Visjon 2-2017

Her er noe av det du kan lese om i den nyeste utgaven av magasinet Visjon. Nr 2-2017. Riktig god lesning!

I denne utgaven av Visjon kan du bli med til Pondicherry i India og den eksperimentelle fredsbyen Aurovillegi tiden en pause!   Møt Guruji Sri Vast, lederen for en øko-pirituell bevegelse med base i nettopp Pondicherry – og i Skåne.
Les om tibetansk tankekunst og møt forfatteren og veilederen Christopher Hansard, som ble opplært i bön-tradisjonen fra barndommen av.

Energized Flow! I denne utgaven av Visjon får du en illustrert yoga-øvelse du kan bruke hjemme, som øker sirkulasjon og gir kroppen energi! Med yoga-instruktøren Elena Moronov.

Christian Paaske skriver om yoga“selvforherligelse eller selvrealisering?”

Bli med på internasjonal samling med Mata Amritanadamayi – kjent som Amma. Med sine varme omfavnelser har hun både mottatt utmerkelser i FN og klemt mer enn 36 millioner mennesker i hele verden. Vi reiste til Milano hvor tusenvis av mennesker var samlet for å oppleve et nærmøte med den klemmende guruen.

Få deilige oppskrifter på vegansk vårmat! Linserisotto, pastasalat med kikertsaus og grønnsaker, bananpannekaker og indisk dal. Velbekomme!

Mindfulness! To gode øvelser for økt tilstedeværelse i hverdagen.

Les om Vestens visdomstradisjoner og det gamle Egypt! Den rike esoteriske visdomstradisjonen har vært utgangspunkt for mysterieskoler og filosofi som har hatt innvirkning på våre samfunn idag. Likevel har en del av innsiktene blitt glemt.

Møt André Noah, som arbeider som “spirituell fasilitator” og veileder.

Få ditt horoskop for april, mai og juni!

Dette og mye mer i Visjon 2-2017, som er i salg i Narvesen. Bli abonnent!

Riktig god lesning!

**


Bli abonnent og få med Eckhart Tolles bok “Lev her og nå”!

Kun 390,- for 4 utgaver, inkl boken!

Riktig god lesning!

visjon-egenan-stor

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.