Visjon 5-2016

Her er noe av det du kan lese om i den nyeste utgaven av magasinet Visjon. Nr 5-2016. Riktig god lesning!

I denne utgaven av Visjon møter du blant annet yogalæreren og “englehviskeren” Kyle Gray. Alt som fireåring hadde han sine første åndelige erfaringer. Nå er han i ferd med å bli kjent over hele verden og hans bøker oversettes til stadig nye språk.

Du møter også Jannecke Øinæs, som forteller om sin vei fra å være skuespiller og barnestjerne, til oppstarten av sin webtv-kanal ‘Wisdom from North’. Her intervjuer hun verdens ledende spirituelle lærere og forfattere. Men før hun gjorde sitt første intervju i 2012 var hun igjennom et utfordrende vendepunkt i livet.

Du kan lese om Vedic Art, fargeglede og kreativitet! Ingvild Wærhaug Baron forteller hvordan den flere tusen år gamle visdomstradisjonen er et viktig grunnlag i hennes eget arbeid som kunstner.

Lex van Someren forteller som sitt liv som musiker og kunstner – og om det han beskriver som”sjelens musikk”!

Du får dessuten gode meditasjons- og midfulness-øvelser, vi tar deg med på workshop i dans og 5 Rytmer. Og du får deilige oppskrifter på vegetarmat: Paprikasuppe, vegansk chop suey, i tillegg til en herlig bønne- og soppragu! Prøv dessuten en smaksfull ostekake til dessert! Velbekomme.

Dette og mye, mye mer i Visjon 5-2016, som er i salg i Narvesen.

**

lev_her_og_na_hoyBli abonnent og få med Eckhart Tolles bok “Lev her og nå”!

Kun 390,- for 4 utgaver, inkl boken!

Riktig god lesning!

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.