Retreat med André Noah i Italia i april – FULLFØRT

AVSLUTTET: Visjon inviterer til en meditasjons-retreat i Italia med André Noah, 12. – 19. april 2018! Her bor vi i klosteret Abbazia di San Pietro, med sin helt unike atmosfære! Velkommen til en uke med meditativ fordypning i “vår våkne natur”.

Meditasjons-retreat med André Noah i Umbria i Italia

“Vår våkne natur”

12. – 19. april 2018 – FULLFØRT

Klosteret Abbazia di San Pietro ligger mellom Assisi og Spoleto i Umbria, Italias grønne hjerte, nord-øst for Roma. Et vakkert område med oliven, god mat, historie og kultur. I motsetning til naboen Toscana, er Umbria mindre berørt av turisme og prisene er moderate. Klosteret ble etablert i 1158, men er nå kurssted med plass til 22 deltakere. Det er restaurert av norske Live Mørstad, som står for drift, mat og forpleining. Det gjør hun med mye omtanke og sjenerøsitet. Du vil føle deg velkommen og godt ivaretatt. Klosteret har mange rom, et lite olivenpresseri-museum, klosterganger, stor klosterhage med soloppvarmet svømmebasseng. Det er god plass både til å være sammen og for seg selv. Utenfor klostermurene er det litt villa-bebyggelse, olivenlunder, en lokal landhandel og fine turområder. Til nærmeste middelalderby Trevi, går du på ca. 25 min.

Om retreaten: “Vår våkne natur”

7 dagers retreat hvor meditasjon, healing, stille tilstedeværelse står i sentrum. 

“Når vi berører essensen i oss selv så berører vi selve livet, og mirakler kan skje.”

– Utgangspunktet for retreaten er at du både som menneske og sjel, allerede er levende våken kjærlighet – som er klar til å leves! Retreaten åpner en ramme av ubetinget og trygg kjærlighet, som lar deg kjenne indre og ytre åpenhet til å oppleve den naturlige aksepten som sann healing og realisering skjer i, sier André Noah.

– Under og etter retreaten vil du oppleve den grenseløse kjærligheten og skaperkraftens ekspansjon – i en naturlig fristilling fra det mentale sløret av beskyttelse og vurdering. Slik kan den åpne kjærligheten og ditt sanne sjels-potensial spire frem – som menneskelig kjærlighet og glede.

–  Vi besøker også Asissi, hvor kjærligheten til Frans av Asissi fortsatt berører oss. Vi vil oppleve hvor sterkt levende denne Kristus-kjærligheten er – som vår enhet med jordens natur, dyrene og medmenneskeligheten. Dette skaper en naturlig inngang til å oppleve den vakre sårbarheten i mennesket, der vår sensitivitet kan åpnes som levende skaperkraft.

Denne sårbarheten som er nøkkelen til skiftet som skjer for en hel menneskehet nå, sier André.

– Sårbarheten som lenge har vært levende som en maske av frykt for forandring og det ukjente, får bli inngangen til den vakreste kjærligheten i livet. Der vi er det næreste og det grenseløse på samme tid!

Under retreaten vil Andrè Noah virke som en katalysator for din naturlige prosess, og realisering av våkenhet. I tillegg til retreatens meditasjoner med healing, aktiveringer og stille tilstedeværelse – vil det også settes opp nøkkel-samlinger underveis med satsang. Satsang er sanskrit for “å være i” , eller “å være våkenhet”.

– Under disse samlingene gis alle muligheten til å stille spørsmål i egen tilstedeværelse. Satsangen skaper et kraftfullt spontant rom der mennesket kan kjenne sin våkenhet, og lar den indre kjærligheten ekspandere som sann også i vår helhetlige opplevelse av å være sammen.

Under retreaten besøker vi både Assisi og pyramidefjellene i Pedilucio!

Dagsprogrammet vil skje spontant ut fra energien som er i gruppen, men med faste tider for måltider og daglig start med morgen-meditasjon før frokost hver dag.

Det blir god tid til avslapping og bare nyte tilstedeværelsen på dette vakre stedet! 

 

Skjermbilde 2016-11-18 kl. 14.26.12Utdrag fra programmet:

– Meditasjoner og healing
– Realisering av våkenhet
– Pedilucio “Pyramidefjellene” i Umbria
– Tid for indre stillhet
– Fordypning i indre bevissthet
– Satsang
– Dagstur til Assisi.

(Påmelding nederst)

Klosteret i Umbria

2c439c_5dca48e28d084437ad0add9821cc959eI hjertet av Italia ligger Umbria. Vakkert, grønt og frodig, med oliven, historie og kultur. Her er ligger klosteret Abbazia di San Pietro, omgitt av olivenlunder, store løvtrær og et lite lokalsamfunn.I det vakre, gamle klosteret, er det en atmosfære som gir en helt unik ramme for våre kurs. Du merker det straks du kommer inn porten.Klosteret er omgjort til studie og feriested. Rommene er enkle, men rene, og maten god. I klosteret er det et lite olivenpresseri-museum, klosterganger, og stor klosterhage med soloppvarmet svømmebasseng.

Det er god plass både til å være sammen og for seg selv. Utenfor klostermurene er det litt villabebyggelse, landhandel og fine turområder. Til nærmeste middelalderby Trevi, går du på 25 minutter.Deler av klosteret er over 800 år gammelt og bygningene egner seg ikke for bevegelseshemmede. Du går i de samme trappene som munkene gikk…

Les mer om klosterets historie her.

2c439c_edfbf83243344d5b9475235539a42121Rommene
I klosteret er det er syv enkeltrom, seks dobbeltrom med separate senger og et rom med plass til tre eller fire personer som reiser sammen. Sengene er, som ofte i Italia, ikke av de mykeste, men det venner man seg fort til. Alle rom har egne bad med dusj, toalett og bidet. Det er håndklær, såpe, hårføner. Stikkontakter er som i Norge.

Rommene er ikke store, men har god atmosfære. Alle rom har vindu. Dobbeltrommene har normalt separate senger.

2c439c_4a9c08f0929a4f3eb37b105c510806b9Det går greit å dele et dobbeltrom. Klosteret og rommene er ikke preget av luksus, men god standard, og det er rent og ordentlig.
Du får nøkkel til ditt rom og klosterporten, og går og kommer som du vil. Klosteret er lukket og låst for utenforstående, kun åpent for oss som er der.

 

 

Mat

2c439c_3ab7fcfe46c248a8a86e034dd70bfe1dMaten er tradisjonelle retter fra Umbria, laget fra bunnen av i klosterets kjøkken og basert på lokale, kortreiste råvarer. Kokkene er dyktige lokale husmødre. Frokosten er mer norsk enn italiensk.

Lunsj er to retter inkl. salat. Det er tre retters middag + salat. Kaffe, te og frukt står fremme hele dagen.

Vannet i klosteret er godt og kan drikkes fra springen.
 Har du noen form for matintoleranse må du melde fra i god tid før avreise. I begrenset omfang kan kjøkkenet lage egne retter, må du regne med noe tillegg i prisen.

Aktiviteter og utflukter

IMG_3848På egen hånd:
Klosteret er stort og det er lett å finne et rolig sted for seg selv hvor man kan lukke øynene, lese, eller bare være. Ute er det hyggelige sittegrupper under løvtrærne eller i klostergangene.Det er to sykler ved klosterporten eller du kan bruke bena til utforske nærområdene;f.eks. et romersk tempel, eller middelalderbyen Trevi. Eller vandre i vakker natur blant oliventrær i åssidene ovenfor klosteret.I den lokale landhandelen får du håndskåret skinke, oster og herlige pølser. Mer smak og halv pris av hva du betaler i taxfree på flyplassen i Roma. Middelalderbyen Trevi ligger på en topp ca. 25 min. spasertur fra klosteret. Her er apotek, mini-bank, dagligvare, olivenolje, kirker, hotell, kafeer og museum. Det arrangeres i blant konserter i en av kirkene. I taxi-avstand fra klosteret er det et større kjøpesenter med ulike forretninger; sport, klær, sko, mat etc.

Skjermbilde 2016-11-18 kl. 13.54.57Arrangert utflukt: Assissi
Umbria har mange hyggelige og sjarmerende byer og severdigheter. Vi inviterer til dagstur til Assissi, hvor vi besøker sentrale steder i Frans av Assisis liv. Vi ser på lokal arkitektur og besøker sjarmerende landsbyer.
De fleste nærliggende småsteder har etruskisk eller romerske opprinnelse og dessuten tydelig preg av middelalder. Det er mye flott kunst, både i kirkene og i museer.

Hva kursprisen dekker

Transport:
Du blir møtt ved bagasjebåndet på flyplassen i Roma, og fulgt til vår buss. Prisen inkluderer bussreisen fra flyplassen til klosterdøren, og buss til flyplassen etter endt kurs. Alle transporter til utflukter er også inkludert.

11205562_440173346148361_487159117281847125_nOpphold:
7 netter i enkelt, eller dobbeltrom, med eget wc og dusj på et gammelt kloster med unik atmosfære, vakker klosterhage med soloppvarmet svømmebasseng.

Mat:
Alle måltider; solid frokost, to varmretters lunsj med salat, tre retters middag med salat og dessert. Frukt, kaffe/te, juice står fremme hele dagen.

Utflukt:
Utflukt med guide til middelalderbyen Assisi.

Fly er ikke inkludert:
Det har vist seg at de aller fleste ønsker å ordne reise selv.

13332912_599480963550931_6392502862629994089_nReisen
Reisedag er torsdag. Norwegian og SAS flyr hver morgen fra Oslo Gardermoen til Romas hovedflyplass Fiumicino.

Norwegian og SAS har tidlige morgenavganger til Roma fra Bergen, Trondheim og Stavanger via Oslo.

Flyprisene er rimeligst ved tidlig bestilling. På flyplassen Fiumicino i Roma, blir du møtt inne ved bagasjebåndet.

NB! Vi møtes på flyplassen i Roma kl 12.00, torsdag 12. april, for reisen videre til klosteret. Dermed må ditt fly lande i god tid før dette.

Når alle deltakerne er kommet, reiser vi i egen buss direkte til klosteret. Turen tar 2 – 2,5 time.

Avreise fra klosteret er tidlig påfølgende torsdag morgen, i god tid for Norwegian og SAS formiddagsavganger til Oslo Gardermoen. Bussen kjører direkte til innsjekkingsterminalen uten stopp.

Betaling
Du får faktura på epost. Betaling i norske kroner. Ved påmelding faktureres 5000,- av totalbeløp. Det resterende faktureres med frist ca 20. mars 2018. Refusjon ved sykdom etc. fremgår av faktura.
Vi er medlem av Reisegarantifondet RGF, gjennom vår tekniske samarbeidspartner Yogasenteret i Oslo. Påmeldingen er bindende og du er garantert plass når du har fått reisebekreftelse.

**

For spørsmål: Eirik Solum, eirik@nullmagasinetvisjon.no eller telefon 93 46 03 08.

**

Påmeldingsskjema

Påmelding til retreat med André Noah i Italia 12. – 19. april 2018.

NB! Ikke bestill fly før vi bekrefter din påmelding.

NB! FULLFØRT

For spørsmål: Eirik Solum, eirik@nullmagasinetvisjon.no eller telefon 93 46 03 08.

Vår tekniske samarbeidspartner Yogasenterets medlemskap i Reisegarantifondet RGF, sikrer deg og din innbetaling jfr. Reisegarantiordningen. Du er dermed sikret pengene tilbake dersom pakkereisen (en garantipliktig reise) kanselleres som følge av konkurs.

Vilkår: Påmeldingen er bindende. Vi vil bekrefter at du har plass i klosteret og at transport til og fra flyplassen er bestilt. Du blir møtt  på flyplassen av vår representant. Skulle du bli syk og ikke kan delta må du levere legeerklæring. Innbetalt beløp, fratrukket et administrasjonsgebyr på kr. 1950.- blir da tilbakebetalt. OBS; avbud med legeærklæring mindre enn 30 dager før avreisedag gir ikke rett til tilbakebetaling. Klosteret har da fått full betaling for din plass og din deltakelse kan ikke erstattes. Vi er kursarrangør på stedet, ikke reiseoperatør, men vi er godkjent medlem av Reisegarantifondet.RGF. Vi sørger for transport til flyplassen på avreisedagen, men om en force majeure-situasjon oppstår under transporten til flyplassen, dekker vi ikke tapt flybillett.Vi anbefaler en avtale med et forsikringsselskap om du ønsker reiseforsikrig, og forsikringsdekning ved eventuell sykdom og annet.

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.