Horoskop for mai!

Her er hva astrologien sier om mai måned!

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Væren

Kjærlighetsplaneten Venus utfordrer Pluto denne måneden. Dette innebærer at dine lengsler og ønsker kommer opp til overflaten. Det kan enten forbedre et forhold eller skape problemer. Er du på riktig vei vil intimiteten øke. Hvis ikke er det kanskje på tide å vurdere konsekvensene. Uansett blir du stilt overfor en situasjon der du må ta et aktivt valg. Men vær oppmerksom på at du selv kan være krevende og dominerende nå. I frustrasjon kan du sette ting på spissen når temperaturen og følelsene stiger. Er du singel kan et møte nå gi grobunn for et forhold som kan vare lenge. Spesielt i dagene rundt nymånen 25. mai.

Tyren

Flere planeter oppholder seg i ditt tegn nå og dine behov blir viktigere. Ubrukte evner og talenter du har bør analyseres. Se på alternativer for hvordan de kan tas i bruk. Kanskje må det til en endring i holdning eller livssyn før du kan komme ut med dem. Måneden er fin for å få ting unna på jobben. Det åpner for større fleksibilitet. Romantikken er litt mer på det jevne for deg som er etablert. Er du singel kan andres initiativ gjøre hverdagen mer spennende for deg. Men ikke la leken gå for langt hvis du ikke er interessert. Bruk maidagene på deg selv og til å finne talentene dine.

Tvillingene

Nå får du sagt det du har på hjertet. Du oppnår lettere kontakt og andre er lydhøre for dine innspill. Du sjarmerer best med ord og tanker denne måneden. Kjærligheten i nære forhold vil være harmoniske. Det er nå tid for å kaste seg ut i sosiale aktiviteter og å komme i kontakt med venner. Et venners venner selskap eller annen sammenkomst kan føre til at flørt og romantikk oppstår. En du møter nå kan forandre kursen på livet ditt totalt. Vær åpen for det nye, spesielt i dagene rundt nymånen 25. mai.

Krepsen

På jobben og i det daglige hevder du deg med energi og entusiasme denne måneden. Du utstråler vennlighet og engasjement. Ordene flyter lett og du kan overtale andre til å bli med på dine ideer. Du er mer hengiven og mindre konkurranseorientert. Behovet for å skape harmoni og gjøre noe kreativt ligger og ulmer. Det får fullt utspring midt i måneden. Et innspill fra uventet hold kan gi deg den ideen du trenger. Romantikk er nå best innenfor husets fire vegger. Gjør noe hyggelig for din partner eller inviter en du liker med hjem til helgen. Du ekspanderer best ved å lytte til andre nå.

Løven

Behovet for å markere ditt syn og livsfilosofi er økende denne måneden. Gjør det med diplomati og humor. Det er ikke sikkert at andre er enige med deg. Kanskje du bør lytte til dem også? Noe du har arbeidet med i en lengre periode kan du nå begynne å høste fruktene av. Du har mye energi. Impulser i slutten av mai kan få deg til å se videre fremover. Planlegging av en lengre reise kan gjøre deg optimistisk. I planleggingsfasen kan et møte kanskje utvikle seg og bli til noe mer. Smi mens jernet er varmt. Alt du gjør for å utvide horisontene dine vil gi deg inspirasjon og motivasjon til den nye kursen i livet ditt.

Jomfruen

På jobben kan du allerede fra begynnelsen av måneden snakke friere og få argumentert bedre for dine ideer. Kommunikasjonsplaneten inn i ditt karriereområde gir deg et løft og andre kan vende sin interesse mot deg. I møte med andre er du vennlig. Det er en fin måned for presentasjon av større prosjekter som krever sosial aktivitet av deg. Du kan ha opplevd turbulens i intime relasjoner den siste tiden. Denne måneden er mer harmonisk i så måte. Spennende møter oppstår via venner. Seriøse relasjoner kan være mer riktig enn en flørt nå.

Vekten

På jobben kan du se en situasjon i et nytt lys. Det kan kreve diplomati og smidighet å få kollegaene dine til å se det fra samme ståsted som deg. Står du hardt på kravene og forlanger enighet fra andre kommer du ingen vei. Økt sosial aktivitet både på jobben og privat gir deg økt energi. Kjærlighetsplaneten Venus i ditt motsatte tegn gir positive signaler i nære forhold. Lidenskapen øker. Et sted hvor det er alternative treningsformer eller kreative aktiviteter kan det oppstå spennende bekjentskap. Oppsøk mulighetene.

Skorpionen

Du får mye positiv feedback fra andre denne måneden og det inspirerer deg til å yte ditt beste for fellesskapet. Det er uvant for deg som vet å prioritere egne interesser fremfor andres. Et overraskende vennskap kan utvikle seg som følge av dette. Det vil gagne deg på sikt selv om det ikke var tilsiktet i utgangspunktet. Større autoritet gir deg sterkere tiltrekningskraft. I møte med andre virker du mer leken enn alvorlig. Av andre oppfattes det som en positiv egenskap, og nye venner kommer inn i livet ditt. Tenk felleskap i etablering av nye bekjentskaper.

Skytten

I første halvdel av måneden blir du inspirert. Et ønske om å utvikle ditt verdensbilde og kreative side fremfor å konsentrere deg om mer praktiske saker, kan være tilfelle. Merkur, Jupiter og Neptun i harmonisk kontakt kan gi deg en ide du har lyst til å forfølge videre. Det kan være starten på en ny inntektskilde. I andre halvdel av mai ligger det til rette for økt romantikk. Sett av tid sammen. Er du singel kan et spennende bekjentskap som er svært forskjellig fra deg lære deg noe. Vær mottakelig og åpen for det nye.

Steinbukken

Nå kan det ligge til rette for konflikter i hjemmet dersom du ikke er diplomatisk og tar ting i beste mening. Et spenningsfylt møte mellom Venus og Pluto kan føre til at irrasjonell angst kommer opp til overflaten. Dette har du vanligvis lite toleranse for, og enda mindre nå. Uttrykk deg diplomatisk og vis empati. Hvordan partneren oppfatter deg nå er viktigere enn at dine umiddelbare behov blir dekket. Du får igjen for det senere. Romantikken tar seg opp i midten av måneden. Et nytt bekjentskap kan føre til en ny interesse.

Vannmannen

På jobben kan vennlig og direkte kommunikasjon føre deg videre mot dine mål. Et prosjekt som tidligere har møtt motstand kan nå få et gjennombrudd. På sikt kan det igjen skape nye muligheter. I etablerte forhold råder harmonien nå. Ønsker du å møte en får du flere muligheter nå. Det betinger at du oppsøker de steder du trives på. Ikke lar deg rive med av andres interesser. Men gå for hva som er viktig for deg? Skjer et møte i andre halvdel av måneden vil muligheten for å finne en som har samme behov som deg være store.

Fiskene

Behovet for å sprenge egne grenser og leve ut din originalitet vokser i mai. Er du etablert kan dette komme i konflikt med partnerens behov. Dette kan løses ved å sette av tid sammen. Skap en hyggelig ramme rundt det. Da blir det lettere å få aksept for egne interesser i etterkant. Er du singel kan ønske om å bryte grenser føre deg ut på nye veier. På en av dem kan et møte oppstå. Hvis ikke, ta kontakt og inviter med deg den du ønsker å dele denne banebrytende og selvpålagte utfordringen med.

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.