Horoskop for august 2016

Her er hva astrologien sier om august måned!

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole.

Væren

Du har en kreativ måned foran deg og vil ha større behov enn ellers for positiv tilbakemelding på deg selv. Det kan du få ved å skape noe, eller ved å ville bevise deg selv ute på byen. Det siste kan resultere i nye bekjentskaper og romantikk. Men du kan være vel kjapp i replikken og rote det til fordi du snakker før du får tenkt deg om. Unngå å plumpe ut med ting før du har tenkt. Spesielt i dagene rundt fullmånen 18. august. På jobben kan du tenke mer på det sosiale enn på oppgavene dine. Få unna rutinearbeidet først. Rydd vei for en spennende høst.

Tyren

I begynnelsen av måneden kan ressursene eller økonomien komme under press. Kanskje som følge av at du har brukt for mye i ferien. Tenk deg om før du investerer i noe som kan virke smart ved første øyekast. Sett tæring etter næring. I dagene rundt nymånen 2. august kan det bli mye prat og tanker. Her kan noe nytt og spennende se dagens lys. Men det kan være vanskelig å skille det kreative fra tørrprat og dagdrømmeri. En god venn kan hjelpe deg å sette ting i perspektiv. Et romantisk øyeblikk styrker selvtilliten, og selvverdien din. Spesielt 21.-22. august når Merkur møter Jupiter kan du sjarmere med ord. Du har mer ved deg enn hva du er klar over.

Tvillingene

Nå er det viktig å løfte blikket å skue utover de vante rammer. Du vil ha mye energi. Utfordringen er å bruke den konstruktivt og få den ut i de riktige kanalene. Det er bedre å bagatellisere i stedet for å hisse seg opp hvis du møter utfordringer nå, spesielt i nære forhold. I dagene rundt fullmånen 19. august kan det dukke opp en overraskelse på det økonomiske området. Men du kan bli for spontan og kanskje handle før du finner den beste måten å takle det på. Ta med partneren din eller en god venn på råd. To tenker bedre enn en. Et møte med romantisk undertone kan inspirere deg til å utvikle deg i en ny retning.

Krepsen

I begynnelsen av august kan noe komme opp som du har glemt eller fortrengt til fordel for virkeligheten. Det kan dreie seg om noe du har ignorert i nære forhold, enten privat eller på jobb. Griper du fatt i det i begynnelsen av måneden vil det være lettere å få det ut av verden. Midt i måneden kan du føle hvordan kreativiteten stiger og det kan ta noe av. Vurder konsekvensene. I august kan du oppleve et nytt og uventet bekjentskap. Vent med å plasser vedkommende i en bås før dere har blitt nærmere kjent. Vær åpen for det som er annerledes enn hva du er vant med, spesielt i dagene rundt fullmånen 18. august.

Løven

Solen har vært i tegnet ditt noen uker nå. Det kan føre til at du kan se livssituasjonen din fra en annen synsvinkel. Der du tidligere har sett utfordringer kan du få øynene opp for at det ligger noe som kan benyttes til noe mer positivt. I begynnelsen av august, spesielt i dagene rundt nymånen 2. august, kan et initiativ i vennekretsen eller i en gruppe gi uttelling. Men blir du for ivrig kan du satse for mye ressurser uten å ha oversikt over konsekvensene. Argumentene dine har gjennomslagskraft 21.-22. august når Merkur og Jupiter møtes i tett kontakt. Det er også i disse dager du kan møte noen som har samme humor og verdier som deg.

.

Jomfruen

Kjærlighetsplaneten Venus er tilbake i tegnet ditt på sin årlige vandring og du går flørtete og romantiske dager i møte de neste fire ukene. Nå har du en vennlig utstråling som gjør at du kommer lett i kontakt med andre. Ta initiativ. Det kan gjelde både for vennskap for romantikk. Tiden kan være inne til å bli nærmere kjent med den du har et godt øye til.  Spesielt første uken og i dagene rundt 22.-23. august har du draget og kan oppnå kontakt lettere enn vanlig. Jobben din blir viktigere mot slutten av måneden. Du kan bruke for mye energi på noe som kunne vært bedre fundamentert. Tenk deg om. Kan andres manglende tro bremse entusiasmen? Unngå konfrontasjoner. Bruk diplomati.

Vekten

I begynnelsen av august kan drømmen om å sprenge mentale og fysiske grenser på det romantiske området møte snusfornuft, spesielt i dagene rundt nymånen 2. august. Det som binder deg til det vante og trygge kan bremse utviklingen av noe som kan bli et spirende forhold. Har du en god ide, kan det nå for eksempel lønne seg å la den vokse seg sterk. Vent med å lufte den for andre før du har tenkt gjennom det. På jobben kan de gode ideene dukke opp fra intet. Du kan få gjennomslagskraft for dem hvis du forbereder deg godt. Muligens har du noe å komme med som kan vekke oppsikt. Vær strategisk.

Skorpionen

Har du latt det materielle seile sin egen sjø kan det nå komme et krav om å rydde opp i økonomien eller ressursene. Eventuelt kan du på det personlige planet oppleve at forventninger og realiteter spriker. Vurder om det er din selvinnsikt eller eventuelt den andre sin som må justeres. I andre halvdel av august kan du i sterkere grad føle deg moden for å ta ansvar. Det kan sammenfalle med at nye aktiviteter melder seg. Unngå å rushe inn i noe, men ta rolige steg fremover. Det du bestemmer deg for nå bør være i tråd med den du har utviklet deg til å bli det siste året. Vær sikker i ditt valg. Mot slutten av måneden kan ideen til en lengre reise slå rot.

Skytten

I begynnelsen av august, spesielt i dagene rundt nymånen 2. august uken kan du føle det nødvendig å markere deg med verdiene dine. Kanskje blir du utfordret til å stå for det du mener ovenfor noen som tenker annerledes. Det kan både irritere og fascinere deg. Er det en fremmed som utløser dette ta deg tid til å bli bedre kjent. Slik kan du også lære deg selv bedre å kjenne. Vurder om det er meningene eller personen som kommer med dem som fasinerer deg. Det kan være at interessen din strekker seg utover det vante basert på et underliggende kjemi. Legg godviljen, til og tenk positivt. Har du noe usnakket i nære forhold er 22.-23. august et godt tidspunkt å rydde opp. Kommunikasjonen har god flyt i disse dager.

Steinbukken

Nå vil du kommunisere lett, spesielt på tomannshånd. Du kan muligens bli for kategorisk og ikke åpne deg for den andres synspunkter. Prøv å se helheten. Det kan være lett å plumpe ut med ting du kan angre på senere. Kjærligheten er ofte nedprioritert i livet ditt men i august bør du åpne opp hjertedøren. Stjernehimmelen indikerer at det er noen som ønsker å komme i kontakt med deg.  Men det er mulig du må gå en runde eller to med deg selv. Det kan være så enkelt at forventninger og realiteter ikke stemmer overens. Se helheten og ikke still ultimatum. I forbindelse med fullmånen 18. august kan du oppleve et uventet og kanskje noe spesielt møte.

Vannmannen

Horoskopet ditt indikerer at august blir sosial med elementer av både flørt og romantikk. Noe uoppgjort fra tidligere i sommer kan virke forstyrrende inn i begynnelsen av august, spesielt i dagene rundt nymånen 2. august. Det kan være at en rekke spørsmål henger igjen i luften. Prøv å håndtere dem så snart du kan for forhold til andre er viktigere enn ellers nå. Du kan fiske etter positiv tilbakemelding i omgivelsene dine for å styrke selvtilliten. Det betyr også at du er svakere enn ellers for smiger, så det skader ikke å være litt kritisk til folk som stryker deg med hårene. Er du realistisk og finner balansen vil du gå en harmonisk og kjærlighetsfylt høst i møte.

.

Fiskene

Nære relasjoner spiller en større rolle nå. Du kan legge mer vekt enn ellers på å gjøre andre mennesker til lags. Muligens prioriterer du harmoni framfor å ta en diskusjon. Det kan slå ut både og. Du har nemlig mye goodwill med deg i august når kjærlighetsplaneten, Venus vandrer i partnerdelen din av horoskopet. Andre kommer deg i møte om du legger frem dine synspunkter. Måneden blir romantisk der levedyktige etablerte forhold får dypere intimitet. Er du singel ligger verden åpen for deg nå. Slå ut håret og vis deg fra din beste side. Spesielt 22.-23. august er merkedager der du kan møte noen med de samme holdninger og verdier som deg.

 

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.