Retreat med Eckhart Tolle i Norge! 16.-20. sept 2015

(Tidligere event) 16.-20. september 2015 ønsker vi velkommen til retreat med Eckhart Tolle og Kim Eng ved Oslofjord Convention Center! «The Flowering of Human Consciousness».

Mennesker fra hele verden vil samles til denne spesielle retreaten med Eckhart Tolle og hans partner Kim Eng. Oslofjord Convention Center ligger vakkert til ved fjorden, nært Stokke i Vestfold.

Dette er en helt spesiell anledning til å gå dypere inn i Eckhart Tolles undervisning og erfare kraften i den naturlige tilstedeværelse. Del opplevelsen med andre som utforsker det samme rommet.

Eckhart og Kim gir daglig undervisning, spørsmål-og-svar-sesjoner, ledede meditasjoner, leder bevegelses-øvelser – og vi får perioder med stillhet, som veileder oss dypere inn i tilstedeværelse i øyeblikket. Det vil dessuten være en meditativ konsert med den anerkjente fløytisken og saksofonisten Praful.

Retreaten legges opp slik at alle bor på senteret de dagene retreaten pågår. Slik får vi også en helhetlig opplevelse, hvor vi alle er samlet med samme fokus. Ved påmelding registrerer man seg derfor både for undervisningen (Tuition Fee) og for overnatting og mat (Accomodation).

NB! RETREATEN ER NÅ HELT FULLBOOKET.

Arrangementet er et samarbeid mellom Magasinet Visjon (NO), Spread The Word (SE) og Quantum Seminars (DK).

Kommentarer

commentarer

Comments are closed.