Wisdom & Wonder på Litteraturhuset

15. juni inviterer Jannecke Øinæs til ny Wisdom & Wonder-kveld på Litteraturhuset i Oslo. Med Jamye Price, Camillo Løken og Lilli Bendriss. 

Tema: Vår galaktiske forbindelse

Finnes det bevisste vesener på andre planeter?

Vitenskapen anslår i dag at det finnes over 1000 milliarder galakser i Universet. Inni en galakse er det videre milliarder av stjerner og planeter. Sannsynligheten for at det eksisterer intelligent liv andre steder enn på jorden, er med andre ord overhengende stor.

Hvis dette så er tilfelle, kan det være mulig å kommunisere med disse bevissthetene, og kan det ha seg at vi er mer tilknyttet vår galaktiske familie enn vi tidligere har vært klar over? Er vi egentlig laget av det samme stjernestøvet, og er mennesket i bunn og grunn et multidimensjonalt vesen?

15 juni møter vertinne Jannecke Øinæs den anerkjente og klarsynte Jamye Price fra Sedona i USA, medium og TV-personlighet Lilli Bendriss & forfatter Camillo Løken, for å ta et dypdykk ned i disse temaene.

Velkommen til en kveld i Oslo på Litteraturhuset med visdom, undring, kunnskap, inspirasjon og håp krydret med musikalske innslag.

Bestill billetter her

Gjestene:
Jamye Price

Jamye er forfatter av boken: Opening to Light Language, og er en internasjonal energi-healer, kanaliserer og spirituell lærer. Jamye kanaliserer Areon, the Lyran Council of Times som assisterer menneskets oppvåkning, og hun er også en av de få i verden som kommuniserer The Language of Light. Jamye tar i mot private kunder, og holder også workshops. Blant annet skal hun ha workshop i Oslo 17 og 18 juni på Unity senteret.

www.jamyeprice.com​

**

Lilli Bendriss

Lilli fikk en brå oppvåkning i en alder av 42 år da en akupunkturnål ble plassert under magen hennes. Dette førte til en evne til å kommunisere med ånder samt vesener fra andre galakser. Lilli kommuniserer blant annet The Language of Light, et språk med høy vibrasjonsfrekvens som er ment å øke vår energi. Lilli har skrevet to bøker og opptrer jevnlig i TV programmet: «Åndenes Makt» på TV-Norge.

Lilli er også forfatter av bøkene: Gaven og Bevissthetsskiftet.

www.lillibendriss.com

**

Camillo Løken

Camillo har lang erfaring som foredragsholder. Med bakgrunn fra farmasøytisk industri har han holdt over 100 foredrag for leger rundt omkring i Norge. Etter han sluttet i farmasøytisk industri, har han holdt en rekke kurs samt foredrag innenfor tema: vitenskap og åndelighet. I sin søken etter svar har han vært innom et bredt spekter av interessant forskning samt litteratur innenfor det metafysiske, spirituelle området. I boken Bevissthetsskiftet skrevet sammen med Lilli Bendriss, belyser han rekke emner som bevissthet, reinkarnasjon, karma, 2012, nær-døden opplevelser, tankens kraft, aktivering av DNA og mye mer.

www.camilloloken.com​

Bestill billetter her

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.