Horoskop for september

Her er hva astrologien sier for september måned!

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Væren

Tiden er inne for nye tanker både i helse og kjærlighet. Sol- og måneformørkelsen henholdsvis 1. og 16. september gir deg nye ideer. Gamle handlingsmønstre og tanker kan komme opp og må ryddes vekk. Unngå å gå tilbake til et reaksjonsmønster i kjærligheten som tidligere også ikke har ført frem eller gitt noen positive resultater. Reflekter over hvordan du skal la veien gå videre, men vent med å handle til etter 25. september, for da går Merkur direkte på stjernehimmelen igjen. Forelsker du deg nå, er det ikke sikkert du ser det rette bildet av vedkommende før i slutten av måneden. Unngå å love noe du ikke kan holde eller vikle deg inn i et forhold det kan være vanskelig å komme seg ut av.

Tyren

Økt kreativitet og behovet for å komme mer ut med deg selv vil være trykket du opplever i forbindelse med sol- og måneformørkelsen, henholdsvis 1. og 16. september. Dette kan gi seg utslag i flørt og romantikk eller en ny hobby. Tiden er best for å børste støvet av en gammel hobby fram til 25. september, siden Merkur er retrograd. Ønsker du å starte noe opp med noe nytt er siste uken i september beste tidspunkt. I september kan en eks eller en du tidligere hadde et godt øye til komme tilbake i livet ditt for en kortere eller lengre stund. Om det er en avslutning på noe uoppgjort eller starten på noe nytt, vet du først i slutten av måneden. Nye romantiske impulser kommer først i månedsskiftet.

Tvillingene

Solformørkelsen 1. september kan berøre fundamentet og hjemmet, familien din eller røttene dine. Livet vil få en ny retning i løpet av høsten, enten det er du som er iverksetteren eller at andre i familien endrer kurs. Det ligger løfte om noe positivt som venter deg, og du vil føle en indre lykke, men det er noe som er uklart fram til siste uken i september. Det er best å bruke tiden på å kvitte seg med gammelt grums fram til 25. september. Vent med å dele dine nyheter og planer med andre til etter 25. september. Det kan bli en korrigering siste uken i september.

Krepsen

En endring i nærmiljøet, blant søsken, naboer, søskenbarn eller nære venner vil påvirke livet ditt i større eller mindre grad, i september. Enten det er via dem du blir introdusert til, en du ønsker å bli bedre kjent med, eller tar opp kontakten med en du tidligere hadde et godt øye til, skal du ikke rushe ut i noe. Men bevege deg med sindig ro framover. Unngå forviklinger og misforståelser ved å vektlegge konkret kommunikasjon fram til 25. september. I nære forhold er tiden gunstig for å sette ord på noe som du føler behov for å snakke om. Det kan styrke intimiteten mellom dere.

Løven

Aspektene på stjernehimmelen indikerer at du bør konsentrere deg om økonomien i de neste fire ukene. Noe uforutsigbart eller uventet kan komme opp i forbindelse med sol- og måneformørkelsen, henholdsvis 1. og 16. september. Hvis du har gått som katten rundt grøten i forhold til sensitive temaer i nære relasjoner eller nære samarbeidsforhold, er tiden inne til å rydde opp. Ta tak i det som skurrer. Dine antenner vil være fininnstilt på alt det andre sier og det de nødvendigvis ikke forteller. Unngå å handle på impuls. Samle informasjon fram til 25. og handle konkret etter denne datoen er stjernehimmelens budskap i september. Gå for løsninger som er evigvarende, forholdet til deg selv.

 

Jomfruen

Livet kan ta en ny retning for deg i høst indikerer sol- og måneformørkelsen 1. og 16. september. Spørsmål som gjelder deg og en viktig person i livet ditt, må diskuteres og klargjøres i ukene som kommer. Men husk at herskeren over tegnet ditt, Merkur, beveger seg bakover på stjernehimmelen og skaper illusjoner, forvirring og misforståelser. Du vil mest sannsynlig ikke se alt klart og vite hva du må gjøre før siste uken i september. Samtidig er du selv inne i en tid da du skal legge alt gammelt bak deg og gå ut i verden på en ny måte. Vær tålmodig med deg selv. Stell pent med deg selv og unngå å la endringene gå på helsen løs.

 

Vekten

En liten lykkestjerne henger over deg, med ekspansjons- og lykkeplaneten Jupiter i tegnet ditt, så det meste går din vei i de neste månedene. Men nå i september må du smøre deg med tålmodighet. Gammelt grums eller uforløste hendelser, enten det er noe som er uoppgjort med andre eller noe i din indre bevissthet, vil komme opp igjen og må bearbeides i forbindelse med sol- og måneformørkelsen 1. og 16 september. Du finner gode løsninger siste uke i september. Både kjærlighetsplaneten Venus, og Jupiter, er i tegnet ditt, så du har mye å vinne på å la hjertedøren stå på vidt gap.

Skorpionen

Stjernehimmelen indikerer at du står overfor noen sosiale og flotte aktiviteter i de nærmeste ukene, men sol- og måneformørkelsen 1. og 16. september kan sende noen forstyrrende elementer inn i livet ditt. Du kan høre noe av en kollega, venn eller partner som du kan bli fristet til å bruke til egen fordel eller vinning, men tenk deg godt om. Velg hvem du vil være som person, også i nære forhold. I de første tre ukene av september er det viktig å gi slipp og eventuelt tilgi for å kunne åpne opp for det nye i månedsskiftet. Det kan være fastlåste situasjoner i eksisterende forhold som du må tilgi, legge bak deg og fornye kjærligheten til vedkommende. Eller det kan være sår du må lege.

Skytten

Nå kan det være en fordel for deg om du lar ting utvikle seg i et eget tempo og ikke prøve å følge en fast timeplan. Universet er på din side, selv om sol- og måneformørkelsen 1. og 16. september kan skape noen turbulente dager, og eventuelt skape noen skjær i sjøen for dine planer. Ting lysner siste uken i september. Endringer på jobben kan oppstå, men det er uklare signaler fram til slutten av måneden. For noen av dere kan det være aktuelt å skifte status, i form av forlovelse, giftermål ­­- eller du starter et forhold. Vær åpen og se muligheter.

 

Steinbukken

Du kan i lengre tid følt på behovet for forandringer. Solformørkelsen 1.-16. september kan belyse situasjonen og inspirere deg til å endre kursen i livet ditt. Men vent med å handle konkret til kommunikasjonsplaneten Merkur går direkte på stjernehimmelen etter 25. september. Vent også med å dele ideene med andre til du får klarhet i dem selv. En du tidligere var i kontakt med eller var romantisk involvert med, kan komme tilbake i livet ditt i de tre første ukene i september. Det kan ha sammenheng med utlandet, eller vedkommende har utenlandske aner. Starten på et nytt forhold kan oppstå siste uken i september. Utnytt mulighetene.

Vannmannen

Fra og med begynnelsen av måneden vil du føle deg mer motivert og inspirert til å gripe fatt i de manglende elementene i livet ditt. Bruk tiden til å legge planer de første ukene, men vent med å sette i gang til siste uken i september. Energinivået ditt er stigende og du føler deg mer positiv. Du har en god flyt på de fleste områder, og romantikken tar seg opp i andre halvdel av måneden. Et møte kan gjøre deg skjelven og få deg til å gjenoppleve lenge fortrengte følelser. Vær åpen for det uventede. Unngår du å sette noen i bås før du har rukket å bli kjent med vedkommende, kan det skjule seg dypere lag i personen. Første inntrykket er ikke avgjørende fram til 25. september.

 

Fiskene

I den siste tiden har du enten hatt mye å gjøre eller levd under større press enn vanlig. Denne måneden får du sjansen til å senke tempoet fram til 25. september og ivareta din egen helse. Sol- og måneformørkelsen, henholdsvis 1. og 16. september, kan sende signaler om at det er emner eller spørsmål som gjelder deg og en viktig person i livet ditt som må diskuteres og klargjøres i ukene som kommer. Unngå å ta for raske beslutninger, siden kommunikasjons- og tankeplaneten Merkur går bakover på stjernehimmelen frem til 25. september. Du vil få klarhet og finne gode løsninger etter 25. september.

 

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.