Horoskop for januar

Her er hva astrologien sier om januar måned. Riktig godt nytt år!

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Væren

Nå vil du kunne kommunisere med personlig tyngde, men kan samtidig være utålmodig og kritisk. Derfor bør du beregne ditt publikum, så du ikke støter fra deg en som kan støtte deg. På skolen eller jobben kan du få mer autoritet eller komme i en posisjon der folk ser opp til deg. Et mål du har sett deg ut kan så smått rykke nærmere for å bli en realitet i løpet av året.

Motto: Tanke før tale.

Tyren

Nye mennesker kan komme inn i livet ditt en stund framover og spille en viktig rolle. Unngå å gjøre deg opp en for kjapp mening om dem, slik at du går videre med et feil førsteinntrykk. Med tre planeter i ditt motsatte tegn vil relasjonene til andre mennesker og spesielt til partner bli viktigere. Det samme gjelder samarbeid. Nå har du behov for oppmerksomhet og kan ha problemer med å måtte spille annen fiolin.

Motto: Samarbeid.

Tvillingene

Du kan legge mye i å leve opp til familiens eller foreldrenes krav til å realisere deg eller lykkes på et område og kan føle at du burde fått en eller annen form for anerkjennelse. Den kan likevel være der, selv om det ikke sies direkte. På jobb eller skole kan du oppleve en ny giv. Nå vil du kommunisere smidig og kan inngå kompromisser for å komme videre, om du skal oppnå noe på lengre sikt.

Motto: Planlegge og forberede.

Krepsen

Du vil føle at entusiasmen stiger og vil ha en utstråling som i større grad enn ellers gir deg goodwill. Mer energi og selvtillit i tiden framover vil gi øket selvtillit og du vil sannsynligvis kunne markere deg i nærmiljøet ditt. I møte med andre bør du unngå at snusfornuft eller forutinntatte meninger kommer i veien for et vennskap. På jobb eller skole må du muligens gå en ekstra runde for å få noe ferdig.

Motto: Utnytte medvinden.

Løven

Tiden kan være inne til å ta opp på nytt noe du er misfornøyd med, men det kan være vanskelig å finne balansen mellom å provosere og å være for diplomatisk. Karrieren din og kanskje også selve målet i livet kan gjennomgå endringer gjennom året, og du kan stadig oppleve impulser til å bryte eller ekspandere. Det kan resultere i tilbud på jobbfronten, og du har nå den nødvendige selvtilliten for å ta initiativ og ansvar.

Motto: Være beredt.

Jomfruen

Nå vil du ha en selvtillit og utstråling som gir folk tillit til deg, men du kan muligens ta deg nær av det om du ikke får den anerkjennelsen du håper på og kanskje fisker etter. Det sosiale er i ferd med å bli viktigere for deg, og du er inne i en tid da nye mennesker kan komme inn i livet ditt og forandre det. Kanskje betyr dette å lære å omgås folk på en ny måte og å få prøvd og utviklet de sosiale ferdighetene.

Motto: Sosial søken.

Vekten

Du kan være på vei mot en ny utdannelse eller livsfilosofi som kanskje kan bryte med forventningene i familien eller i nærmiljøet ditt. Derfor kan du nå virke provoserende med meningene dine og kanskje bruke dem til å markere at du er annerledes eller trenger nye utfordringer. I hjemmet ditt kan en forandringsprosess være i gang. Det kan dreie seg om en nyanskaffelse, flytting eller familieforøkelse.

Motto: Nytt perspektiv.

Skorpionen

Du har initiativ og den nødvendige energien til å sette ting i gang, men kan også ha behov for å fiske etter andres anerkjennelse, noe som kan gjøre deg lett å manipulere med smiger. Med Jupiter i ditt tegn begynner du på nytt og bør benytte anledningen til å legge det gamle bak deg og se framover. Nå kan du ha økonomisk teft, men mot slutten av måneden bør du være forsiktig med å ta sjanser, fordi det er muligheter for å vurdere feil.

Motto: Bakkekontakt.

Skytten

Nå trenger du å vite at du er best, men kanskje er det nok at du vet det selv uten å måtte triumfere ovenfor den du vinner over. Tenker du langsiktig og er raus med å gi den andre kreditt, så kan du selv få støtte når du har mindre å gå på. Kanskje opplever du nå at kommunikasjonen kan gå på tomgang, og det vil være lett å fokusere på detaljene og glemme de store linjene. Kan du vente, bør du utsette nye prosjekter noen uker.

Motto: Raushet.

Steinbukken

Du er inne i en tid da du sannsynligvis trives bedre i bakgrunnen enn foran på barrikadene. Et forhold kan ligge i kortene, men du kan ha valgt å ikke snakke om det eller holde det hemmelig. Gamle forpliktelser kan komme opp fordi du har oversett dem, eller fordi du har gått videre og gjemt ting under teppet. Økonomisk kan du bruke penger raskt og spontant, og bør tenke før du kjøper.

Motto: Utforske seg selv.

Vannmannen

Nye impulser kan komme, men det kan være vanskelig å gripe dem om du ikke kan befri deg fra gamle, følelsesmessige bindinger. I en ideell organisasjon eller vennekretsen kan du være for selvopptatt og gå glipp av en annens invitasjon.

Selvutvikling blir viktigere for deg, likeledes å skape en identitet, og du kan føle behov for å markere deg med egne meninger i et miljø som er nytt for deg.

Motto: Gå videre.

Fiskene

På jobben eller skolen kan du legge for mye i detaljer eller i å forstå noe du egentlig ikke trenger å gå til bunns i. Får du unna rutinearbeidet, kan du slippe deg og kanskje bli bedre kjent med en du har hatt et godt øye til. Søt musikk vil kunne oppstå om du lar ansvaret eller pliktene hvile for en stund, og om du ikke stiller for høye krav til den andre heller. Generelt kan nå både nye og gamle venner melde seg.

Motto: Tiltro og åpenhet.

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.