Horoskop for mars

Her er hva astrologien sier om mars måned!

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Væren

Du kan møte utfordringer i karriere eller jobb fordi det er der du nå naturlig vil søke personlig gjennomslag. Legg merke til hva som kommer opp i dagene rundt fullmånen 12. mars. Her er det viktig å balansere entusiasme og initiativ med å respektere andres treghet og manglende engasjement. Det kan kreve tålmodighet. Samtidig vil du ha behov for å gå inn i deg selv og hente fram de skjulte ressursene dine. Unn deg tid til meditasjon eller refleksjon.

Tyren

Nå kan du trenge å få aksept i en gruppe eller i vennekretsen din, men du kan gå for langt i å tilfredsstille gruppa, slik at du toner ned dine egne krav. Kanskje kan du lykkes i å arbeide deg inn i en krets du har sett opp til. På jobben eller skolen kan du oppleve splittelsen mellom å skulle ta steget og tørre å satse på noe nytt og redselen for å gi slipp på det gamle og kjente. Verdiplaneten Venus beveger seg bakover på stjernehimmelen og ber deg revurdere dine verdier på flere områder, også i nære forhold. Bruk tiden frem til 15. april til å finne ut hva som er viktig for deg.

Tvillingene

Generelt positive forventninger til omgivelsene kan åpne for nye bekjentskaper. Er du singel og ønsker noe annet, kan dette være tiden for å gjøre noe med det. På jobben eller skolen kan nye muligheter dukke opp, og du må muligens ta en rask beslutning, spesielt i dagene rundt fullmånen 12. mars. Premissene kan være uklare og det kan lønne seg å diskutere en beslutning med noen som kan se saken utenfra. Nye venner kommer inn i livet ditt eller tilbud om et verv kan oppstå i dagene rundt nymånen 28. mars.

Krepsen

Du kan være hårsår ovenfor partner eller andre som kommer i veien for deg, og det kan lønne seg å tenke seg om to ganger før du glefser til for en bagatell. Konflikter kan ligge i kortene, og utfordringen blir å se reaksjonene sine i riktig perspektiv. Måten du kommuniserer på, eller setter grenser på, kan måtte endres. Bruk tiden godt, frem til midten av neste måned, for å tydeliggjøre dine tanker og behov. Du vil ha fokus på veien videre i livet, i dagene rundt nymånen 28. mars. Du kan få nye åndelige impulser, i møte med en interessant person.

Løven

Urealistiske forventninger til en annen kan gjøre det vanskelig for vedkommende å leve opp til dem. Månedens utfordring, spesielt i dagene rund fullmånen 12. mars, vil være å møte folk uten å føle noe konkurranseforhold, og å kunne glede seg over den andres suksess. En mulighet for misunnelse ligger nemlig i kortene. Du kan komme i dypere kontakt med en som du til nå har kjent overflatisk. Nye åndelige impulser kan motivere deg til å gripe fatt i et talent eller noe som lenge har ligget latent i deg. Vær følsom for signaler du fanger opp siste uken i mars.

Jomfruen

Nå vil forhold være viktig for deg, og romantikken kan blomstre om du åpner deg for de impulsene. Du vil være åpen for andres følelser og emosjoner, men er du for kjapp til å analysere eller sette navn på disse impulsene, kan du risikere at magien forsvinner. På jobben eller skolen vil det være viktig å overholde forpliktelsene sine og ikke drømme seg bort. Siste uken i mars bør du være obs på egne interesser kontra andres før du inngår noen konkrete avtaler som involverer noen økonomiske forpliktelser.

Vekten

Behovet for å realisere seg selv og få tilbakemelding på kreativitet eller positive egenskaper vil telle mer for deg. Kanskje lever du det ut ved å slå ut håret og søke romantikk og nye venner, eller du kan leve deg ut gjennom barna dine. Mot slutten av måneden vil jobben eller skolen kreve mer oppmerksomhet, og du må muligens ta igjen noe du har utsatt eller oversett. Et viktig verv eller en posisjon du har ønsket deg i en organisasjon eller gruppe kan komme opp og bli en realitet i dagene rundt fullmånen 12. mars.

Skorpionen

Selv om du sannsynligvis vil være utadvendt og ikke gå av veien for et eventyr nå i mars, vil du også ha behov for å kontakt med røttene dine og de dypere lagene i personligheten din. Det kan du både gjøre meditativt og ved å prate dypere med dem som står deg nærmest. Fullmånemeditasjon i dagene rundt fullmånen 12. mars kan få opp ubevisste ønsker og tanker. I slutten av måneden kan noe nytt komme for dagen, eller idealistiske forventninger møte realitetene. Spesielt i dagene rund nymånen 28. mars kan du bli motivert til å endre kurs.

 

Skytten

I de to første uken av mars vil jobben eller skolen spille en sterkere rolle. Og du kan ha behov for å markere din kompetanse eller styrke på et område. Fra midten av måneden og spesielt siste uken i mars vil personlig kreativitet være ditt fokus. Behovet for å vise hva du duger til og få bekreftelse på kreativiteten din vil stige. Nå kan du få uttelling for noe du har lagt opp til tidligere, men det skader ikke å se seg selv i en større sammenheng og være klar over at alt ikke dreier seg om deg heller. Kreativiteten din kan også leves ut gjennom ungene dine, men du bør huske at også de krever integritet og har sin egen måte å realisere seg på.

Steinbukken

Du vil ha mer energi enn vanlig og kan også ha et høyere aktivitetsnivå, og utfordringen kan være å begrense seg og ikke ta ut alle reservene sine. Ro ned tempoet noe i dagene rundt fullmånen 12. mars. I andre halvdel av måneden kan det være fristende å investere noe eller å satse penger i noe som representerer risiko. Her kan det være lett å gå fem på og handle uten at du har den nødvendige oversikten eller innsikten, så stopp og tenk deg om. En mentor eller en med fagkunnskap kan komme til nytte siste uken i mars.

Vannmannen

Økonomi eller ressurser spiller en viktigere rolle. Det vil være lett å identifisere seg med tingene sine eller ville kjøpe noe for å høste anerkjennelse i vennekretsen. Investeringen kan komme til å koste mer enn den smaker. Midt i måneden kan du ta en beslutning uten å sjekke realitetene på forhånd, eller gå til et møte med urealistiske forventninger. Bakkekontakt er viktig. Økt reisevirksomhet og mye kontakt med venner og nærmiljøet er noe av det som skjer siste uken i mars i forbindelse med nymånen 28. mars.

Fiskene

Trenden med en sosial utstråling som åpner for å treffe nye mennesker, og som også kan være gunstig for romantikken fortsetter. Imidlertid kan du bli så fokusert på harmoni at du ikke setter grenser når det er på sin plass. Den første delen av måneden, og spesielt i dagene rundt fullmånen 12. mars kan du trenge å gå i deg selv og åndelig lade batteriene, men det må ikke gå ut over forpliktelsene dine, siden det nå er lett å lulle seg bort i dagdrømmer. Nymånen 28. mars kan inspirere deg til å utvikle deg i en ny retning eller skape deg en ny inntektskilde.

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.