Horoskop for oktober

Her er hva astrologien sier for oktober måned!

Av Randi Bjærum, erfaren astrolog utdannet ved Nordisk Astrologiskole. Idag tilknyttet magic.no.

Væren

Romantikken tar seg opp med lykke- og ekspansjonsplaneten Jupiter i tegnet ditt. Eksisterende forhold vil i de neste månedene få et kraftig oppsving, og er du singel, kan det nå være at du møter den rette som du ønsker å etablere et forpliktende forhold til. Noen av dere vil oppleve å bli fridd til og å høre bryllupsklokker kime, mens andre møter sin sjelevenn. Årets eneste nymåne i partnerdelen av horoskopet ditt oppstår allerede 1. oktober og gir deg en flying start på måneden. Går du aktivt inn for å finne deg en partner nå, har du alle muligheter å lykkes, hvis du kjenner deg selv og dine behov godt.

Tyren

Nå kan du få større fokus på emner knyttet til arbeid og helse. Allerede fra begynnelsen av måneden med nymånen 1. oktober vil du få signaler på om du må ta noen grep, både helsemessig og på jobb. Overvei forskjellige løsninger og diskuter med personer som kan hjelpe deg. Mange tyrer vurderer nå å legge om sine levevaner helt, enten fordi de aktivt søker en ny tilværelse eller fordi omstendigheter utenfor deres kontroll krever det. I begge tilfelle må du kanskje leve med noe stress til du har fått etablert de nye rutinene. Romantikken møter du mest sannsynlig på jobb eller der du ferdes daglig.

 

Tvillingene

Det er lenge siden du har hatt så gode muligheter for å oppnå det du er ute etter. Allerede fra nymånen 1. oktober vil du merke hvordan kommunikasjonen får større flyt og du igjen trollbinder med ord. Flørten flyter lett igjen og eventuelle floker du måtte ha med andre oppløses. Romantikken vil ta seg opp, og en flørt oppstår som kan lede til et dypere forhold. Nymånen indikerer at du har de beste muligheter for å treffe en sjelevenn. Følg dine interesser eller hobbyer, eventuelt ta en tur på et treningssenter, så kan du åpne opp for mulighetene. Kreativitet er evnen til å sette i gang det nye.

Krepsen

Mye aktivitet på hjemmebanen i oktober både gleder deg, men kan til tider også trette deg ut. I oktober kan hjemmet ditt bli en plass for hektisk aktivitet på ulike områder. Det kan ha sammenheng med familien eller prosjekter du selv setter i gang, eventuelt at du/dere flytter eller dere må gi en hjelpende hånd til andre i den situasjonen. Det kan også være at noen eldre eller yngre familiemedlemmer trenger hjelp av deg. Gode løsninger finner du allerede fra begynnelsen av måneden med nymånen 1. oktober og i de neste to ukene. Sjansen for å heve din status er også tilstede, og vil for noen dreie seg om et nytt og fristende jobbtilbud.

Løven

Gode nyheter er på vei og det kan være god grunn til å feire. Allerede fra nymånen 1. oktober kan du få signaler om hva som er på gang. Du har også mye større hell med deg nå, og alt som innebærer kjøp og salg ser lovende ut. Du har nå mulighet for å inngå gode kontrakter eller få til gode avtaler av rettslig art. Ideer og nye tanker presses fram, og en kontakt du innleder denne uken kan føre til et gledelig gjennombrudd. Det kan også ha sammenheng med romantikk og at du møter en romantisk venn denne måneden.

Jomfruen

Spørsmål med ganske store økonomiske og praktiske konsekvenser vil oppta deg de neste ukene. Allerede fra nymånen 1. oktober og i de nærmeste dagene kan de virke for store, helt til du bestemmer deg for hvordan du skal håndtere dem. Da finner du løsninger som er gode og langsiktige. Men det er viktig at du følger ditt eget hjerte og hva som blir bra for deg. Lytter du for mye til andres råd, kan resultatet bli svært forskjellig fra det som passer deg. Innenfor nære forhold står du samtidig overfor et vendepunkt. Forrige måneds justeringsprosess er kanskje nå i ferd med å slå ut i full blomst. Hva enden blir, er avhengig av din situasjon, men framtiden din ser lys ut.

Vekten

Det er på tide å stå fram mer med deg selv og dine ideer i de nærmeste ukene. Dette er en av årets beste perioder til å få seg en ny hårklipp, handle nye klær og generelt ta en runde på seg selv. Med både lykkeplaneten Jupiter og årets eneste nymåne i tegnet ditt allerede fra 1. oktober, er det dukket for å framtre i ny drakt. Foreldete versjoner av deg skal bort, både utseendemessig og i framferd. Har du tidligere gitt bort tiden din, er det på tide å ta den tilbake. Du har de beste muligheter for å glitre i oktober, og i et spirende kjærlighetsforhold kan de første gnister oppstå. Ta initiativ til det du vil oppnå.

Skorpionen

Lytt til drømmene dine i første halvdel av oktober. Intuisjonen din kan fortelle deg noe viktig i forbindelse med nymånen 1. oktober, så det er viktig at du setter av tid til deg selv og tar deg tid til å lytte. Drømmer du noe spesielt, kan det være verdt å prøve å finne forståelsen bak det. Ta et første skritt ved å følge magefølelsen din. Du har kjærlighetsplaneten Venus i tegnet ditt fram til 23. oktober, så romantikken vil ta seg kraftig opp. Søk utover dine vante grenser for å finne drømmeprinsen/prinsessen. Energinivået ditt er på topp, og med Solen på plass i tegnet ditt fra 22. kan det meste gå din vei.

Skytten

Ideer du har lekt med kan begynne å ta form. Og legger du dem fram for de rette personene, kan du snart være i gang med nye og spennende prosjekter. Det er også i den forbindelse, i gruppesammenheng, at du kan møte en person som du kan føle deg tiltrukket av. Like barn leker best, og det er veldig treffende for denne måneden. En forbindelse som knyttes over en felles interesse, kan utvikle seg til noe mer i løpet av høsten, selv om det første møtet kan virke noe kaotisk. Måneden avslutter fantastisk, med gode venner og en hyggelig sosial anledning. Vær takknemlig for alle dem du har i livet ditt.

Steinbukken

Årets eneste nymåne i toppunktet på horoskopet ditt kan gi deg energi til å markere deg på jobben. Kanskje skifter du beite eller du får tilbud om nye arbeidsoppgaver i eksisterende bedrift. Er du arbeidssøker, har du de største muligheter for at brikkene skal falle på plass denne måneden. Stå på. Romantikken tar seg opp, og du kan oppleve møte med en person som ser deg for den du virkelig er. Søk utover dine vante grenser. Stjernehimmelen indikerer at en forbindelse med utlandet kan påvirke dine valg. Enten det er at du møter noen på reise i utlandet, eller at det er en person med utenlandske aner som kommer inn i livet ditt.

Vannmannen

Nye tanker og ideer kan inspirere deg til å velge en form for kurs eller etterutdannelse. Bruk de første dagene i forbindelse med nymånen 1. oktober til å undersøke alternativene. Det kan også være at du fordyper deg i en ny filosofi eller en åndelig retning du blir inspirert av. Evnen til å tenke nytt har du alltid, men denne måneden er den sterkere enn vanlig. Det er også i forbindelse med disse aktivitetene at du har mulighet til å møte en sjelevenn som deler noe av livssynet ditt. Men føler du deg presset til å adoptere et livssyn som er i tråd med din natur, er det på tide å rygge ut døren.

Fiskene

Ressurser du har med andre må vurderes og eventuelt justeres denne måneden. Problemstillingen kan ha kommet opp allerede i forrige måned. Uenighet om økonomiske spørsmål kan gi deg hodepine og kanskje sette harmonien på spill i en intim relasjon. Men det er på tide at du setter hardt mot hardt. For den som tier samtykker, kan det bli oppfattet som. Velg dine ord med omhu, slik at du ikke sårer den andres ego. Finn løsninger der begge to framstår som helter og seierherrer. Det vil kreve en viss grad av diplomati fra din side, men bruk intuisjonen din. Det er viktig at du gir partneren din en følelse av å ikke være umyndiggjort.

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.