Elisabeth vil hjelpe deg å puste bedre og se klarere

Elisabeth Finocchiaro (25) har gjort karriere av å undervise i pusteteknikker og holder kurs i klarhet og medfølelse. Denne helgen holder hun sitt “Uplift”-seminar i Bergen.

Av Susann Hellesnes

Elisabeth, som opprinnelig kommer fra USA og flyttet til Norge som 16-åring, forteller at hun alltid har vært kreativ. Det er kanskje derfor hun startet sitt første selskap, bare 19 år gammel. De følgende årene har hun hatt både Healinghytte og designet smykker. Nå er det derimot kurs og coaching som får hjertet hennes til å tikke.

Naturlig leder

– Jeg ble oppdratt veldig kreativt og har alltid visst at jeg ville lage noe eget. Jeg følte heller aldri at jeg passet inn og bestemte meg for å skape min egen vei i livet, forteller hun.

Elisabeth brenner for at mennesker tar vare på hverandre. En av hennes ambisjoner er at folk skal starte med å leve autentiske liv. Hun mistenker nemlig at de fleste sitter inne med en drøm eller passion som skriker etter å bli tatt på alvor.

– Det er viktig at flere vekker til livet de gavene de har inni seg. Det bidrar til bedre helse og en bedre verden, i det store bildet, sier Finocchiaro.

Følg Elisabeth og arbeidet hennes på Facebook her

“Breathwork” i praksis

Elisabeth mener at alle pustemønstre er koblet opp mot følelsesmønstre.

– Måten vi føler oss på kontrollerer hva vi gjør. Det er viktig å være bevisst på hvordan vi føler oss, og pusteteknikker kan hjelpe deg til å kontrollere følelser. Det vil endre måten du tenker og måten du gjør ting på i livet, sier hun.

Hun beskriver “breathwork” som en praksis og mekanisme for å takle livet.

– Det er veldig fantastisk! Mange av oss kontrollerer pusten, og noen av oss har ingen kontroll på den, ler hun.

– Hva er det mest meningsfulle med arbeidet ditt?

– Hvis jeg kan hjelpe kun én person med å tro på seg selv, så må det være det. Jeg vet det finnes så mye potensial, jeg vet at mulighetene finnes – så hvis jeg kan hjelpe én eneste person, så vil det ha så positive ringvirkninger.

Ni timer og fullt fokus

Førstkommende lørdag er det tid for ni timers intensiv kursing med Elisabeth. Kurset har hun gitt navnet Uplift-seminar.

– Det blir en dag for å finne klarhet. En full, ni timers dag med motivasjon, inspirasjon og pusteteknikker. Vi vil jobbe mye med blokkeringer, gruppedynamikk og drøssevis med inspirasjon, lover hun.

Meld deg på her: ​https://www.upliftyou.net/ eller Facebook; Uplift Seminar 2018, på på Clarion Hotel Admiral i Bergen.

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.