Visjon 4-2018

Oktober-utgaven av Visjon er ute nå. Bli med på Sacred Womb Festival, les om mental helse, meditasjon og mindfulness. Få oppskrifter på deilig vegetarisk mat og møt Mas Sajady, som mener å kunne lede deg til et liv i overflod. Riktig god lesning!

Bli abonnent på Visjon! 390,- for årsabonnement, fire utgaver.

Les om det hellige feminine, om sjamanisme, mindfulness og meditasjon. Møt Shabana Rehman, som forteller om et av sitt livs viktigste vendepunkt – og om det å få hunden Eckhart inn i sitt liv.

Bli med på Sacred Womb festival på Ängsbacka i Sverige – og møt Mas Sajady, som mener å kunne lede deg til et liv i overflod.

Bli kjent med Osiris Montenegro og les hvorfor han mener vi trenger et nytt syn på mental helse.

Hvem var Sri Ananda Acharya – “Baral“? Les om den indiske mystikeren som slo seg ned på Tronfjell i 1917.

Les om håndanalyse og forstå hvordan dét kan være et redskap til å bli bedre kjent med seg selv, uten at det dermed gir fasiten på alt som vil skje i livet ditt.

Ny forskning på healing: Ved NAFKAM i Tromsø har forskere funnet at healing kan gi effekt. Les mer om hvordan.

Står vi på terskelen til en ny opplysningstid? Det mener lege og forfatter Kurt Lindekilde, som viser til filosofer som Ken Wilber og mange andre. Tiden er moden for å skape en ny framtid, mener han!

I denne utgaven får du også deilige oppskrifter på god vegetarmat, astrologisk gjennomgang over denne tremåneders-perioden, av Per Henrik Gullfoss.

I denne utgaven av Visjon får du også nyheter fra verden, bokomtaler, ideer til kurs, reiser, retreats – og mye mer!

Riktig god lesning – og fortsatt god høst!

*

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.