Visjon nr 3-2016

Her er hva du kan lese om i Visjon nr 4-2016!

Bhakti yoga: Hengivelsens vei
Innenfor alle religioner snakker man om hengivelse og kjærlighet som en vei til å nærme seg det guddommelige. Bhakti yoga – hjertets og hengivelsens vei – gir oss mulighet til å erfare forbundetheten med det høyeste guddommelige prinsipp.

Meditasjon på takknemlighet
Her får du en fin øvelse i å meditere på takknemlighet, som del av en bhakti yoga-praksis. Prøv selv.

Den spirituelle presten
Hege Heia er den første presten Norsk Spiritualitisk Trossamfunn har ordinert i Norge. – Å få lov til å bli spirituell prest er en gave og en livsreise, sier hun.

Livsreisen til Australia
Hva når livet blir en eneste lang prestasjon? Når man ikke får til å stoppe opp, og selv meditasjon, trening og hvile blir noe du må gjøre riktig? Ja, hva gjør du da? Ingrid Østang la ut på en indre og ytre reise, som ledet henne til Australia.

De glemte mysteriene
Aldri før har menneskehetens kunnskap vært rikere. Likevel ser vi ikke ut til å nærme oss svarene på de ultimate spørsmål: Hvem er jeg? Hvor kommer jeg fra? Hva er meningen med livet? Vi har mistet kontakten med mytenes symbolske kraft.

Kabbala og astrologi
Kabbala er en fortolkning av Toraen, den hebraiske bibelen, dvs. Det Gamle Testamentet. Kabbala er en viktig tradisjon innen vestlig esoterikk. Fra sin egyptisk-jødiske begynnelse ble den adoptert av kristne mystikere i renessansen. Gisle Henden beskriver forbindelsene mellom kabbala og astrologi.

Hun møtte Jesus
– bekjennelser fra en motvillig troende. Ved å følge tilfeldighetenes uransakelige veier er en dansk journalist på et reiseoppdrag i Spania. Av kulturell interesse er hun til stede på en gudstjeneste. Dét skulle bli begynnel- sen på Charlotte Rørths spontane spirituelle og mystiske opplevelser. Og et personlig møte med Jesus.

Takk for maten?
Det er så mye giftstoffer i maten vår, mener Eva Fjeldstad, at vi nordmenn spiser oss syke. Sprøytemidler og konserveringsstoffer ødelegger tarmbakteriene og immunforsvaret vårt. Hvorfor tillates det da stadig mer bruk av disse stoffene i maten?

Mindfulnessøvelser
Vi gir deg tre gode mindfulness-øvelser du kan bruke i hverdagen. “Å takke”, “Gjenoppdag dine sanser”og “Å observere ditt sinn”. Noen minutter kan skape gode endringer.

Intuisjon og livsvalg
“Bruk intuisjonen i de viktige valgene og fornuften i de andre,” skriver Grete Holtan, som driver Intuisjonsskolen. “I avgjørende veivalg i livet er ikke fornuften et fullgodt redskap. Den dype intuisjonen må være med på laget. Her får du noen gode redskaper når de viktige avgjørelsene skal tas.”

Hva er egentlig intuisjon og telepati?
Kroppsspråk, intuisjon og telepati er alle måter å forstå seg selv eller andre på som ikke involverer språk, logikk eller viten. Av Åse Dragland, som har mer enn 30 års erfaring som forskningsjournalist. Og har vært redaktør for forskningstidsskriftet Gemini ved SINTEF/NTNU.

Vår dypeste lengsel
Systemoppstillinger er en metode som kan benyttes for å avdekke og forløse mønstre som hindrer oss i å utfolde oss. Tore Kval underviser i metoden både i Norge og internasjonalt.
– Systemoppstilling kan på en kraftfull, enkel og varsom måte hjelpe oss å se sammenhenger og gi kjærligheten større plass, sier han.

Vegetarmat

Her er deilige oppskrifter på veganske pannekaker og vafler.

Velbekomme og riktig god sommer!
**

Bli abonnent på Visjon nå!

Nå har vi tilbud på VISJON! Ett års abonnement og Eckhart Tolle sin bok “Lev her og nå” – for kun kr 390,-blader-116 Fire utgaver av Visjon rett hjem i postkassen, og Tolles bok sender vi så snart vi får bestillingen fra deg!

Du bestiller enkelt ved å fylle ut skjemaet under – eller sende epost med navn og adresse til:

abonnement@nullmagasinetvisjon.no

Ja, takk. Jeg vil gjerne bestille ett års abonnement på Visjon og får fire nummer av bladet og boken ‘Lev her og nå’ av Eckhart Tolle fritt tilsendt for kroner 390,-. 

Navn:

Adresse:

Postnummer og sted:

Oppgi din e-post om du ønsker å motta vårt månedlige nyhetsbrev:

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.