Horoskop for april!

Her er hva astrologien sier om april måned!

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Bli abonnent på Visjon – 4. utg i året –og få bladet rett hjem i posten! Nå får du også med Don Miguel Ruiz bok “De fire leveregler”, fritt tilsendt! Klikk her!

Væren

Nå kan du kommunisere med alvor og tyngde. Du har ordet i din makt, men misforståelser kan oppstå siden Merkur beveger seg baklengs på stjernehimmelen i noen uker til. Vær forsiktig med å love mer enn hva du kan holde. Opptrer du for spontant kan du trampe i klaveret. Nymånen 16. april samtidig som at Merkur beveger seg fremover på stjernehimmelen igjen gjør det lettere for deg å følge opp impulsene du får. Bruk det positivt i romantiske møter. Er du utadvendt i siste halvdel av måneden kan nye bekjentskaper føre til en spennende vår.

Tyren

Hva du eier eller mener du burde eie, kan komme til å oppta deg mesteparten av måneden. Nymånen 16. april indikerer at du kanskje vil kunne oppnå materiell vinning. Merkur beveger seg fremover samme dag og det kan være tilfeldigheter som avgjør det. En ide du har syslet med kan få sitt gjennombrudd i andre halvdel av måneden, men se responsen an til magefølelsen din sier det blir riktig. Romantikken blomstrer, men spesielt i andre halvdel av måneden. Det er store muligheter for å du møter en med de samme verdier som deg. Ha klart for deg hva du ønsker og finn verdiene dine.

Tvillingene

Nymånen 16. april samtidig som Merkur går direkte på stjernehimmelen igjen gir deg etterlengtet medvind og du kan stå overfor overraskende utviklinger. Benytt deg av denne gode flyten, og ta konkrete tiltak. Det kan være fristende å sette i gang i begynnelsen av måneden, men vent til du er kommet frem til denne datoen hvis du kan. All informasjon trenger ikke være tilgjengelig før da. Det du binder deg til nå kan få positive effekter på lengre sikt. Romantikken tar seg opp i andre halvdel av april.

Krepsen

Et forhold eller engasjement kan ha startet i det skjulte og er i ferd med å vokse seg sterkt. Det kan være et intimt forhold, som går fra å være en spe begynnelse til å bli noe konkret, men det får du ikke endelig bekreftet før Merkur går direkte midt i måneden. Tenk nøye igjennom hva du binder deg til av løfter i de neste dager. Nymånen 16. april samtidig som Merkur går direkte gir overraskende utviklinger, der effekten kan åpne opp for en ny kurs i livet ditt. Vær reflektert når du tar valg.

Løven

Vennekretser, organisasjoner eller grupper du tilhører kan spille en viktigere rolle nå. Her vil du få utbytte av å engasjere deg i større grad. Men vent med å binde deg konkret til avtaler før Merkur går direkte i midten av måneden. Selv om fristende ideer eller tilbud kan komme frem i dagene rundt nymånen 16. april, bør du be om betenkningstid. Vent til alle fakta er på bordet, og magefølelsen din gir deg klarsignal.

Jomfruen

Du kan bli stilt overfor et valg når nymånen 16. april treffer i den delen av horoskopet ditt som belyser din offentlige status og image. Det kan få stor betydning for din fremtid. Det kan være snakk om en forfremmelse eller at du får øynene opp for at det finnes alternativer. Tenk deg nøye om, selv om overraskende utviklinger, impulser eller tilbud kan komme opp. Merkur går fremover på stjernehimmelen omtrent samtidig og mer informasjon kommer frem under prosessen.

Vekten

Livssynet ditt kan bli utfordret i forbindelsen med nymånen 16. april og de neste ukene. Mest sannsynlig kommer det fra noen som står deg nær, men det kan komme fra søsken eller nære venner Merkur beveger seg fremover samme dag. Du kan begynne å sette spørsmålstegn ved noe du har tatt for gitt. En påvirkning fra utlandet kan være med å forme den nye veien du tenker på, men vent med konkrete handlinger til Merkur går fremover på stjernehimmelen igjen. Bruk tiden godt på å innhente informasjon de første dagene.

 

Skorpionen

Ressurser du har felles med andre kan bli et tema i forbindelse med nymånen 16. april. Noe du trodde du var ferdig med kan komme opp i ny form. Hold deg til prinsippene dine, men si minst mulig, og vent med å binde deg til noe konkret før det er gått noen dager. Med Merkur baklengs på stjernehimmelen i tillegg kan effekten av de avtaler du inngår tidlig i måneden være noe uklare, så gjerne utsett om du kan til siste halvdel av måneden. I mellomtiden finn en middelvei der dere kan omgås med en hyggelig tone. Bruk strategi.

Skytten

Nymånen 16. april gir deg uventede signaler som kan gi deg grunn til å reflektere over hvor viktig samspill med andre er. I første halvdel av måneden kan gamle kjente eller kollegaer komme tilbake i livet ditt og inspirere deg, eller du kan se en du allerede kjenner med nye øyne. Det kan bli stilt krav til deg i et nært forhold. Vent med å love noe siden Merkur går direkte først samtidig med nymånen. Kanskje må du også tenke over hva du finner akseptabelt før du bestemmer deg. Vær mottakelig for andres ideer.

Steinbukken

Denne måneden kan være lett å fortape seg i detaljer og glemme helheten. Merkur direkte fra midt i måneden samtidig med nymånen 16. april ber deg løfte blikket og se ting med nye øyne. Men Merkur beveger seg baklengs på stjernehimmelen i første halvdel av april så selv om signalene er der trenger du tid for å få alle biter på plass. Nye impulser på hvordan angripe en situasjon kan føre til at du gjenopptar kontakten med tidligere kjente. Romantikk kan oppstå i den sammenheng. Jobb med å få oversikt.

Vannmannen

Et kreativt prosjekt som har stått i stampe kan begynne å løsne i forbindelse med nymånen 16 april og dagene deromkring. Uventede innspill tidligere i måneden kan være det som er starten på løsningen, men alle biter faller ikke på plass før Merkur går direkte samtidig med nymånen. Tar du opp igjen en hobby eller treningsform i disse dager kan du få en flying start. Alle aktiviteter du starter med denne måneden har potensiale for å være mer i tråd med den du er siden behovene dine ligger så tett oppe på overflaten nå. Se fremover.

Fiskene

Nå blir det økt aktivitet hjemme eller der du har ditt fundament. Mange ting vil foregå samtidig indikerer nymånen 16., april. Enten du flytter, pusser opp eller ominnreder er det viktig at du også setter av tid til å innhente deg selv. Du vil bli inspirert tidlig i måneden, men Merkur går direkte først samtidig med nymånen så vent med de store investeringer til da. Samtidig vil det lette på flere hold, og uventede løsninger på ting kan komme til deg. Skap rom.

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.