Tilbud du får nå bør du tenke godt over. Det medfører økt makt, men også økt ansvar. Tiden er moden for å velge det som interesserer og stimulerer deg. Selvutvikling og økt kreativitet vil føre til personlig utvikling for deg. Å si ja til sjansen til en bedre status og større frihet kan gjøre deg godt. Tenk selvstendig i din valg og se det an om noe uroer deg.

Jomfruen

Det er flere tegn som tyder på at du er den som får det siste og uventede ordet i en bestemt sak når herskeren over tegnet ditt er i harmonisk kontakt med Uranus. Er det noe viktig du ønsker å ta opp må du være klar over at avtaler du gjør kan bestå lenge. Pluto står i spenning til Solen din, og det er alltid en forvandling på gang når Pluto er på ferde. Pluto kutter vekk alt som ikke fungerer. Om det oppleves opprivende nå så er det til det beste for deg på sikt. Aksepter forandringen og gå videre.

Vekten

Nye ideer du får kan motivere deg til å utvikle deg i en ny retning. Men økonomien kan være avgjørende for hvilket valg du tar. Tenk langsiktig og planlegg med tanken bak at du selv skal stå på egne ben. Romantikk kan oppstå i denne prosessen. Det er snakk om et overraskende men kanskje forpliktende forhold i begynnelsen av måneden når herskeren over tegnet ditt, Venus møter Jupiter. Oppstår møter senere i måneden er det mer flørt enn alvor bak de innledende fasene. Gå nye veier for å imøtekomme behovene dine.

 

Skorpionen

Begynnelsen av måneden blir travlere enn andre halvdel. Du er på vei inn i noe som du har betenkeligheter med og stjernehimmelen indikerer at du er i ferd med å revurdere oppfatningen din av et nært forhold. Det kan være noen du samarbeider med, men stjernene indikerer at det er noen du står veldig nær så det kan se ut som et privat forhold. Hvis du ikke har knyttet sterke bånd på jobben. Lytt til intuisjonen din i denne saken. Spesielt i dagene rundt nymånen 16. mai. Bruk fornuften.

Skytten

Nære forhold, spesielt de som involverer kjærlighet vil bli viktigere for deg i de nærmeste månedene. Allerede fra begynnelsen av mai kan du oppleve spennende og positive utviklingen i dem du har et nært forhold til eller ønsker å bli bedre kjent med. De månedene du har solen i partnerdelen av horoskopet ditt vil følelseslivet ditt bli vurdert og du gjør automatisk små justeringer. De endringer du foretar deg vil bestå lenge, spesielt det du foretar deg med god hensikt. Ta skrittet fullt ut.

Steinbukken

De du har et nært forhold til kan irritere seg over det de kaller småknipenhet hos deg, men hold på ditt i de nærmeste ukene. Du er mer forutseende enn andre er klar over. Stjernene indikerer at du gjør rett i å sette pengene i banken enn å bruke dem på kortsiktige fornøyelser. Skal du derimot investere i noe langsiktig er dagene i forbindelse med nymånen 15. mai et godt tidspunkt for større kjøp. Men ta deg ikke vann over hodet. Du kan nå målet ditt, spesielt om du er bestemt.

Vannmannen

Gjør det du kan for å skaffe deg større kontaktflate mot utlandet. De neste ukene vil valg du tar føre til at nye sjanser dukker opp. Spesielt i dagene rundt nymånen 21., kan du bygge bro over to motsetninger som har vært vanskelig å imøtekomme før. Diskusjoner kan derimot oppstå hvis du blir for egenrådig og ikke tar andres ønsker eller innspill med i betraktningen. Tar du det litt roligere i svingene vil du til slutt få de svarene du håper på. Tenk kreativt.

Fiskene

Mange vil komme til deg for å få råd i de nærmeste ukene og det kan tære på energien din. Del dine synspunkter, men la det ikke gå utover egne interesser. La andre rydde opp i eget rot, men lån en trøstende skulder hvis det blir nødvendig. Du kommer lengt med å ikke blande deg opp i ting du ikke har noe med. Er du romantisk involvert kan medfølelse ta brodden av en kritisk situasjon, men skill mellom egne og andres interesser denne måneden. Vær selektiv.

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.