Horoskop for juni

Her er hva astrologien sier om juni måned!

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Bli abonnent på Visjon – 4. utg i året –og få bladet rett hjem i posten! Nå får du også med Don Miguel Ruiz bok “De fire leveregler”, fritt tilsendt! Klikk her!

Væren

Du kan idealisere kjærligheten og andre du møter når Venus og Jupiter møtes i harmonisk kontakt denne måneden. Spesielt første dagene i juni kan du se ting gjennom rosenrøde briller. Unngå viktige beslutninger denne perioden. Legg det heller mot slutten eller mer i midten av måneden. Sankthansaften blir romantisk når månen og Jupiter danser tango. En positiv overraskende utvikling kan vente deg når månen møter Uranus. Det kan og være at du skaper utviklingen selv helt utilsiktet. Nyt sommerdagene, og hverdagsøyeblikkene.

Tyren

Det meste går din vei med Jupiter, lykke- og ekspansjonsplaneten i tegnet rett overfor ditt, selv om Mars begynner å bevege seg bakover på stjernehimmelen denne måneden. Bruk dagene frem til 24. juni konstruktivt. Sett i gang med prosjekter som er viktige for deg. Sankthansaften kan bli romantisk hvis du velger å sosialisere. Stjernene derimot indikerer at du med alt det andre som foregår vil ha et behov for å ta det rolig den kvelden. Gjør det med god samvittighet hvis du føler for det. Sikt høyt. Veien til stjernene er i ferd med å bli kortere.

 

Tvillingene

Avtaler du gjør i begynnelsen av måneden kan bestå lenge. Vær nøktern i dine avgjørelser. Kreativitet er evnen til å gjøre mye ut av lite og det får du vist til det fulle denne måneden. Med Merkur i tegnet ditt vil du boble over av ideer og engasjement. Få andre med deg som kan bli viktige støttespillere før du setter i gang. Måneden får en romantisk avslutning og er du ute i gode venners lag Sankthansaften er det duket for flørt og romantikk. Vær målbevisst.

Krepsen

Ny energi og økt handlekraft preger måneden når Solen kommer tilbake i tegnet ditt. Den vil oppholde seg der i en måned fremover og du går noen flotte uker i møte. Noe overraskende utviklinger på jobben kan oppholde deg eller forsinke din deltakelse i feiringen av Sankthansaften. Ha det i bakhodet om du velger å stille i gode venners lag. Er det du som pleier å ha gjester kan det være greit at en annen har ansvaret for kveldens arrangement. Forvent det uventede. Romantikken har gode lår, spesielt første uken i juni når Venus og Jupiter får kontakt på stjernehimmelen.

Løven

Inkluderer planene dine denne måneden en reise, enten åndelig eller fysisk kan du oppnå gode resultater. Solen i harmonisk kontakt med Jupiter indikerer at det er lett å nå de mål du setter deg, enten de er åndelige på selvutviklingsnivå eller materialistiske. Du kommuniserer overbevisende og argumenterer lett der det er nødvendig. Det kan ha noe med utlandet å gjøre. Måneden slutter romantisk. Sosialiserer du på Sankthansaften, kan det meste skje. Grip sjansen.

 

Jomfruen

Bruk første halvdel av måneden til å få ting unna som har blitt liggende fremfor deg. Den sosiale aktiviteten øker i andre halvdel av måneden og du trenger litt ekstra tid for det som ligger fremfor deg. Nye mennesker kommer inn i livet ditt hvis du er åpen for det. Et møte med en organisasjon eller en gruppe som deler dine synspunkter kan være stedet romantikk oppstår. Noe du engasjerte deg i tidligere i år kan være det som åpner dører for deg nå. Delta sosialt og skap nye veier.

Vekten

Denne måneden får du indikasjoner på at det er på høy tid å dyrke nye interesser. Gjør mer av det som passer dine evner og talenter. Enten alene, med venner eller sammen med partner. Du vil føle deg mer levende og kommer i mer kontakt med den du er. Er du singel kan kjærligheten komme til deg i forbindelse med disse aktivitetene. I tillegg vil romantikk oppstå Sankthansaften. Et møte kan oppleves som om det er forutbestemt av høyere makter. Du er selv skaper av livet ditt, og må legge føringen for din egen selvutvikling.

 

Skorpionen

Jupiter, planeten for ekspansjon og vekst, påvirker dine nære forhold denne måneden. Har du vært usikker på om ting går rette veien for deg kan du oppleve at det løsner i andre halvdel av måneden. Tidligere uoverensstemmelser løser seg opp. På jobben kan noe du lenge har jobbet med i det skjulte eller har drømt om å få realisert bli til noe konkrete planer nå. Stjernene indikerer at du kommer til å ta det rolig Sankthansaften selv om du er i sosiale lag. Del ideene dine med dem som kan hjelpe deg videre.

 

Skytten

Ideer og tanker du tidligere har opplevd motstand til kan nå bli akseptert og til dels anerkjent. Men du kan idealisere tilbakemeldinger du får i første halvdel av måneden når Mars møter Neptun i harmonisk kontakt. Vær realistisk og ta ingen ting for gitt før du får det skriftlig. Romantikken tar seg opp i andre halvdel av måneden, og du kommer lett i kontakt med andre. Er du singel bør du stole på magefølelsen i møte med nye bekjentskaper. Følger du instinktet ditt går det meste din vei.

 

Steinbukken

Spennende utviklinger er under oppseiling, men du ser ikke helt hva som kommer ennå. Venus og Jupiter sitt møte i første halvdel av måneden tilslører fakta. Du må være tålmodig til før du kan ane omfanget av det positive som er i gjære. Kreative aktiviteter og arenaer der sport og spill foregår er steder der romantikk og flørt oppstår. Inviterer du gjester til venners lag Sankthansaften indikerer stjernehimmelen at det blir en stor suksess. Grip sjansen.

 

Vannmannen

Størst fremgang får du i forbindelse med familie, hjem eller eiendom. Har du planer om oppussing eller flytting kan det nå være tid for å undersøke hva du trenger å gjøre. Kjærligheten tar seg opp på hjemmebane og bånd styrkes. Sett av tid til hverandre. Er du singel oppstår møter mest sannsynlig på hjemstedet ditt eller via røttene dine. Det kan være en du allerede kjenner som du nå ser med nye øyne. Sankthansaften kan bli annerledes enn planlagt. Ta det på strak arm. Styrk bånd.

 

Fiskene

Du har en kreativ og romantisk måned foran deg. Har du ikke møtt den rette ennå indikerer stjernene at det er din tur nå hvis du er ute i de sosiale mediene eller blant venner. Har du allerede et godt øye til en vil et forsiktig initiativ klargjøre om det er gjensidig. Vær ikke redd for å ta første skrittet. Flere planeter er med deg og indikerer at du kommer godt ut av de fleste situasjoner denne måneden. Men unngå å sette hardt mot hardt. Ta initiativ.

 

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.