Horoskop for januar 2019

Her er hva astrologien sier om januar måned!

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Bli abonnent på Visjon – 4. utg i året –og få bladet rett hjem i posten! Nå får du også med Don Miguel Ruiz bok “De fire leveregler”, fritt tilsendt! Klikk her!

Væren

De ti første dagene i januar kan noe som du har ugjort på hjemmefronten hindre deg i å få gjort det du egentlig ønsker i fritiden din. Få det unna, enten alene eller i samarbeid med familien. Men tenk økonomi i det hele. Vurder om det er noe som kan gjenbrukes eller selges. Det åpner opp muligheter for andre. Solformørkelsen 6. januar signaliserer en ny start. Det kan dreie seg om oppussing, flytting, en ny jobb eller en positiv utvikling på kjærlighetsfronten. Måneformørkelsen 21. januar, og i dagene rundt den blir sosiale. Får du en invitasjon, takk ja. Siste uken i januar vil gi et romantisk oppsving.

Tyren

I januar bør du ta i bruk tålmodigheten din for å få andre med på lag. Du er vanligvis balansert og rolig, men i de tre første ukene av januar kan du oppleve at tålmodigheten din blir utfordret. Unngå å sette hardt mot hardt eller hiss deg opp over bagateller. Spesielt i dagene rundt solformørkelsen bør du være oppmerksom på hvordan du reagerer. I de to siste ukene av januar kan en uventet sjanse åpne opp for en ny retning i yrkeslivet. Følg opp ideen, men diskuter det med de der hjemme før du tar en endelig beslutning. Romantikken vil blomstre hele måneden. Sett av tid sammen for hyggelige opplevelser. Er du singel kan en endring i tankegangen din eller oppfatningen din om hvordan et forhold skal være, gjøre at du kan se andre med nye øyne.

 

Tvillingene

Du har vært gjennom en travel periode i høst. I januar er tiden kommet for å roe ned tempoet og nyte vintermørket. Det kan komme opp noe på tampen der du må ta et skritt tilbake og vurdere en situasjon på nytt. Kanskje må du gå en runde eller to med egne holdninger. Eller du har vært litt for kjapp i iveren etter å bli ferdig med ting du må få gjort. I dagene rundt solformørkelsen 6. januar kan dine penger og hvordan du forvalter dem ta en del av tiden din. Ikke trekk forhastede konklusjoner, avvent situasjonen litt til ting faller mer til ro senere i måneden. Siste fjorten dagene i januar er en flott periode for å reise. Du er åpen og sosial og kommer lett i kontakt med nye mennesker.

 

Krepsen

Nære relasjoner enten det er jobb eller partner vil stå i fokus når solformørkelsen lyser opp partnerdelen av horoskopet ditt 6. januar og i de neste dagene. Få mest mulig ut av tiden og mulighetene som byr seg. Forhold eller aktiviteter du starter nå kan vare opptil et halvt år eller bli permanente. Du har mer energi og trøkk enn vanlig, og kan bli mer markant i hvem du er og ubevisst utstråle mer myndighet. Kommunikasjonsplaneten, Merkur kommer inn i partnerdelen av horoskopet allerede dagen for, 5. januar, og gir deg veltalenhet og entusiasme, men kan også gjøre at du tenker og resonnerer mer enn ellers. Unngå å kjøre over partner.

Løven

I januar frem til den 20. vil du sannsynligvis være mer innadvendt enn vanlig og holde en lavere profil enn hva som er naturlig for deg. Eventuelt kan du fungere på andres premisser av plikt eller fordi det forventes av deg. Fra den 22. vil solen komme over i partnerdelen av horoskopet ditt og du vil oppleve en ny start med blanke ark. Måneformørkelsen 21. januar er i tegnet ditt og energien og entusiasmen din øker. I møte med andre får du vist frem det beste av deg selv og romantikken tar seg opp. Enten det er et nytt bekjentskap eller en du allerede kjenner som du ser med nye øyne har du ingenting å tape på et initiativ. Mye kan bli avklarert nå. Men det forutsetter at du skrur på sjarmen og tar deg selv mindre alvorlig.

 

Jomfruen

Flørt, romantikk og sportslige aktiviteter vil bringe deg i kontakt med nye mennesker de tre første ukene i januar. Spesielt i dagene rundt 6. januar kan aktiviteter og mennesker du møter bli en del av livet ditt i lang tid. Solformørkelsen 6. januar sender sine stråler og binder kraften sammen opptil et halvt år av gangen. I de to siste ukene av januar vil tiltak du tar for å styrke din helse og daglige rutiner være grunnlaget for en god vinter og vår. Er det noen vaner du ønsker å etablere eller kvitte deg med er dagene rundt måneformørkelsen 21. et godt utgangspunkt. For størst effekt, få andre med deg. Gjør bindende avtaler dere imellom. Siste uken i januar kan ditt forhold til en organisasjon eller en gruppe ta en ny vending. Eventuelt vil du markere deg i vennekretsen.

Vekten

I januar vil behovet for hyllest og berømmelse øke. Det kan dukke opp muligheter til å komme mer i fokus, spesielt i dagene rundt solformørkelsen 6. januar, men du må ta det første steget for å melde din interesse. Du vil ha mye oppsamlet energi å gå på, men du kan binde deg for mye til gamle vaner når noe skal iverksettes. Tenk nytt for å følge med i tiden. Det kan være verdt å diskutere det med noen du stoler på. Nøler du for lenge kan toget forlate stasjonen. I andre halvdel av januar kan en vennekrets eller nye bekjentskaper bli viktig for deg. Du kan legge ned mye energi i å være sosial og bli akseptert. Men det kan være verdt det. Stjernehimmelen indikerer at et nytt bekjentskap du gjør i januar kan få betydning for deg i fremtiden.

 

Skorpionen

Mennesker du treffer eller en reise du gjør kan forandre en grunnleggende holdning du har til livet og hva som er viktig. Vær åpen for det nye. La informasjonen strømme inn og la det ligge og surre i bakhodet. Flyt med uten å la deg provosere. I dagene rundt solformørkelsen 6. januar kan du oppnå en ettertraktet seier hvis du utviser diplomati. Unngå å ri prinsipper unødvendig og unngå konflikter. Du kommer best fremover på den myke måten, ved å få andre til å føle seg vel sammen med deg. Etablerte kan oppleve et oppsving i romantikken i andre halvdel av januar. Er du singel kan et forhold starte impulsivt og utvikle seg raskt i samme periode, spesielt i dagene rundt måneformørkelsen 21. januar

 

Skytten

Nå er det tid for mye hygge og romantikk. Du vil fra andre uken av januar kunne hente deg inn etter en travel høst og møte din partner og andre med en positiv forventing. Nye bekjentskaper kan oppstå i omgivelser utenfor der du ferdes. Det ser ut som om det har sammenheng med noe fremmed eller eksotisk. Solformørkelsen 6. og i dagene rundt er en fin tid for å legge ut på en lengre reise. Du vil i møte med det nye mest sannsynlig være noe reservert. Holdningen din vil endre seg etter hvert som du blir mer kjent. I andre halvdel av januar kan det være at du må låne ditt øre eller yte konkret hjelp til naboer, venner eller søsken. Vær på tilbudssiden, men ikke enn opp med å gjøre hele jobben for dem.

 

Steinbukken

Solformørkelsen 6. januar og dagene rundt kan bringe noe nytt og positivt inn i livet ditt. Er du etablert kan du oppleve at tidligere konflikter som er skjøvet under teppe kan komme opp igjen i ny form. Grip fatt i det og bli ferdig med det en gang for alle, men vær oppmerksom på at de avtaler du nå gjør med partner, kan bli stående lenge. Er du singel kan den du møter i januar vise seg å bli i livet ditt lenge. Eklipsetider bringer alltid et snev av alvor og et løfte om varighet inn i livet ditt. Benytt tiden din godt og vær sosial hvis du ønsker å finne den rette. Det ligger også et snev av noe skjebnebestemt i det som kommer så møter du opplever nå ikke sikkert at er så tilfeldig som du kan tro. Siste uken i januar, under måneformørkelsen 21. januar, kan du måtte ta en runde med økonomien og ressursene dine. Kanskje må du forsvare noe som er ditt. Vær rettferdig.

 

Vannmannen

Solformørkelsen 6. januar skjer i den mest skjulte delen av horoskopet ditt og setter fokus på drømmene dine. Er det noe du ønsker å realisere er tiden inne for å ta et skritt mot det. Bare vær sikker på at du lar hjertet bestemme og ikke fornuften. Det kan hende at du må revurdere noen av dine ideer eller prinsipper i møte med det nye. Bruk tid og unngå å forhaste deg. Måneformørkelsen 21. januar indikerer at mye faller på plass de siste dagene av måneden. Du vil da vite hvor du står i forhold til en annen og du vil selv være klar over hva du ønsker. Sett av tid til å få unna jobb og rutineoppgaver så strukturert som mulig. Stjernehimmelen indikerer at en reise i tidsrommet 22-26. januar kan bli meget vellykket.

 

Fiskene

Tiden er kommet for å bruke kreativiteten din. Enten det gjelder sportslige aktiviteter, flørt eller spill indikerer stjernehimmelen at det er på tide å slippe seg løs. Du kan også ta ut kreativiteten din i form av lek med barna. Solformørkelsen 6. indikerer at det du starter med av aktiviteter nå kan du holde på med lenge, i hvert fall de neste seks månedene og kanskje lenger. Noe du tidligere var interessert i kan være vel verdt å ta opp igjen. Spesielt aktiviteter tilknyttet fysisk trening er favorisert av stjernehimmelen i januar. Best start får du 6. januar og i dagene rundt. Måneformørkelsen 21. januar faller i den mest bortgjemte delen av horoskopet ditt. Trekk deg litt tilbake hvis du får behov for det. Meditasjon og en rolig stund for deg selv kan gjøre underverker for inspirasjonen og kreativiteten din.

 

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.