Horoskop for november 2018

Her er hva astrologien sier om november måned!

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Bli abonnent på Visjon – 4. utg i året –og få bladet rett hjem i posten! Nå får du også med Don Miguel Ruiz bok “De fire leveregler”, fritt tilsendt! Klikk her!

Væren

Bruk de første fjorten dagene til å tenke over mindre bra vaner, eventuelt hva som irriterer partner, og gjør konkrete tiltak for å legge grunnlaget for de neste månedene. Står du ved endringene de to midterste ukene i november er mye gjort. Men du gjør det lettere for deg selv om du starter i første halvdel av november, spesielt i dagene rundt nymånen 7. november. Da er effekten størst indikerer stjernene. Ta i bruk viljestyrken din og sørg for å rydde vei for det nye. Måneden er romantisk med kjærlighetsplaneten, Venus i den delen av horoskopet som representerer romantiske partnere. Du har sjarm. Benytt deg av den.

Tyren

Har du brutt noen barrierer de siste to ukene er du på rett vei. Hvis ikke er det på tide å sette i gang. Du har tiden helt frem til midten av måneden på å sette i gang med det du engasjerer deg for. Ekspansjons- og lykkeplaneten, Jupiter er på din side når det gjelder å etablere kontakt med andre. Når den skifter tegn 8. november vil den legge igjen en liten gave som for takk for oppholdet i den delen av horoskopet ditt den var. Du har de beste sjanser til å oppnå stabilitet og lykke i nære forhold fremover. Dyrk romantikken, spesielt i dagene rundt fullmånen 23. november

 

Tvillingene

Jupiter skifter tegn 8. november og kommer over i partnerdelen av horoskopet ditt. De neste månedene vil bringe deg økt lykke og harmoni i nære forhold. Det gjelder både i profesjonelle og private forhold. Du oppnår positive forandringer hvis du tar initiativ. Du vil bli møtt med goodwill fra andre og det blir lettere å komme i kontakt med dem du ønsker. I kjærligheten kommer det flere anledninger for flørt og moro. Tidligere uoverensstemmelser vil du nå finne fredelige og varige løsninger på. Ta kontakt med den du ønsker å bli nærmere kjent med.

Krepsen

Tiden er inne for å kutte ned på de aktiviteter som stjeler energien din. Sats på de oppgaver som gir deg glede og overskudd. Det gjelder både privat og profesjonelt. Får du spørsmål om å hjelpe noen med å løse deres oppgaver, tenk deg om. Bidra hvis det ikke går utover egen agenda. Det kan være at de er interesserte i deg på grunn av ideene dine og kunnskapen din. Kunnskap som deles er til felles beste, men ideer kan endre opphavsrett. Vær måteholden i din adferd og dagene dine vil bli lettere og i mer i overensstemmelse med hva du ønsker.

Løven

En endring på jobben ligger i kortene. Enten det er en arbeidsoppgave, funksjon eller en kollega som begynner eller forsvinner kan du regne med at situasjonen som oppstår kan vare i ganske mange måneder. Hent frem dine beste sider. Kvaliteter du har som er unike vil komme til overflaten. De vil ikke gå upåaktet hen hos andre. Hvis noen kvesser konkurranseinstinktet, husk at det er nok til alle. Stjernene indikerer lykken er med deg. Marker deg. Romantikken tar seg opp i andre halvdel av måneden. Smi mens jernet er varmt.

 

Jomfruen

Nymånen 7. november, samt Jupiter sitt skifte av tegn indikerer at det er i nærmiljøet ting oppstår i november. Det blir en ekspansiv periode, men diskusjoner kan oppstå hvis du ikke er forutseende i dine valg. Noen som står deg nær kan være sjalu på deg og din fremgang, men vend det andre kinnet til. Det vil stabilisere seg i slutten av måneden. Du kan se de neste ukene lyst i møte. Tenk hardt og lenge før du forteller noen et sannhetsord i forbindelse med fullmåne 23. november og dagene rundt den. Romantikken tar seg opp gjennom hele måneden. Vær diplomatisk.

Vekten

Du står i sentrum av begivenhetene de neste ukene. Med kjærlighet og verdiplaneten, Venus i tegnet ditt som favoriserer besluttsomheten din vil andre legge merke til deg og dine lederegenskaper. Pass på at du ikke går for krast ut i forhold til dem som tar beslutningene frem til Venus går direkte igjen fra 16. november. Da kan du risikere å få dem imot deg heller enn på lag med deg. Bruk de virkemidler du har, men sørg for at de som kan bli dine støttespillere ikke mister ansikt. Romantikken tar seg opp fra 16. november. Vær strategisk.

 

Skorpionen

Jupiter er i ferd med å forlate tegnet ditt denne måneden. I de siste dager før den forlater tegnet ditt, 8. november, vil den gi deg en siste fordel. Er det noe du ønsker å oppnå, er det bare å sette i gang. De frø du har sådd og de du sår nå kan du bygge videre på i de neste år. I kjærligheten har du stjernehimmelen med deg. Banker hjertet ditt noen hakk ekstra skal du ikke være redd for å ta initiativet. Vis hvor mye du verdsetter den du har et øye til. Så frø, for fra 8. november er det din økonomi og verdier som vil være et tema det neste året.

 

Skytten

Din tid er kommet. Nå er det helt opp til deg selv hva du får ut av de neste månedene når Jupiter, lykke- og ekspansjonsplaneten kommer inn i tegnet ditt fra 8. november av. Du fortjener det beste. Det du er misfornøyd med bør du vende deg bort fra og fokusere på hva du ønsker å oppnå. Men det er viktig at du har en konkret plan og et mål. Selv om skjebnen gir deg mange sjanser, er det viktig å styre energien i den retningen du vil. Budskapet fra Jupiter forsterkes med nymånen dagen før. Vær obs på de drømmer og tanker du gjør deg første uken i november. Lykke til!

 

Steinbukken

Den prosessen du satte i gang i forrige måned når Venus begynte å bevege seg bakover på stjernehimmelen vil nå begynne å ta form. De endringer du har kommet frem til eller planer du har lagt vil være lettere å igangsette fra og med 16. november. Det som er viktig denne måneden er at du tør å ta en sjanse, bryte ut av de etablerte normer og følge hjertet ditt når sjansen byr seg. Både fullmånen og Jupiter sitt skifte av tegn styrker dine beslutninger og bringer deg fremover. Det neste året skal du lytte til drømmene og intuisjonen din. Ta kontakt.

 

Vannmannen

Du kan få lyst til å endre livssituasjonen din for forandringens skyld, rett og slett fordi rastløsheten din kan ta overhånd. Tenke deg om før en flørt utvikler seg 16. november – 6. desember. Det er ikke alltid at gresset er grønnere på den andre siden. De problemer man har i et forhold tenderer man til å dra med seg og gjenskape på nytt med et annet menneske. Gå til roten av det som irriterer deg og finn andre løsninger. Er du singel kan et forhold du innleder bestå lenge. Vær sikker på at det er riktig valg for deg.

 

Fiskene

Du er nå mer bevisst på hva du ønsker å oppnå de neste vintermåneder hvis du har tatt deg tid til å lytte til din indre stemme. Kursen du har valgt, og de ideer du har, bør gjenspeile hvem du er. Nå er det på tide å handle indikerer nymånen 7. november men unngå å binde deg konkret til ting 17. november – 6. desember når Merkur er retrograd. Bruk tiden konstruktivt ved å rydde vei for det nye, ved å avslutte det som ikke fungerer lenger. Ta spranget inn i det ukjente. Stjernene indikerer at det er viktig å smi mens jernet er varmt. Det gjelder og i kjærligheten.

 

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.