Horoskop for oktober 2018

Her er hva astrologien sier om oktober måned!

 

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Bli abonnent på Visjon – 4. utg i året –og få bladet rett hjem i posten! Nå får du også med Don Miguel Ruiz bok “De fire leveregler”, fritt tilsendt! Klikk her!

Væren

Kommunikasjon og praktiske detaljer er ikke din sterkeste side denne måneden. Kreativitet og fantasi derimot, kan du komme langt med. Har du noe du skal ha gjort unna på jobben bør du gi det en kreativ vinkling. Dette gjelder også ved presentasjoner. I kjærlighetsforhold vil kreativitet istedenfor prat styrke samholdet. Er du singel kan du høre fra en tidligere flamme. Enten du gjenåpner en dør fra fortiden eller åpner en ny, bør du bruke intuisjonen din. Hva som enn skjer i livet ditt akkurat nå, kan det neppe holdes hemmelig på sikt så tenk deg om to ganger.

 

Tyren

Nå kan du idealisere dine venner, arbeidsoppgaver eller kollegaer. Aktivitetsnivået er høyt denne måneden. I en valgsituasjon bør du se etter de skjulte signalene før du bestemmer deg. For å oppnå det du ønsker må du smøre deg med tålmodighet. Det kan virke som om alt går galt før trenden snur til det bedre. En flørt kan utvikle seg til noe mer dersom du klarer å legge din egen usikkerhet bak deg. Etablerte bør la eventuell oppsamlet frustrasjon kanaliseres ut i form av trening i stedet for hos partner eller familie nå som Venus er retrograd. Legger du bånd på frustrasjonene står du fint i motvind.

 

Tvillingene

Denne måneden bør du være fleksibel i kjærligheten siden kjærlighetsplaneten Venus går retrograd allerede fra 5. oktober. Dette gjelder enten du er etablert eller singel. Utvis tålmodighet om ting utvikler seg i en litt annen retning enn tenkt. Nå er det tid for å dele. Er du singel kan kreativitet eller sportslige interesser vise en ny side av deg, både til gamle og nye bekjentskaper. På jobben kan du bli stilt overfor viktige valg som vil få betydning for deg i fremtiden, spesielt i forbindelse med fullmånen 24. oktober. Konsulter en du stoler på hvis du er i tvil. Vær fleksibel.

 

Krepsen

I hjemmet kan du oppleve at ikke alle er enig med deg for tiden. Kjærlighet- og verdiplaneten Venus går baklengs på stjernehimmelen fra 5. oktober og i de neste seks ukene. En debatt om verdier og normer kan bli hengende i luften en stund. Unngå å la situasjonen låse seg. Let etter kompromisser. Det løser seg opp om noen uker. Er du singel kan hjemstedet ditt eller dine røtter spille en viktig rolle i sammenheng med en du ønsker å bli nærmere kjent med. For å oppnå det hjertet ditt begjærer følelsesmessig, kan det være lurt å vente på andres utspill før du legger alle kortene på bordet. Ser du nyansene blir du en vinner.

 

Løven

Kjærlighetsplaneten, Venus vandrer baklengs på stjernehimmelen fra 5. oktober. Allerede i begynnelsen av måneden kan du merke effekten av det. Unngå å ta forhastede avgjørelser i kjærlighet akkurat nå. Det er tid for ettertanke. Kjenn etter om motvilje til å bøye deg for andres innspill kommer av egenrådighet eller at dine ideer er bedre enn andres. Du kan oppleve at en tidligere kjæreste kommer inn i livet ditt igjen. Om det blir alvor i denne runden vet du ikke før Venus går direkte igjen 16. november. Dette gjelder både for deg som er singel eller etablert. Gamle flammer kan bli som nye med det rette initiativ.

 

Jomfruen

Ved begynnelsen av måneden kan et sterkt behov for å hevde deg selv og dine verdier være nødvendig for å oppnå gjennomslagskraft i en større sak. Er du godt forberedt er sjansen for å lykkes stor. Vær klar for å stå i en konflikt dersom det er nødvendig. En oppmerksomhet, enten fysisk eller i form av tid, får romantikken til å blomstre. Er du singel kan du bli utfordret til å vise ditt sanne jeg. Vær nøktern i økonomi denne måneden. Kjærlighet- og verdiplaneten Venus går baklengs på stjernehimmelen fra 5. september. Vær skeptisk til løfter om lettjente penger. Stiller du forberedt går det bra, spesielt i dagene rundt fullmånen 24. oktober.

 

Vekten

Du får en god start på måneden og vil føle økt komfort og velvære. Bruk tiden til å gjøre noe bra for deg selv. Sett av tid til egenpleie eller en rask spasertur. Kjærlighet- og verdiplaneten Venus går baklengs på stjernehimmelen allerede fra 5. oktober Tidligere drømmer om selvutvikling kan dukke opp nå. En glemt interesse kan være verdt å gjenoppta. Eller start med noe du lenge har hatt lyst til eller tenkt på. Nå er det viktig at du holder forbruket under kontroll. Er det snakk om store summer konsulter en fagperson. Øker du egeninteressen så kommer styrken din frem.

 

Skorpionen

Nå får du et økende behov for å hevde deg selv. Vær sikker på hva du ønsker å oppnå før du tar ut alt. Fra 5. oktober går verdi- og kjærlighetsplaneten, Venus bakover på stjernehimmelen og endringer ligger i luften. Gir du det en kreativ vinkling får du andre med deg. Er du etablert vektlegg de positive sidene. Hvis du har opplevd mye om og men innenfor forhold den siste tiden, benytt de neste seks ukene til å snakke sammen. Er du singel kan en du møter og som snakker samme språk som deg, få hjertet ditt til å banke.

 

Skytten

Dette blir en sosial tid for deg. Travle dager kan slite på kreftene hvis du skal være med på alt du blir forespurt om, og allerede har takket ja til, spesielt i dagene rundt fullmånen 24. oktober. Husk å prioritere. Etablerte opplever en harmonisk periode hvor konflikter løser seg opp eller får ligge i ro en stund. Er du singel kan et møte føre til at du må vurdere livssituasjonen din. Sannsynligvis blir det alvor fra første stund. Du har handlekraft og vilje nå, og er det synspunkter du ønsker å uttrykke, marker dem. Bruk tiden på å skape ditt eget fundament.

 

Steinbukken

Nå utstråler du varme og vennlighet til personene omkring deg og er mer sjenerøs enn vanlig. Hvordan du behandler andre mennesker nå, både privat og profesjonelt kan vise seg å være avgjørende for videre utvikling i år. Det gjelder også i kjærligheten. Du er på tilbudssiden, noe andre verdsetter. Du tiltrekker deg positive personer som du kan ha det gøy sammen med. Er du singel får du virkelig vist deg fra din beste side. Kjærlighetsplaneten, Venus beveger seg bakover på stjernehimmelen fra 5. oktober og gamle flammer kan bli som mye.

 

Vannmannen

I begynnelsen av måneden gir du klart uttrykk for hvilke forventninger og krav du har rundt en beslutning. Du har ikke noe imot at det bygger seg opp til konflikter. Venus, kjærlighets- og verdiplaneten går baklengs på stjernehimmelen fra 5. oktober og det er dine planer, ideer eller ønsker som er viktig. Skyt ikke spurv med kanon underveis for å nå dine mål. Situasjonen endrer seg først om seks uker. Etablerte opplever at gammelt grums kommer opp, men håndteres det vil forholdet påvirkes i positiv retning. Er du singel kan du møte en med masse sjarm. Se opp for sjalusi.

 

Fiskene

Verdi- og kjærlighetsplaneten Venus beveger seg bakover på stjernehimmelen fra 5. oktober og ting skjer i det skjulte. Det kan dreie seg om nye planer rundt en lansering, eller noe kreativt som kan endre kursen på noe som allerede er planlagt. Du får ikke full oversikt over saken før det har gått noen uker. Månedens mest romantiske dag er 20. oktober. Er du singel kan ditt engasjement i en gruppe med et humanitært formål føre til at gnister oppstår. Sannsynligvis har dere samme mål. Måneden kan bringe nyheter i forbindelse med eiendomstransaksjoner, skatt, arv eller forsikring. Unngå å signere noe før du er sikker.

 

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.