Visjon 2-2018

Her er noe av det du kan lese om i den nyeste utgaven av magasinet Visjon, nr 2-2018. Riktig god lesning!

I denne utgaven av Visjon møter du Henriette Lien, som forteller hvordan yoga har endret livet; hun gir råd om å tilpasse praksis til livssituasjon – og det å erkjenne at vi er gode nok slik vi er!

Møt den spirituelle læreren og forfatteren Jacob Liberman, som forteller hvordan lyset har vært en læremester gjennom livet. Nå er han aktuell med boka “Luminous Life”.

I denne utgaven av Visjon får du også gode meditasjoner for mørketiden, egne mindfulness-øvelser, basert på tilstedeværelse i øyeblikket, kreativitet – og for fine morgenstunder!

Michael Winger – “døden er bare begynnelsen”. Han er kjent fra Jakten på den 6. sansen og Åndenes Makt. I sin andre bok deler han erfaringer fra møter med mennesker i livets sluttfase, og beskriver hvordan han jobber med søk etter savnede. Samt om”sjel” og “ånd” – og hva som blir igjen da vi dør. 

Få deilige oppskrifter på vegansk mat, som er bra for tarmhelsen! Eva Fjeldstad forteller hvordan vi kan ta vare på de gode bakteriene og dermed forbedre vår helse.

Å leve med hjertet! Kjetil Haugmo er coach og forfatter. Gjennom egne livserfaringer deler han hvordan veien til å leve mer fra hjertet kan endre hele virkelighetsopplevelsen.

Få ditt horoskop for mai, juni og juli! I denne utgaven skriver også Per Henrik Gullfoss egen spalte om astrologien for perioden vi er inne i akkurat nå!

Dette og mye mer i Visjon 2-2018, som er i salg i Narvesen. Bli abonnent!

Riktig god lesning!

**


Bli abonnent og få med boken “De fire leveregler” av Don Miguel Ruiz!

Kun 390,- for 4 utgaver, inkl boken!

Riktig god lesning!

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.