Kurs med Richard Moss i Oslo: FULLFØRT

 Richard Moss

Å velge kjærligheten – 9.-10. februar 2019

 

FULLFØRT

Velkommen til en todagers-workhsop med Richard Moss i Oslo:

Å velge kjærligheten:
“Loving love, the path of the third consciousness”.

9.-10. februar
Norsk Taiji-senter,
Kirkegata 1-3, Oslo
(For påmelding, fyll ut skjema nederst)

Kurset er opplevelsesorientert og inneholder ulike aspekter av Richards arbeid: Meditasjon, energiarbeid, kroppsbevissthet og dialog. Det er aldri to kurs med Richard Moss som forløper på samme måte.

Her er hva Richard har å si om samlingen:

– I mange relasjoner mellom mennesker er vår kjærlighet ubevisst betinget – “jeg vil elske deg hvis du elsker meg ” – og man føler seg dypt såret, når noen ikke gjengjelder din kjærlighet slik du ønsker, eller når du ikke kan elske den andre på den måten de ønsker.

Denne transaksjonsbaserte måten å elske på skader våre relasjoner fordi forholdet måles i utvekslingen mellom oss, og ikke i bevisstheten der vi lever relasjonen.

Men det finnes en annen måte. Du kan velge å elske kjærlighet. Det handler ikke om hvorvidt jeg kan eller vil elske deg, men om at jeg velger å elske kjærlighet sammen med deg. Kjærlighet blir en tredje bevissthet som forbinder deg med deg selv – og med din tilstedeværelse med den andre. Du trenger ikke å vite hva kjærlighet er konseptuelt – ingen av oss gjør det – men når du ikke bare er i hodet, vet din hjertebevissthet dette helt inn i kroppens celler.

Å velge og lære å elske kjærlighet sammen med hverandre er den grunnleggende meningen med våre liv. Det er den healingen vi alle trenger.

Dette er veien jeg gradvis har utforsket, og den gled og fred som har kommet med dét vil jeg dele med deg. Det kan forandre livet ditt for alltid.

*

Velkommen til en inspirerende helg! Ta gjerne med spørsmål om temaer som er viktige i livet ditt akkurat nå.

Richard Moss er amerikansk. I 1977, som 30 år gammel praktiserende lege, opplevde han en dyptgripende bevissthetsutvidelse. I sammenheng med at han selv gjennomlevde en radikal transformasjon, utviklet han noen av de verktøyene han fremdeles bruker idag (beskrevet i boka The Black Butterfly) Han forlot sin praksis, og begynte å undervise i og vie sitt liv til utforskning av bevissthet. Han har skrevet flere bøker, hvorav de siste er: The Mandala of Being og Inside-Out Healing – Transforming Your Life Through the Power of Presence. Se Richard Moss’ nettside her

** Påmeldingsinfo nederst **


Intevju –
Richard Moss: Levende nærvær

Les hele intervjuet fra Visjon her

Her forteller Richard Moss mer om kurset i Oslo:

Info:

Tid: Lørdag 09. feb. Kl 10.00 – 17.30 og søndag 10.feb. kl 10-16.00.

Sted: Norsk Taiji-senter, Kirkegata 1-3 i Kvadraturen i Oslo sentrum.

Det vil begge dager være lunsjpause på ca én time og kortere pauser formiddag og ettermiddag. Man kan selv ta med matpakke eller velge å gå på et spisested i nærheten.

Info: Eirik, tlf 93460308 / eirik@nullmagasinetvisjon.no

Pris: 2300,-

Påmelding:

Richard Moss-kurs
9.-10. februar
Norsk Taiji-senter i Oslo
Pris: 2300,-
NB! Påmelding er bindende.
Faktura sendes.

Navn: (obligatorisk)

Adresse: (obligatorisk)

Poststed: (obligatorisk)

Postnummer: (obligatorisk)

Telefonnummer: (obligatorisk)

E-post: (obligatorisk)

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.