Horoskop for mars

Her er hva astrologien sier om mars måned!

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Væren

Et konflikttema kan dukke opp på nytt, og i så fall kan det lønne seg å få det unna uten å legge energi i det. I følelsesmessige ting vil du nå kunne gå i dybden og finne bakenforliggende årsaker. Innlevelse i andres situasjon vil gjøre det lettere å oppnå dypere kontakt, noe som både kan bety at et nytt bekjentskap utvikler seg og at en gammel flamme blusser opp igjen.

Motto: Gå til årsaken.

Tyren

Nå kan du ta ting mer alvorlig enn du kanskje trenger, så ta deg tid til å legge plikter til side og unn deg en befriende latter. Da kan du oppleve spontan livsutfoldelse, kreativitet og moro, som er det andre temaet for deg, og som kan føre til romantiske eventyr der nye mennesker kommer inn i livet ditt for en kortere eller lengre tid. Denne kreative energien kan også få uttrykk i kunstneriske aktiviteter eller i at du lever deg ut gjennom ungene dine.

Motto: Glemme alvoret.

Tvillingene

Ressursene og økonomien er fokusert nå og kan kreve mer oppmerksomhet enn vanlig. Du kan få muligheter til å tjene penger og føle økonomisk framgang, men bør unngå fristelsen til å være lur og ta unødige sjanser. Du vil ha en avslappet og imøtekommende holdning som vil gi folk tillit til deg og åpne for både vennskap og mer romantiske møter.

Motto: Kjøre safe.

Krepsen

Fellesskapet blir viktigere for deg og et sted du bruker mer tid. Du kan markere deg ved at du identifiserer deg med en organisasjon eller engasjerer deg og kanskje påtar deg et verv. Det kan også bety at du får innpass i en ny vennekrets eller utvider den gamle. På jobben eller skolen kan du nyte godt av goodwill og på en diplomatisk måte få gjennom noe du har ventet på eller utsatt.

Motto: Til felles beste.

Løven

Du har goodwill og vil lett komme i kontakt med folk, men spesielt til helgen kan du bli så hektet på å snakke om sine egne ting at du glemme at to må til for å føre en samtale.

Nå har du mye energi som du kan bruke spontant og uten å tenke deg om for lenge. Det kan bety at du kan ta initiativ og sette ting i gang, men også at du er utålmodig og kanskje kan si hva du mener uten å tenke deg om.

Motto: Veie ordene.

Jomfruen

Du kan nå føle at du har en form for ansvar liggende over deg eller at du har krav og forventninger som kan være tunge å få innfridd. Løsningen kan være å tillate seg å more seg, men få unna såpass mye av plikter at du slipper den dårlige samvittigheten. Kreativitet blir viktigere for deg, og du vil sannsynligvis ha behov for å uttrykke deg i noe som gir mening og positiv feedback.

Motto: Våge å la det skure.

Vekten

Tiltrekningskraften vil være over pari og både erotikken og romantikken kan ha gode kår. Det henger sammen med at du nå har godt med varme og personlig magnetisme, noe som kan gi deg goodwill og gjøre det lettere å oppnå kontakt med en du har et godt øye til. Nå kan det imidlertid være så viktig for deg å bli oppfattet som hyggelig og imøtekommende at det kan være vanskelig å sette grenser og banke i bordet når det er nødvendig.

Motto: Gripe sjansene.

 

Skorpionen

I hjemmet eller familien kan du ha kort lunte og la deg irritere, noe du bør være obs på og unngå om du skal ha overskudd til å gripe mulige sjanser som kan dukke opp på andre områder. På jobben eller skolen kan du føle deg populær, og det kan dukke opp muligheter, fordi spesielt overordnete kan ha sympati for deg og få lyst til å hjelpe deg framover.

Motto: Selvironi.

Skytten

Det sosiale vil ta seg opp og kan nå nye høyder, men du bør unne deg å stoppe opp en gang imellom, så du ser hvor initiativene dine fører hen. Noe gammelt kan bli aktuelt igjen. Kanskje fordi du blir minnet om en gammel flamme eller møter deg selv i døren. Du kan regne med mye aktivitet i tiden framover, men brems opp og se deg om. Ellers kan det bli for heseblesende. Nå kan du ta skjeen i en annen hånd og få et nytt perspektiv på livet ditt.

Motto: Unne seg hvilepauser.

Steinbukken

Nå har du en utstråling som gir deg sympati, men det er også viktig at du viser initiativ og kan ta føringen. Det kan nemlig dukke opp nye muligheter i karrieren din, og du kan oppleve goodwill både fra kollegaer og fra overordnete. Spesielt dere som er født i slutten av tegnet kan føle at det blåser nordavind fra alle kanter og tenke på tidligere fiaskoer i stedet for å se framover. Du bør glemme gammel grums det er for sent å gjøre noe med.

Motto: Se framover.

Vannmannen

Du vil ha en sterk sensuell utstråling og ha draget. Hva med å invitere kjæresten på noe hyggelig eller slå ut håret og leve livet? Kanskje legger du nå energi i å analysere et gammelt forhold eller i å definere relasjonen til en annen. Det kan hindre spontaniteten i forholdet og hindre følelsenes frie flyt. Generelt går du en sosial tid i møte der nye bekjentskaper kan utvikle seg og gamle gjenoppstå fra asken.

Motto: Leve livet.

Fiskene

På jobben eller skolen kan du ha kortere lunte enn ellers, om andre legger seg i sakene dine. Tenk deg om før du bjeffer, fordi du nå kan legge mer i småtteri enn hva som egentlig er ment. I familien eller hjemmet kan noe gammelt og ufordøyd komme fram igjen. Kanskje er det en anledning til å bli få det ut av verden. Nå er det gode muligheter til å starte med blanke ark, for eksempel i forbindelse med noe nytt i hjemmet.

Motto: Utvikling på hjemmebane.

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.