Vitenskap og strålebeskyttelse

Dr. Ivan Ghyssaert har omfattende forskningsbakgrunn, og arbeider med beskyttelse mot elektromagnetisk stress gjennom BioVitalSpace.

Av Therese Stordahl 

Ghyssaert blant annet arbeidet med humanitære prosjekter, i Togo, hvor han bidro med gratis medisinsk utstyr, og nå i Ghana. For dette og annen samfunnsinnsats har han blitt tildelt flere æresutmerkelser.

Noe av det spesielle med Dr. Ghyssaerts praksis er at han har kombinert sin naturvitenskapelige bakgrunn (PhD in Sience) med å studere felter som ikke har vært så mye omtalt. Han arbeider med pasienter som opplever elektromagnetisk følsomhet – et tema som for eksempel vår egen Gro Harlem Brundtland har uttalt seg om i media.  Ghyssaert viser her til intervju med Brundtland der hun snakker om dette. 

Firmaet Dr. Ghyssaertsn, BioVitalSpace, tilbyr strålebeskyttelse som man bærer på seg, og som sies å beskytte mot alle typer elektromagnetisk stråling.

Ghyssaert utfører også kinesiologiske tester, muskeltester, på klienter, for å vise hvordan kroppen reagerer med og uten strålebeskyttelse.

Strålebeskyttelse?

– Hvorfor trenger vi strålebeskyttelse idag, spør vi Dr. Ghyssaert.

– Aldri før i historien har menneskeheten blitt så kraftig utsatt for elektromagnetisk belastning: mobiltelefoner, datamaskiner, motorer, TV-skjermer, radarer, satellitter, kjernekraftverk, ramser han opp.

– Lite av dette eksisterte for 60-70 år siden. Nåværende sykdommer er mer og mer snikende, og til tross for teknologiske fremskritt, er vi sjelden i stand til å behandle roten og årsaken til ren energetiske ubalanser.

Selv mener han at BioVitalSpace er løsningen. Produktet er nøye forsket fram, og har vært på markedet i 25 år. BioVitalSpace er laget av et bestemt meteoritt-materiale, og skal danne et slags energetisk skjold omkring personen som bærer det.

Numerologi

Enda mer esoterisk er det kanskje at Dr. Ghyssaert også har studert numerologi, læren om tall og deres symbolikk, i de siste førti årene. Han kan fortelle at han blant annet har vært numerologisk rådgiver for president Indira Gandhis lege. Gjennom numerologisk analyse mener han å avdekke ulike forhold som påvirker oss.

Wellbeing Festival 24.-26. november på Lillestrøm kan du møte Dr. Ghyssaert og selv stille ham spørsmål om dette!

 

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.