Horoskop for mars

Her er hva astrologien sier om mars måned!

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Bli abonnent på Visjon – 4. utg i året –og få bladet rett hjem i posten! Nå får du også med Don Miguel Ruiz bok “De fire leveregler”, fritt tilsendt! Klikk her!

Væren

Kjærlighetslivet kan det bli intenst gjennom hele mars, og i dagene rundt fullmånen 21. mars kan du oppleve at lykken står deg bi. Fullmånen i eget tegn gir deg de beste kort på hånden for å oppnå noe du trakter etter. Stjernene indikerer at det ligger en ny start fremfor deg. I siste uken av måneden, spesielt i dagene når kommunikasjonsplaneten, Merkur går direkte 28. mars kan det være at du er nødt til å gjøre noe under press eller innskrenke planer du har gått med. Det kan ha sammenheng med noe du har utsatt og som nå har vokst deg over hodet mentalt. Sett i gang og få det unna. Andre er avhengig av din innsats.

Tyren

Du vil være optimistisk og ha fighting spirit, men det er mulig du satser så kraftig at du stanger hodet i veggen, spesielt i dagene rundt nymånen 6. mars. Det er viktig at du ser situasjonen objektivt og vurderer dine fordeler og begrensninger. Vær kreativ og bruk evnene dine. Merkur går baklengs på stjernehimmelen 5.-28. mars og kan tvinge deg til å vente med å handle konkret før neste måned. I andre halvdel av måneden vil jobb og plikter ta mer av tiden din. Kjærlighetslivet ditt kan komme til å måtte vike for det. Det trenger ikke nødvendigvis bli negativt. Du har kjærlighet- og verdiplaneten, Venus i karrieresektoren i horoskopet ditt mesteparten av måneden og møter goodwill, også på hjemmebane.  Kvalitetstid er vel så viktig som kvantitetstid.

 

Tvillingene

Kjærligheten står i fokus, og behovet for å vise hva du duger til og få bekreftelse på kjærligheten du føler for en annen vil stige. Nå kan du få uttelling for noe du har lagt opp til tidligere, men det skader ikke å se deg selv i en større sammenheng og være klar over at alt ikke dreier seg om deg heller. Se etter muligheter begge kan dra nytte av. Konkurranseinstinktet vil være på topp og du kan dra i land en avtale som vil gagne fremtiden deres. Fullmånen 21. mars kan gi et uventet eventyr, så stoler du ikke på deg selv, kan det være en ide å holde seg hjemme. Fra den 28. og ut måneden vil jobben, daglige plikter og rutiner spille en sterkere rolle. Merkur direkte kan føre til at du må ta en ekstraoppgave helt på tampen av måneden.

 

Krepsen

Hjemmet er tradisjonelt Krepsens domene, og et aktivt sted for mange. Mye energi vil være rettet mot røttene og familien din denne måneden. Det kan dreie seg om hjemmet med oppussing og ominnredning, men også mot å etablere en base som kan gi trygghet for å engasjere deg sterkere ute i verden. I dagene rundt fullmånen 21. kan du få en påminnelse om at samfunnet der ute krever at du tar ansvar og markerer deg.  Du kan oppleve at følelsen av alt du skal utrette skaper irritasjon i omgivelsene dine. Siste uken i mars i forbindelse med at Merkur går direkte 28. mars vil kreativiteten og romantikken få et oppsving.

Løven

De nære tingene kan kreve oppmerksomheten din, og mye rastløs energi kan gå fra den ene til den andre oppgaven uten at du klarer å konsentrere ordentlig på noen av dem. Planlegging kan være trikset om du vil styre dagene dine selv i stedet for å føle at du hele tiden må ta ting på hælen. Da kan du løpe foran og styre i stedet for å løpe etter med tunga ute. De nære omgivelsene vil kreve sitt, eksempelvis søsken eller naboer kan ønske hjelp av deg. Men du bør ikke glemme romantikken og flørten i alle de små gjøremålene. Sett av kvalitetstid med den du har kjær, eller ta initiativ til et møte med en du ønsker å bli bedre kjent med. Fra Merkur går framover på stjernehimmelen 28. mars vil forholdet til familie eller røtter bli viktigere og kreve sitt.

 

Jomfruen

Vurder om du ser de materielle ressursene som en målestokk på personlig framgang i møte med nye bekjentskaper. Det kan være en blindvei om du mister de andre verdiene av syne. Vær bevisst og tenk nøye igjennom hva som er dine verdier. Det kan det være fristende å identifisere seg med ting eller materielle ressurser og eventuelt investere i noe for å få en spesiell til å legge merke til deg. Du kan også bli provosert om noen kaster øynene på noe som er ditt. Med Merkur bakover på stjernehimmelen 5.-28. mars kan det være fristende å investere i noe du ikke har råd til eller som vil virke provoserende på din bedre halvdel. Den siste uken av mars vil aktivitetsnivået øke. En kortere reise kan bli aktuell.

Vekten

I januar vil behovet for hyllest og berømmelse øke. Det kan dukke opp muligheter til å komme mer i fokus, spesielt i dagene rundt solformørkelsen 6. januar, men du må ta det første steget for å melde din interesse. Du vil ha mye oppsamlet energi å gå på, men du kan binde deg for mye til gamle vaner når noe skal iverksettes. Tenk nytt for å følge med i tiden. Det kan være verdt å diskutere det med noen du stoler på. Nøler du for lenge kan toget forlate stasjonen. I andre halvdel av januar kan en vennekrets eller nye bekjentskaper bli viktig for deg. Du kan legge ned mye energi i å være sosial og bli akseptert. Men det kan være verdt det. Stjernehimmelen indikerer at et nytt bekjentskap du gjør i januar kan få betydning for deg i fremtiden.

 

Skorpionen

Med Solen i partnerdelen av horoskopet ditt fra Vårjevndøgn 20. mars kan du føle at verden nå dreier seg rundt deg og få den nødvendige selvtilliten for å ta initiativ og sette ting i gang, kanskje i så stor grad at det går ut over dine diplomatiske evner og trang til samarbeide. Men det vil også være viktig for deg å få respons på det du gjør og din person, de tradisjonelle vektegenskapene, og i samspill med andre kan du lett overspille dette behovet etter en klapp på skulderen. Romantikken vil ha gode kår, og fullmånen 21. mars kan komme med overraskelser. Fra 28. mars når handelsplaneten, Merkur går direkte på stjernehimmelen igjen vil de mer materielle tingene kreve sitt, og økonomien komme sterkere i fokus.

 

Skytten

Mesteparten av mars er en rolig tid.  Når kommunikasjonsplaneten, Merkur går baklengs på stjernehimmelen 5.-28. mars kan du oppleve å måtte gå på andre premisser og holde en lavere profil, selv om du antakelig har mest lyst til å ta initiativ og få ting gjort. Men dette er en tid for å se innover, pleie frø du har sådd tidligere og la dem få tid til å modne. Du henter styrke og inspirasjon ved for eksempel meditasjon eller mental jobbing. Den 21. kan fullmånen sette fokus på jobb og/eller pliktene og rutinearbeidet du må gjøre på andres premisser uten at du kanskje selv føler du får betalt for det. Det løsner de siste dagene i måneden, og du vil få økt selvtillit. Bruk den konstruktivt.

 

Steinbukken

Dine egne mer egoistiske interesser kan møte idealene til de eller den du har et nært forhold til, og du kan velge å ta ansvar. Vennskap kan utvikle seg til noe mer på bakgrunn av en ide dere har felles, men det vil være viktig å bli godt kjent med vedkommende før du tar et valg, siden kommunikasjonsplaneten, Merkur beveger seg baklengs på stjernehimmelen 5.-28. mars. Du kommer lengre med sjarm og humor enn å bruke albuene for å gjennomføre noe du tror vil komme flere til gode. Føler noen seg overkjørt, blir de gode hensiktene kvalt i fødselen. Med fullmånen 21. kan du innta en posisjon der du synes og høster anerkjennelse. Kanskje i forbindelse med noe du tidligere har utrettet. Vær ydmyk over den berømmelse du får, men la den varme hjertet ditt.

 

Vannmannen

I mars får du goodwill både fra dem du kjenner og nye bekjentskaper du gjør. Muligheter kan komme opp, og du vil antakelig ha den nødvendige selvtilliten for å gripe dem. Men husk at kommunikasjonsplaneten, Merkur beveger seg bakover på stjernehimmelen 5.-28. mars og kan forsinke noe av planene. Alt er ikke som det ser ut til eller blir fremstilt som. Du vil bli oppfattet som behagelig og hyggelig, men samtidig har du nå så mye energi at du vil kunne irritere deg om du møter motgang og ting ikke går etter ditt hode. Tenk deg om, og fokuser på hva som er målet. Det er viktig å vise følelser og empati. Forsøk å se deg selv og din framferd utenfra med objektive øyne. Nye karrieremuligheter kommer i forbindelse med fullmånen 21. og i dagene rundt den. Ha øynene oppe.

 

Fiskene

Kjærlighetsplaneten, Venus oppholder seg i tegnet ditt 1.-26. mars og en du var romantisk involvert med eller hadde et godt øye til kan komme tilbake i livet ditt. Stjernehimmelen indikerer at noen som du trodde du hadde et spesielt forhold til, eller i det minste en dypere forståelse med, kanskje ikke helt er den personen du trodde de var. Hvis dette er en du er romantisk involvert med nå, eller er på vei til å etablere et forhold til, så er kanskje dette en velsignelse akkurat nå. Det gir deg sjansen til å se at dere begge kan få det bedre ved ikke involvere dere mer med hverandre. Fra midten av måneden vil det sosiale ta seg opp og du vil møte flere som deler dine verdier og livssyn.

 

 

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.