Program for Alternativmessen Wellbeing Festival

Hjertelig velkommen til en helt fornyet messe! Her er noe av det du kan oppleve på Alternativmessen Wellbeing Festival på Lillestrøm 4.-6. november.

Åpningstider:
Fredag: 11.00 – 20.00

Lørdag: 10.00 – 19.00
Søndag: 11.00 – 19.00

Inngangspriser
Dagsbillett: 200,-

Helgepass: 450,-
Ungdom 13-17 år: 120,-
Barn til og med 12 år: Gratis
Studenter og trygdede: 120,- (kun fredag)

Hjertelig velkommen!

progr-forside2016Messeprogram:

• Se fullt program for fredag her
• Se fullt program for lørdag her
• Se fullt program for søndag her

• Fullt program (PDF)

• Oversikt over utstillere

Påmelding for utstillere – klikk her

**

Noen få utdrag av det du finner i programmet:

kyle-gray-e1442936305699

Kyle Gray
Englehviskeren og yogalæreren Kyle Gray kommer til Alternativmessen Wellbeing Festival på Lillestrøm 4.-6. november! Med titusenvis av følgere over hele verden har den unge mannen fra Skottland skapt en egen bølge av interesse for spiritualitet og helhetlig livsstil. Vi gleder oss til å ønske ham velkommen til Norge!

trineberge

Trine Berge
Få en smakebit av kundalini-yoga med Trine Berge! Trine er en av Norges mest kjente rawfoodkokker og livsstilsveileder. Hun har gitt ut flere helse- og livsstilsbøker, blant annet bestselgeren «Supermat» og hennes siste bok, “Rawfood”. Trine har jobbet med kosthold, meditasjon og yoga siden i snart 20 år. De siste 15 årene har hun vært meditasjonslærer med fordypning i mantrapraksis og er Kundalini-yogalærer. Foruten å skrive til daglig på Superdamebloggen er Trine kjent for sine kurs, retreater og foredrag om hvordan du vitaliserer deg med yoga, rawfood og supermat. (Foto: Hilde Brevig)

Unknown

Maja Thune
Maja er spesialpedagog, uttrykksterapeut og forfatter av tre bøker, hvor den siste er bestselgeren Yoga som terapi. Maja har integrert yoga som behandlingsform i psykiatrien, og er engasjert i hvordan yoga og meditasjon virker som medisin i møte med psykiske lidelser. Hun har tatt sin yogalærerutdanning i India, og har undervist på ulike studioer i Oslo de siste seks årene. Bli med på en inspirerende yogaklasse med Maja på Wellbeing Festival!

Jonathan Weber2

Mindful Yoga med Jonathan Weber
Fra han var barn har Jonathan Weber vært opptatt av kontakten med en universell bevissthet. Som yoga- og mindfulnesslærer kombinerer han i dag Østens tradisjoner og moderne forskning. Jonathans yoga- og meditasjonsklasser gir rom for dyp avspenning og nærvær. Weber er dessuten kunstner. Besøk hans stand og opplev vakre gudinnemalerier og andre kunstverk!

jennie1
Jennie Grayson
Engelske Jennie Grayson har hele sitt liv kommunisert med åndeverdenen. Som medium og klarsynt har hun travle dager i London og omegn, og har gjennom mange år hjulpet mange mennesker å få kontakt med sine kjære, viktige livsvalg og større klarhet. Jennie opplever at hennes utfordrende oppvekst har vært med på å forberede henne på arbeidet som medium. Nå gleder hun seg til å komme til Norge for første gang!

daomove9

Daomove! Bjarte Hiley
Bjarte har omfattende bakgrunn fra kinesisk kampkunst. Men med Daomove har han løsrevet seg fra den strenge disiplinen og sluppet til det personlige uttrykket. Øyeblikkets kontakt med det som beveger seg i det indre, og i kontakt med publikum, er det som skaper det spontane fysiske uttrykket. I dynamisk bevegelse. Bli med og opplev Daomove på Wellbeing Festival!

jonschau

Jon Schau
– Jeg er her for å la mitt univers bli levende. Når jeg vender meg innover, møter jeg min egen naturlige bevegelse – i fryktløsheten, sier Jon Schau. Det har gått tolv år siden han opplevde to nær-døden-opplevelsene som endret livet hans.
På Wellbeing Festival vil komikeren og forfatteren dele sine opplevelser i unike foredrag, som aldri er like. Men alltid tankevekkende – og morsomt!

Line Goodnight

DJ Goodnight
På Wellbeing Festival i år vil du kunne oppleve flere helt nye innslag. Ett av dem er vår DJ Lounge – og Chillout Space. Her skaper DJ Line Goodnight sin helt egen godstemning!

Line har alltid vært opptatt av musikk, og jobber i dag som DJ på full tid.
Velkommen til en magisk musikalsk sone!

13620755_10157137695975015_2288721629402482241_n
Jannecke Øinæs

”Wisdom From North” heter webtv-kanalen der Jannecke Øinæs intervjuer verdens ledende spirituelle lærere og forfattere. Hør henne forteller om sin personlige historie, der Jannecke ønsker å spre viten og nysgjerrighet om de store mysteriene i livet som både vitenskapen og den spirituelle verden beskjeftiger seg med.

lillibendriss4
Lilli Bendriss
På Wellbeing Festival kan du møte selveste Lilli Bendriss og høre henne fortelle om sitt liv som klarsynt medium. Hun er igjen aktuell med en ny sesong av Åndenes makt på TVNorge. Lilli mener at vi ikke er de eneste intelligente skapningene i dette universet, men at det finnes liv andre steder!
Lilli er en pionér som har åpnet opp for en ny interesse for spiritualitet og “det ukjente”.
I tillegg til har hun for lengst blitt en rikskjendis – og stilikon!
På messen fredag kl 15 og lørdag kl 15.

14650572_1891845367716932_4564839308868207672_n
Nina Helen Santara Almestrand
Livseileder og healer. Møt henne på Wellbeing Festival!


theresec
Therese Clemetsen med TRE

“Life is movement. Movement is life.”
Therese Clemetsen arbeider som terapeut med ulike former for traumeheling.
På Wellbeing Festival har du anledning til å bli med på workshop i TRE  – Trauma and Tension Releasing Exercises. Teknikken hjelper kroppen  til å frigjøre dype muskulære stressmønstre, spenninger og traumer på en trygg og naturlig måte.

zoe-ma
Acro yoga med Zöe Ma
Se fantastisk performance i akrobatisk yoga med Zöe Ma.
Utfordrende, fascinerende og grensesprengende!
Zöe leder også workshop i acro yoga på Wellbeing Festival, og her kan du lære kombinasjoner av akrobatikk og yoga med en partner på en trygg og morsom måte! Zöe driver festivalen Movementarts, i tillegg til å jobbe som yogalærer.

hognestad4

Helge Hognestad
“Ny tid – ny åndelighet.” Den opprinnelige kristendom handlet om innsikten at mennesket bærer på en utrolig kraft som går ut over alt de fleste er oppdratt til å tro om seg selv, mener forfatter og prest Helge Hognestad. Det handler om visdom, lys, kjærlighet, helbredelse, og at «frelse» er å bli åpnet for dette. Møt han på Wellbeing Festival, søndag 6. november.

DSC_4329Shalini, 640kb

Tantra som visdomsvei!
Med Shalini Lind
Shalini Lind er blant de få spirituelle lærere i Norge som underviser i Tantra som en visdomsvei.  Med 35 års erfaring som kursholder og forfatter hjelper hun mennesker å finne nytelsen, skjønnheten og gleden, ved alle aspekter ved livet, inkl. seksualiteten, de intime møtene og i parforholdet. På foredrag med Shalini får du garantert noen helt nye innsikter.

14657414_1891844777716991_906040945922215850_n

Adam Gil Lazaro
Sjaman, healer, musikkprodusent og veileder.

guri
Ikya-meditasjon med Guri Nyhaug
IKYA meditasjon er en dyptvirkende form for meditasjon tilpasset vår tid og vår bevissthet. Den tar deg ned i kroppen, inn i livet ditt og skaper tilstedeværelse i hvert eneste øyeblikk. Lyd, pust og bevegelse renser ut blokkeringer så du får plass til mer flyt. Du får sterkere gjennomstrømning og en sterkere spirituell link. Guri er Ikya- terapeut, Rosenterapeut og erfaren yogalærer. Ikya har elementer fra yoga, dans, uttrykksterapi og vanlig meditasjon. Effektivt, morsomt og spennende!

patrick

Patrick van den Boom
Bli med på Circle Singing! Nederlandske Patrick van den Boom leder singing circles, hvor vi inviteres til å leke med vår egen stemme, i samspill med andre. Forløsende, givende og morsomt! Patricks inspirasjon er den amerikanske levende musikklegenden Bobby McFerrin. Patrick er leken og lydhør, og skaper et godt og åpent rom. Erfaring velkommen, men slett ikke nødvendig!


images

Ken Crying Child
Crying Child er indianer fra Cree-Ojibwe-stammen i Canada. Som aktiv ambassadør og formidler av sin kultur har han turnert store deler av Europa og verden for øvrig. Han besøker Wellbeing Festival med indiansk musikk og fortellinger, humor og alvor.
Opplev ham på scenen og møt ham på standen, hvor han og hans kone Malin selger indiansk kunsthåndverk og instrumenter.

lex6

Lex van Someren
– Jeg lager musikk som berører sjelen og hjertet. Musikk med en spirituell kjerne. Det er min gave, sier Lex van Someren. Han er sanger, komponist og spirituell veileder.
Lex har i mange år trukket fulle hus til sine meditative konserter rundt om i verden.
I november kommer han endelig tilbake til Alternativmessen Wellbeing Festival!

kjetil andre
Kjetil André Jackobsen

André Noah
Delta i kraftfulle healingsenaser. Kjenn livskraften styrkes. – Under seansen åpnes de ulike delene av din energi-kropp, slik at dette potensiale vekkes kraftfull og harmonisk, sier Kjetil André.

winger2

Michael Winger
Michael Winger har jobbet som klarsynt på heltid helt siden han vant ”Jakten på den 6. sans”. Nå er han aktuell i en ny sesong av Åndenes makt. Michael har vært Lars Monsens faste healer, og han har funnet savnede personer som politiet har gitt opp søket etter. På Wellbeing Festival vil han fortelle om hvordan han arbeider med sin intuisjon og “sjette sans”.
På messen fredag kl 17.00

ingridbrudevoll

5 Rytmer med Ingrid Brudevoll
Prøv 5 Rytmer på Wellbeing festival!
Ingrid Brudevoll leder waves hvor både kroppen, tankene og følelsene får bevege seg.
De fem rytmene er flyt, stakkato, kaos, lyrisk og kaos.
Du følger dine egne bevegelser, ingen trinn, ingen erfaring kreves.
5 Rytmer gir en unik mulighet til å uttrykke alle aspekter av den vi dypest sett er.
Bli med!

14355020_10154271697201998_4126772904671229418_n
Wenche Tømmervik
– Åndeverdenen kan hjelpe oss å forstå livet og oss selv, mener Wenche Tømmervik.
Hun er medium og tar imot mennesker til livsveiledning.
På messen vil hun lede en mediumseanse.

rainbow-reiki

Rainbow Reiki
Møt utøvere av Reinbow Reiki og bli mer kjent med hva metoden handler om. På Wellbeing Festival fyller de en av de største standområdene med sitt engasjerte team!

Andrew Newton

Hypnose: Andrew Newton
Andrew Newton, en av verdens fremste hypnotisører, besøker denne helgen Alternativmessen Wellbeing Festival med et forrykende foredrag om hvordan hypnose kan virke, og illustrerer med eksempler fra sin lange erfaring. Newton var læreren til hypnotisøren Paul MacKenna, som mange kjenner fra TV-skjermen.

john-og-jeg-pa-tomta

Gaia-senteret
Ildsjelene på Gaiasenteret holder på å bygge opp ei grønn økogrend – Gaiagrenda -som skal bestå av nærmere 50 runde, miljøvennlige og energieffektive hus med norsk design og som blir produsert i Norge.

vegetarian-and-vegan-hero-9bd99fb5-f500-4319-bd89-eb49912e6469-0-472x310

Veggie Food Court
I år kan vi by på en fornyet og ekstra stor Veggie Food Court!
Her kan du ta en pause med deilig raw food og vegansk mat fra Funky Fresh Food, vegetarmat fra blant andre Anne på landets food truck, herlig og smaksrik thaimat, friske juicer og smoothier, samt mye annet!
Vel bekomme!

openspace

Open Space
Her kan du få smakebiter av forskjellige bevegelsesformer, opptredener og performance. Få en smakebit på ulike former for yoga, dans, taiji, qigong, eller du kan være tilskuer og la deg inspirere av Acro Yoga, Dao Move og masse annet på programmet!
Her kan man impulsivt bli med på en klasse. Åpent for alle!

The-Power-of-the-Heart-dvd-poster

Filmprogram!
Hele søndagen på Wellbeing Festival kan du se film i egen sal – et program satt sammen av Spirituell Filmklubb.

Velkommen til en annerledes filmdag!

Her er fullt filmprogram!

wellbeing lounge

Wellbeing Lounge
Hele helgen kan du være med på korte meditasjoner, indre øvelser og bevegelse i vår åpne Wellbeing Lounge, i sentrum av utstillingssalen. Ro og energiflyt for kropp og sjel. Wellbeing for hele mennesket. Ingen forkunnskaper nødvendig!
Åpent for alle. Velkommen!

car-pendant-wooden-crafts-ebony-wood-god

Bazaar
I Bazaar-området på Wellbeing Festival finner du et unikt utvalg av bøker innen personlig utvikling, helhetlig helse, spiritualitet og green living.
Her er kunst og kunsthåndverk, vakre smykker og klær, krystaller, orakelkort, drømmefangere, massasjeutstyr, helseprodukter og kosttilskudd. Du finner også syngeboller fra Tibet, tradisjonelle instrumenter fra Sør Amerika, håndlagde skulpturer fra Bali og India – og mye, mye mer!

Åpningstider:
Fredag: 11.00 – 20.00

Lørdag: 10.00 – 19.00
Søndag: 11.00 – 19.00

Inngangspriser
Dagsbillett: 200,-

Helgepass: 450,-
Ungdom 13-17 år: 120,-
Barn til og med 12 år: Gratis
Studenter og trygdede: 120,- (kun fredag)

Hjertelig velkommen!
Fullt program foreligger litt nærmere festivalen.

• Se fullt program for fredag her
• Se fullt program for lørdag her
• Se fullt program for søndag her

Påmelding for utstillere – klikk her

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.