Workshop og filmvisning med Lars Muhl

AVSLUTTET: Vi inviterer til to dagers workshop med Lars Muhl i Oslo – “Hjertets stillhet” – 6. og 7. mai. Norgespremiere på filmen Seeren mandag 8. mai på Cinemateket i Oslo!


Workshop: Todagers healing-workshop med den danske forfatteren og mystikeren Lars Muhl! 6. og 7. mai på Taiji-senteret i Oslo! “Hjertets stillhet”.
AVSLUTTET

Norgespremiere på “Seeren”: 8. mai kl 19.00 viser vi filmen Seeren på Cinemateket i Oslo. Med introduksjon av Lars Muhl og spørsmålsrunde.
Billetter kr 200,-
AVSLUTTET

**
larsmuhl4Om workshopen “Hjertets stillhet” 6. og 7. mai 2017

Med utgangspunkt i bøkene ‘Lysets lov’ og ‘SHM – Lyset i Mørket’ vil Lars Muhl dele sine erfaringer om nærvær og healing.

Hvor enn mennesket ferdes bringer vi med oss en bagasje av kvaliteter, følelser, fordommer, frykt og sjelelige sår, slik at vi påvirker våre omgivelser ved vår tilstedeværelse. Når mennesket er ubevisst om denne bagasjen reduserer det seg selv til en brikke i et spill, som det ikke er herre over. For vanligvis er det slik; skrikende kommer vi inn i verden, støyende går vi gjennom den, for bare å etterlate oss et kaotisk rot når vi forlater den.

Stillhet er ikke fravær av lyd. Stillhet er når mennesket blir bevisst øyeblikkets sakrale essens og handler deretter.

Ved å utvikle evnen til å se bakenfor det umiddelbare, gjennom et utvidet empatisk perspektiv og ved å praktisere klarhet i alle situasjoner, kan mennesket oppnå nærvær, balanse og tilstedeværelse.

På Jorden gjennomgår mennesket en prosess der vi har mulighet til å gjenfinne vår opprinnelige tilstand. Alt spirituelt arbeid har å gjøre med vår gjenoppdagelse av den bevisste forbindelsen til Gud.

Allerede som barn utviklet Lars Muhl ESP, og disse evnene bruker han nå i sitt arbeid med andre mennesker.

Lars Muhl tar utgangspunkt i Yeshuas visdom, slik den kommer til uttrykk i Det nye testamente, Dødehavsskriftene, samt Nag Hammadi, men også Carl Gustav Jungs alkymiske arbeid. Samt kvantefysikkens fedre Albert Einstein, Niels Bohr, Max Planck og David Bohm.

“Vi gir for å erfare kjærlighet. Når vi gir uten kjærlighet, erfarer vi ingenting av interesse.” (Filipevangeliet)

Blant de 12 bøkene Lars Muhl har skrevet, er ”Det arameiske mysterium”, ”Det knuste hjertets visdom”, ”Seeren fra Andalusia” og ”Gral” og ”Lysets lov”.
I Danmark har Lars Muhls bøker oppnådd kultstatus og trykkes i stadig nye opplag. Flere har også kommet ut på norsk.

Hjertelig velkommen!

Tid: 6.-7. mai, 9.30 – 16.00 begge dager
Sted: Norsk Taiji-senter, Kirkegata 1-3 Oslo
Pris: 2565,- (inkl kaffe, te og lett lunsj)

 

 

**

the-seer-film-english-lars-muhlNorges-premiære på filmen “Seeren” av Lars Muhl.

Cinemateket i Oslo 8. mai kl 19.00

Vi viser filmen Seeren (vises i dansk versjon). Med introduksjon av Lars Muhl, og spørsmålsrunde.

Billetter kr 200,-

“Filmen er basert på unike filmopptak, som Lars Muhl gjorde da han først møtte Seeren i 1998. Materialet viser de tre årene Lars gikk i lære hos Seeren.

Vi møter Seeren i hans egne omgivelser, og ser hvordan han arbeidet og levde, på det hellige fjellet Montsegur. Vi besøker han hjemme i Fuengirola i Sør-Spania, der har tok imot klienter og ga healing. 

Noe av filmmaterialet er filmet med skjult kamera, slik at vi er i rommet sammen med Lars og Seeren, da initieringen finner sted.”

Velkommen til filmvisning!

 

seeren-bilder

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.