Horoskop for august

Her er hva astrologien sier om august måned!

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Bli abonnent på Visjon – 4. utg i året –og få bladet rett hjem i posten! Klikk her!

Væren

Nå kan du komme framover på den stille måten, fordi du kan få det som du vil ved hjelp av utstråling og velvilje. Men du kan dvele for mye i gamle tankemønstre og overse nye impulser. Det er viktig at du er åpen for det og dem som er annerledes enn deg, spesielt i dagene rundt nymånen 1. august. I dagene rundt fullmånen 15. august kan utfordringer dukke opp, og du vil antakelig ikke la dem gå forbi uten videre. Dette bør du være oppmerksom på om du vil unngå konflikter, og konsekvensene det kan føre med seg. Spesielt på hjemmebane kommer du lengre om du tar ting med et smil, og legger godviljen til. Romantikken tar seg opp midt i måneden, og er du sosial møter du noen som får hjertet ditt til å hoppe over et slag, indikerer stjernene.

Tyren

Nå vil du vil møte andre mennesker med positive forventninger og overskudd, noe som vil kunne fylle travle sensommerdager. Du kan møte nye bekjentskaper i omgivelser som er fremmede eller eksotiske, men her kan du eller den andre være noe reservert. Romantikken er mest intens første halvdel av måneden. På det personlige planet kan det være viktig for deg å undersøke grundigere premissene i et forhold. Kanskje lærer du en person bedre å kjenne, og ser nye sider ved vedkommende. Det kommer an på om du er åpen for å se under overflaten. Økonomien er sterk. Du kan gjerne unne deg litt luksus, men alt med måte. Månedens andre nymåne 30. august gir en indikasjon for hvordan høsten vil utvikle seg.

 

Tvillingene

I august kan du måle deg i forhold til andre, og derfor ha behov for skryt og forsikringer om partners respekt og anerkjennelse. Spesielt i dagene rundt nymånen, 1. august kan du tendere til å la andres meninger bli viktigere, og du vil kunne tenke og analysere dersom du føler deg misforstått. Her kan du gå fem på, og gjøre en fjær til fem høns. Det vil være viktig i August å ha et bevisst forhold til økonomien, spesielt om du deler den med andre som har et annet forhold til den enn du har selv. Det er fort gjort å trekke kortet noen ganger ekstra uten tanke på regningene som kommer i September. Lag budsjettet sammen og følg det, så går det bra. Romantikken er stigende gjennom måneden, og forhold du etablerer i dagene rundt fullmånen 15. august vil føles veldig riktig.

 

Krepsen

Hjemme eller i forhold til familien kan du irritere deg, og du bør legge vekt på å le av bagateller i stedet for å henge deg opp i dem. Hvis du er i den situasjonen er det kanskje på tide å snu på flisa. Prioriter deg selv først, slik at du blir opplagt til de sosiale treffene som skjer nå i August. Eventuelt kan det være at du har mye å gjøre med oppussing eller flytting. Prøv likevel å finne små pusterom. Romantikk og en flørt eller to kan komme opp i løpet av August, men du kan være noe mer skeptisk, eller seriøs, og møte folk med mer alvor enn hva du vanligvis pleier å gjøre. Unngå å skremme bort noen i det som kan være en spe begynnelse på en romanse.

Løven

Nye muligheter kan dukke opp i forbindelse med nymånen 1. august og i de neste to ukene, men du må løfte blikket og se i nye retninger for å oppdage dem og kunne gripe dem. Du kan være inne i en kreativ fase, der du tar opp gamle engasjementer, eller interesser og ser dem som nye muligheter. Tidligere nettverk du har jobbet aktivt mot kan være en god hjelp på veien. Romantikken kan blomstre opp, partneren våkne, eller et nytt bekjentskap kan komme og bidra med nye perspektiver. I andre halvdel av august kan følelser utvikle seg fortere enn tenkt. Stol på intuisjonen din. Unn deg noen ekstra timer til å dyrke dine interesser. Men finn balansen mellom fritid og jobb.

 

Jomfruen

Nå må du få unna det som ligger over deg tidlig i August, for du går mange sosiale stunder i møte. Kanskje må du gå en ekstrarunde første uken i måneden på noe du skulle hatt unna hjemme, eller forhold til familien. Gjør du deg ferdig før du går videre, kan du slappe av etterpå uten å ha noe hengende over deg. På kjærlighetsfronten kan muligheter by seg, men situasjonene kan ha en noe forsiktig undertone. I dagene rundt nymånen 1. august kan du stifte et nytt bekjentskap som kan få mye å si for deg fremover. Det er mulig du blir motivert til å endre kursen i livet ditt, kanskje fordi du forelsker deg. Det er mye som frister, og det er en fare for at du kan bruke mer penger enn du har å rutte med, muligens for å gjøre inntrykk på noen. Tenk langsiktig.

Vekten

De nære tingene kan oppta mer tid enn du ønsker, og det vil være en utfordring å bryte det tilvante tankemønsteret og åpne seg for nye impulser. Det er mye som skal gjøres og med dine krav og estetiske sans blir det ofte du som må gjøre det selv, for at det skal bli slik du vil ha det. Slakk litt på kravene, og prøv å se ting i et nytt perspektiv, la andre slippe til. Du vil ha mye fysisk energi, og du kan også komme i en situasjon der du må snu brått på hælen og bruke den. Romantikk kan utvikle seg, dersom alt stemmer av ytre formaliteter. Er du etablert kan du se fram til mange romantiske stunder i august. En kortere reise er sannsynligvis aktuell i dagene rundt fullmånen 15. august. Ta deg tid til litt fritid.

 

Skorpionen

Du er inne i en sosial periode, der du vil være åpen og forventningsfull, slik at du kan møte nye mennesker på en måte som skaper tillit. Spesielt i dagene rundt nymånen 1. august kan nye relasjoner oppstå, men for noen kan åpenheten være så stor at den går over til naivitet. Ikke alle sier det de mener, og mener det de sier. Vanligvis veier du dine ord før du uttaler deg, men nå kan du snakke rett fra leveren. Kanskje fordi du er blitt satt ut av din vante ramme som følge av forrige måneds solformørkelse, eller fordi du føler deg provosert. Du vil generelt kunne kommunisere presist og kunne snakke lett, samtidig som det kan ligge et visst alvor under. Økonomien kan oppta deg i større grad enn det kanskje er grunn for, spesielt i dagene rundt fullmånen 15. August. Men ta likevel høyde for uforutsette utgifter.

 

Skytten

Nå er tiden inne for å tenke nytt. Du kan møte mennesker som vekker følelser, men det er mulig du ser nye bekjentskaper i lys av gamle erfaringer. Med andre ord kan forventinger fra gamle forhold sette sitt preg på de nye, om du ikke er bevisst at det ikke skal skje. Jobb med gamle mønstre og legg de bak deg, en gang for alle. Nymånen 1. august gir deg signaler om det nye du har i vente. Spesielt du som er født tidlig i tegnet kan oppleve den første uken i August som en ny start, der du kan få perspektiv på tilværelsen din. Vennekretsen din kan spille en positiv rolle. Forhold du etablerer nå vil føles veldig riktig og kan ha god substans for å vare lenge, spesielt de som etableres i dagene rundt fullmånen 15. august.

 

Steinbukken

Nye mennesker kan komme inn i livet ditt, og spesielt om du er født 23.-27. desember kan du oppleve romantikk gjennom et nytt bekjentskap, eller en gammel flamme. Men du kan ta ting for alvorlig. Blir du for seriøs kan du skremme bort den du ønsker å sjarmere. Husk å ha det moro underveis. I utgangspunktet kan du være beskjeden når det kommer til følelser, og nå vil du sannsynligvis være mer innadvendt enn vanlig, og holde en lavere profil enn hva som er naturlig for deg. Eventuelt kan du fungere på andres premisser av plikt, eller fordi det forventes av deg. Dine drømmer, håp og ønsker kommer i fokus i dagene rundt fullmånen 15. August. Drømmer kan bli sanne hvis du tar initiativ til dette.

 

 

Vannmannen

Romantikken vil få et oppsving, enten sammen med partner, eller fordi en ny flamme kommer inn på arenaen. Det kan skje på en måte du ikke hadde ventet. Spesielt i dagene rundt nymånen 1. August kan du møte en som kjemien stemmer med. Et engasjement i en gruppe eller forening kan ta en ny vending etter en periode med usikkerhet. Du vil føle at du er på rett plass til rett tid. Si din mening, eventuelt vil du markere deg i vennekretsen. I de neste vil du generelt gå inn i en mer sosial periode. Et nytt bekjentskap kan inspirere deg til å utvikle deg i en ny retning. Det kan være romantikk involvert. Legg merke til møter, eller personer som kommer inn i livet ditt i dagene rundt fullmånen 15. august. Grip sjansen når muligheten byr seg. Tenker du for lenge kan toget gå fra stasjonen.

 

Fiskene

August er fylt med mye glede, og noe alvor. Det sosiale nettverket ditt kan komme til nytte i en bestemt sak som du trenger snarlig løsning på. På søken etter nye interesser kan du nå få en anledning til å utvide vennekretsen, og muligens føle at du blir akseptert blant en ny gruppe mennesker. I nære relasjoner kan det være snakk om å markere revir, og måtte gi og ta, for å møtes på halvveien. En positiv utvikling som gleder hjertet ditt vil oppstå 21.-31. august. Et nytt bekjentskap kommer inn i livet ditt, indikerer stjernene. Nymånen 1. august belyser din jobb og ditt offentlige image. Du vil i større grad ha tro på deg selv og kunne stå fram og ta ansvar. Det kan bety en karrieremessig eller personlige mulighet, men nøler du for lenge kan toget gå. Kanskje må du snu på hælen i siste sekund.

 

 

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.