Horoskop for november

Her er hva astrologien sier for november måned!

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Væren

Ressurser og verdier du har felles med andre kan bli et tema de to første ukene i november. Generell uenighet om hvordan pengene og ressursene skal fordeles, eller hva som er hvem sitt kan bli et sårbart emne. Det kan vise seg at der du tidligere har redegjort for din holdning, og trodd at dere har en avtale kan det vise seg å være uenighet om. Rydd opp, spesielt hvis du er i en familiesituasjon. I andre halvdel av november kan neste års ferie eller planlegging av en større tur bli aktuelt. Handler du nå kan du komme godt ut og fine gode løsninger.

Tyren

Se opp for hva som skjer i dagene rundt fullmånen 14. november hvis du er en av dem som står overfor muligheten til å etablere et nytt forhold etter brudd, eller vende tilbake til et tidligere forhold. Fullmånen er i tegnet ditt og treffer deg innerst i hjerterota på hva som er viktige verdier for deg i et parforhold. Stå på krava om du tidligere har vært ettergivende. Rydd opp i misforståelser og oppnå større enighet i intime relasjoner. Det er viktig at du gir tydelige beskjeder, for det kan oppfattes som om at den som tier samtykker. Siste helgen i november blir romantisk, og selvtilliten får et løft.

Tvillingene

Du går en spennende og romantisk tid i møte med kjærlighetsplaneten, Venus i partnerdelen av horoskopet. Utstrålingen din er sterkere enn vanlig og du kan se lyst på tilværelsen. Du møter lettere andre mennesker med en undertone av tiltrekning og kjemi. Hele måneden byr på muligheter, men spesielt kan et spennende møte oppstå i siste uken i november i forbindelse med nymånen 29. november og i dagene rundt. Et forhold du etablerer nå vil vise seg å være av en mer seriøs art enn en vanlig flørt. Følg instinktet ditt når du takker ja til invitasjoner. Er du involvert i en mindre konflikt med partner bør du være på tilbudssiden så situasjonen ikke eskalerer nå.

Krepsen

Kjærlighetsplaneten Venus kommer inn i partnersektoren av horoskopet ditt i andre halvdel av november og blir der helt frem til 12. desember. Du står nå overfor en av årets beste perioder til å finne kjærligheten hvis du er åpen for det. Du vil oppdage at du lettere kommer andre mennesker i møte, får mer oppmerksomhet og nærkontakt. Vær bevisst på hva du ønsker deg ut av et parforhold. Er du stolt og skal vise at du klarer deg selv kan du skremme bort en som søker kontakt med deg. Følg intuisjonen din om du lenge tenkt på å sette i gang med en ny aktivitet eller dra et bestemt sted. Er du sosial åpner veien seg for deg.

Løven

Jo mer kreativ og positiv innstilt du er, desto mer vil du oppnå nå. Henter du opp den indre kraften din og viser hvem du er vil du tiltrekke deg personer som er bra for deg. Gå aktivt inn for å skape kontakt med den du ønsker. Dette gjelder både privat og i jobb sammenheng. Du kan møte noen som vil finne deg fascinerende og spennende. Mest sannsynlig møter du vedkommende der du ferdes til daglig eller når du er ute på kortere turer. Er du singel kan dette bety starten på et forhold, for andre kan det bety en kontakt som kan vise seg verdifull på annen måte.

Jomfruen

De første ukene av november bringer et sterkt fokus på praktiske gjøremål. Listen over oppgaver som må gjøres ferdig kan virke uendelig, men er du effektiv de første dagene i måneden bør du kunne få oversikt og se lys i tunnelen. Venner, familie og søsken vil være viktige for deg denne måneden. Aktiviteter sammen med dem kan føre deg i møte med nye bekjentskaper, noen av dem med romantiske undertoner. Dra i gang en sosial aktivitet med dine nærmeste og se hvor veien går. Du er sterkere verbalt enn vanlig nå og flørten går lettere. Legger du deg litt i selen kan du trollbinde med ord.

Vekten

Du kan møte mange nye spennende mennesker i november men rastløsheten din øker og det kan bli så som så med tålmodigheten. Hvis du har gått og ergret deg over noe i en lengre tid kan det være på tide å stikke hull på byllen i begynnelsen av måneden hvis ikke kan det flyte over for deg i dagene rundt fullmånen 14. november. Håndterer du sitasjonen riktig kan dere begge oppleve større intimitet. Hvis ikke kan et brudd være det eneste riktige. Stol på magefølelsen din. Nymånen 29. november indikerer økt aktivitet i nærområdet og det er også der du mest sannsynlig møter noen du vil bli nærmere kjent med.

Skorpionen

Solen i tegnet ditt åpner opp for utadvendte og positive uker, så du har mye å tjene på å la ting utvikle seg i sitt eget tempo og ikke være så opptatt av å følge en fastlåst plan. Du er sterkere verbalt enn normalt siden kommunikasjonsplaneten, Merkur oppholder seg i tegnet ditt frem til midten av måneden. Du vil klarere kunne se hva du bør gjøre i en bestemt hjertesak nå som sansene dine er skjerpet. Lytt til egne instinkter i nære forhold men også når det kommer til økonomien. Nymånen 29. november indikerer en ny inntektskilde eller en økning i den eksisterende

Skytten

I den siste tiden kan du hatt problemer med å se hvordan du kan takle situasjoner som er langt fra ideelle. Om du ikke får alle svarene denne måneden så vil årets eneste nymåne i tegnet ditt gi deg svar på en del av problemstillingene. Du er godt hjulpet av at penge- og kjærlighetsplaneten, Venus er i tegnet ditt frem til midten av måneden. Benytt deg av de muligheter som denne planeten tilbyr deg. Selv om du liker å gjøre ting på egenhånd og er ganske så selvstendig, vil du nå ha mest å tjene på å komme andre i møte. Kanskje må du svelge en kamel eller to for å oppnå det du vil.

Steinbukken

Du går en romantisk tid i møte med kjærlighetsplaneten i tegnet ditt 12. november til 7. desember. Dette er en av årets beste perioder til å møte noen som du ønsker å etablere et intimt forhold til. Vis deg fra din beste side i alle dine gjøremål for du vet aldri helt når du får øye på vedkommende. Omtrent samtidig forlater Mars tegnet ditt og i en ideell verden har du og andre skværet opp alle uenigheter og beveger dere videre i harmoni, men slik er det ikke alltid tilfelle. Men hvis visse personers innstilling ikke er så positiv som den burde må du kanskje fire mer på kravene. Du kommer mye lenger denne måneden hvis du skrur på sjarmen og er samarbeidsvillig.

Vannmannen

Mars vil oppholde seg i tegnet ditt 9. november til 19. desember, så denne førjulstiden vil bli fylt med ekstra stor aktivitet og sjanse for framgang for deg. På hvilket område det skjer avhenger av hvor du har den planeten i horoskopet ditt. For noen vil det innebære å hevde seg i nære forhold, på jobb eller du tør endelig å ta initiativ til noe som er viktig for deg. Når Mars er i tegnet ditt kan du alltid oppnå mer enn vanlig, men det gjelder å stå på og hele tiden fremme dine interesser. Er du i ferd med å etablere et parforhold nå kan du oppleve å få etablert de rammer du trenger.

Fiskene

Aspektene på stjernehimmelen indikerer at du bør konsentrere deg om økonomiske spørsmål i november. Der du tidligere har gått som katten rundt grøten i forhold til sensitive temaer i nære forhold eller på jobb er det på tide og gripe fatt i problemstillingene. Rydd opp før situasjonen eskalerer. I møte med andre vil du opptre med tyngde og karisma og du står overfor et vendepunkt. Noen du har en kjemi med vil ønske å utdype bekjentskapet. Vær åpen for nye impulser. Spennende utviklinger kan oppstå i forbindelse med nymånen 29. november.

 

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.