Horoskop for september 2018

Her er hva astrologien sier om september måned!

 

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Bli abonnent på Visjon – 4. utg i året –og få bladet rett hjem i posten! Nå får du også med Don Miguel Ruiz bok “De fire leveregler”, fritt tilsendt! Klikk her!

Væren

Meningene dine i en organisasjon eller gruppe kan bli stilt spørsmålstegn ved fra 9. september og videre utover, når verdi- og normplaneten skifter tegn. Enten du er enig eller ikke kan det komme signaler om at dine interesser er mer på det personlige plan enn det kollektive. Forebred deg på situasjonen og ha en plan klar. Fremhev kollektivets interesser og du blir den som leder an. Romantikk oppstår i forbindelse med disse aktivitetene. Et møte kan sette følelser i sving. Sett agendaen.

Tyren

Det blir lettere for deg å se hva du bør prioritere fra 9. september og de neste fire ukene, nå som herskeren over tegnet ditt beveger seg videre. Men det er en ting å vite hva som bør bli neste skritt, noe helt annet å gjøre det. Diskuter med en du har tillit til, og som du vet vil deg vel. Etablerte får en flott tid i kjærligheten uten de store variasjonene. Er du engasjert i fritidsaktiviteter kan det bli stedet der romantikk oppstår. Et møte inspirerer deg og kan motivere deg til å utvikle deg i en ny retning. Bruk kreativiteten.

 

Tvillingene

Du kan endre livssyn eller sette spørsmål tegn ved en visjon du har. Venus skifter tegn 9. september og får deg til å tenke sidelengs i de neste ukene. Har du ønske om å engasjere deg i noe nytt vil hele måneden være en god tid for det. Tviler du på om du er på rett vei kan et kurs i selvutvikling bidra til bedre forståelse. Eventuelt et møte med andre kulturer, enten fysisk eller via internett, løser opp og åpner for noe nytt. Det er også i den forbindelse at romantikk oppstår. Et møte kan oppleves som skjebnebestemt. Tenk nytt.

Krepsen

Merkur har gått direkte noen uker igjen. Saker kommer fram i lyset og du kan skimte konturene av noe som lenge har vært skjult for deg. Kanskje skjer det ved en forsnakkelse. Ta hensyn til behovene dine. Unn deg en fristund 5. – 6. september, da månen er i tegnet ditt. Forventer du at partneren din skal forstå hva du føler må du hinte litt. Venus og Mars står gunstig i horoskopet ditt og antyder mer romantikk. Ta initiativ til noe dersom du føler for det. Vær optimistisk. Lykke- og ekspansjonsplaneten Jupiter står gunstig i forhold til stjernetegnet ditt hele måneden og gir deg godt flyt.

Løven

Økt oppmerksomhet på nære forhold, både private og profesjonelle, kan oppta tankene dine de neste ukene, da Venus skifter tegn 9. september. I intime relasjoner kan diskusjoner rundt hvordan dere skal forholde dere til hverandre i den offentlige arenaen komme opp. Det kan være at en av dere ønsker mer tosomhet og fortrolighet om detaljer i deres liv enn den andre. Finn en middelvei. Er du singel kan et møte i andre halvdel av september være starten på noe nytt. Ta vare på fortroligheten hvis du vil etablere nye eller styrke eksisterende bånd.

Jomfruen

Ditt daglige liv vil gå lettere og du får mer bevegelsesfrihet enn tidligere. Tiden er inne for å oppsummere dine helsevaner. Har du slurvet med trening og kosthold den siste tiden er det på tide å komme på rett spor igjen. Noen som står deg nær kan strekke ut en hjelpende hånd og bidra til de nye rutinene. Andre halvdel av måneden kan by på et nytt bekjentskap med en romantisk undertone. Om det blir en mer intim relasjon er det litt tidlig å ta stilling til.

Ha fokus på hverdagslykke og skap gode rutiner.

Vekten

Økt kreativitet og en ny interesse kan oppta mye av tiden din i begynnelsen av måneden. Vær spontan og leken i møte med fremmede. Det kan lede deg i en ny retning. En annerledes treningsform er det tid for å prøve i løpet av de neste fire ukene. Du kan bli overrasket selv over egen opplevelse. På jobben kan taushet være gull. Unngå å ta parti i en pågående konflikt. En gylden anledning by seg når Jupiter og Pluto møtes 12. september. Bruk kreativiteten.

 

Skorpionen

Hjemme eller blant venner kan du ha forventninger om at andre stiller opp for deg, men nå er det din tur til å tilby deg. Gjør noe hyggelig for den eller dem du har et nærest forhold til. Stjernehimmelen indikerer at tiden er inne for å etablere faste strukturer i det som angår deg nærmest. Enten det gjelder ekteskap, kontrakter eller rutiner er det tid for å finne en felles plattform. Er du singel kan spennende utviklinger oppstå, spesielt i dagene rundt 12. september. By på deg selv og nye dører åpner seg.

 

Skytten

De du har et nærest forhold til vet antagelig ikke hva du tenker og mener om en bestemt sak. Uttrykk dine tanker og følelser på en saklig og rolig måte for å oppnå det du ønsker. Da kan du oppnå forbedringer som vil gagne deg på sikt. Vær saklig. Nordnoden er i tegnet ditt de neste atten måneder. Det er tid for å utvikle dine egenskaper og talenter. Det kan føre til at du endrer kurs. Et møte kan styrke selvtilliten din og få deg til å føle deg mer attraktiv. Kommuniser med entusiasme i møte med nye bekjentskaper.

 

Steinbukken

Økte inntekter kommer fra utviklinger på jobb eller en ny inntektskilde. Har du stått på og vist din interesse kan belønningen komme nå. En gunstig avtale kan endelig ta form. Det kan være snakk om andre arbeidsgaver som på sikt fører til større inntekter. Tviler du på at du har valgt riktig retning kan tiden være inne for et skifte. En endring i livsmålet ditt ligger i kortene. Verdiplaneten skifter tegn 9. september og det gjør dine verdier og interesser og. Vær bevisst. Utvikle skjelneevnen din.

 

Vannmannen

Forbindelsen mellom Jupiter og Pluto 12. september og dagene der omkring kan føre til at du må gi slipp på noe for å få plass til det nye. Det kan oppleves som et tap her og nå, men ser du det i et større perspektiv kan du få et glimt av hva som er i ferd med å åpne seg opp. Handlekraft- og tiltrekningsplaneten, Mars kommer inn i tegnet ditt 18. september og du vil de neste fire ukene oppleve økt goodwill og evne til å benytte deg av sjanser som oppstår. Romantikken tar seg opp og er du singel kan det være nå du møter en du ønsker å bli bedre kjent med. Gi slipp på det som ikke fungerer.

 

Fiskene

Det er mye som foregår på det ubevisste plan. Noe du jobber med å finne en løsning på kan komme lettere til deg hvis du tar deg tid til å meditere litt. Møte mellom Jupiter og Pluto 12. september og dagene der omkring kan sette i gang heldige utviklinger for deg på det personlige plan. Blir du invitert bort på noe hyggelig, slå til selv om det kanskje ikke passer så bra i utgangspunktet. Nye mennesker kan dukke opp i sammenhenger du minst venter. Et eventyr ligger i luften.

 

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.