Horoskop for september


Her er hva astrologien sier om september måned. Riktig god høst!

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Væren

Du har allerede vært i medvind en stund og vil få oppleve mye mer av det senere i høst. Den første uken i september bør du derimot redusere tempoet noe og tenke før du handler. Skjebnen er ikke bare forutbestemt, men styres også av de valg du tar. Det er bedre for deg på sikt om du holder aktivitetene dine litt i kulissene til etter 15. september. Opplever du at du stanger hodet i veggen i kjærligheten, kan du ta det med ro. Tilpass deg omgivelsene. Din tid kommer.

Tyren

Du kan føle at du ikke får den oppmerksomheten du fortjener, eller at en annen stikker av med æren for noe du har jobbet med. Dette skyldes at kommunikasjonsplaneten Merkur beveger seg baklengs på stjernehimmelen den første uken i september. Sannheten vil komme for en dag i midten av måneden. Det ligger an til en harmonisk måned i kjærligheten, om du er etablert. Er du singel, kan du oppleve at et forhold ikke kommer skikkelig i gang eller foregår i det skjulte. Vær tålmodig.

Tvillingene

Noe foregår i kulissene i eller i det skjulte på jobben. Du får ikke helt tak i hva det er. Sannheten kommer for en dag når kommunikasjonsplaneten beveger seg fremover igjen i andre uken av september. Forhold deg rolig inntil da. Det er ekstra viktig i begynnelsen av september i forbindelse med fullmånen 6. september. Du vil være sosial og bevisst på hvordan du framstår. Et valg i kjærligheten bør komme fra hjertet, og ikke på bakgrunn av sosial stauts. Følg hjertet.

 

Krepsen

Nå har du karisma som gir deg goodwill. Dette kan du dra fordel av både privat og på jobb. Du kan møte krav til å innordne deg til andre eller til et system. Ikke gjør endringer før de er gjennomtenkte. Fullmånen 6. september indikerer at noe du har lagt ned innsats i vil bli akseptert, men du får ikke vite noe før i andre halvdel av september. En avtale du gjør vil føre deg i kontakt med nye mennesker. Det kan være romantikk involvert. Vær positiv.

Løven

Du kan bli for opptatt med å oppnå noe enn å tenke langsiktig i begynnelsen av måneden. Tenk igjennom hva du holder på med og hvor du står. Du kan møte noen som enten tenker eller lever annerledes enn deg i dagene rundt fullmånen 6. september. Det kan inspirere til selvutvikling. Erotikk er viktig, men fortrolighet i en intim relasjon bygger på at man deler sine innerste tanker. Sett av kvalitetstid sammen med partner. En flørt kan oppstå og utvikle seg til noe mer.

Jomfruen

Nå kan du klare å sette en stopper for en situasjon som har ergret deg. Selvtilliten vil være sterkere enn normalt siden Solen er i stjernetegnet ditt. Men kommunikasjonsplaneten Merkur beveger seg bakover i stjernetegnet ditt og bremser ned farten på det nye den første uken i september. Resultatene kommer om noen uker. Du kan oppnå fordeler fra andre, men ikke krev. Et hint holder. Romantikk kan oppstå med fullmåne i partnerdelen av horoskopet ditt.

Vekten

Du møter andre mennesker på en hyggelig og avslappet måte. Andre trives i ditt selskap. En flørt eller et eventyr ligger i kortene. Hvis du er i den situasjonen at du kan leve ut følelsene, hygg deg i vei. Er du etablert, bør du leve etter mottoet: si ikke alt du vet og tro ikke alt du hører. Uroligheter på jobben eller i hverdagslivet kan tappe deg for krefter. Ligg lavt. En ny rutine eller en god vane innfører du best fra nymånen 20. september.

Skorpionen

Nå kan du møte folk fra et miljø som er fremmed for deg. Førsteinntrykket vil mest sannsynlig ikke stemme, siden Merkur går bakover på stjernehimmelen. Se det an før du gjør deg opp en mening, spesielt hvis det er romantikk involvert. En gammel hobby tar du fint opp igjen i begynnelsen av september. Noe er kommet inn i livet ditt for å bli der permanent, indikerer stjernehimmelen.

Skytten

Nå har du mye energi og virkekraft. Sørg for å få denne energien inn i konstruktive kanaler. Det er ikke alltid like lett å finne balansen mellom jobb og det som foregår på hjemmebane. En gjennomførbar løsning kommer du lettest fram til under fullmånen 6. september. Legg vekt på å prioritere en ting av gangen. En som tiltrekker deg kan komme med et forslag i begynnelsen av september. Vent med å ta en beslutning til andre uken av september, siden Merkur er retrograd og alle fakta er ikke fremme i lyset riktig ennå.

 

Steinbukken

Du kommer best ut av det denne måneden ved å bruke kreativiteten din og være vennlig. Med fullmånen 6. september er det mulig at du må forsvare meningene dine overfor en person som står deg nær. Ikke vær for saklig, men vis empati. En beslutning eller en idé som vokser fram midt i måneden, kan bli til noe gunstig i fremtiden. La det vokse fram i noen uker før det blir konkret. Noe du har utsatt eller burde ha gjort kan du trygt bruke tid på i de første dagene i september.

 

Vannmannen

Unngå å låne bort penger til venner i september. Du kan risikere at du ikke ser dem igjen. Vær heller behjelpelig med råd og forslag til egenhjelp. Det kan bli mye mas, og du kan oppleve at det står i veien for det du heller ville gjort. Hvis dette er noen du ønsker å holde kontakten med, kan det være verdt å bruke tiden på vedkommende. Romantikken tar seg opp i andre halvdel av måneden. Dagene rundt nymånen20. forsterker trenden. Et møte med en gammel flamme setter følelser i sving.

Fiskene

Innen september er over, bør du ha dannet deg et bilde i hodet ditt over hvilke aktiviteter du ønsker å avvikle og hvilke du skal beholde. Men ikke gjør konkrete handlinger før etter 9. september. Det er ting som tyder på at du ikke har alle fakta på bordet eller kan ombestemme deg i en bestemt sak. En som står deg nær, kan gjøre deg opprørt i begynnelsen av måneden. Fullmånen 6. september kan føre til at noe går mot slutten, men du vet ikke helt hva ennå.

 

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.